mmch. mam ted dvojity keramicky drez - vcera vecer za obriho vrneni skakala z jednoho do druheho, vypnout nesla
![]()
Chlpáči a iné
mmch. mam ted dvojity keramicky drez - vcera vecer za obriho vrneni skakala z jednoho do druheho, vypnout nesla
![]()
![]()
Trochu hraju na to, ze bude unavena po celem dni hrani s Ivankem (druhe stene) a taky na fakt, ze u nas se spi s nami v posteli, tudiz nuda sice hrozi, ale ne samota a mam docela lehke spani.
Vyfotit!!!![]()
![]()
![]()

tak toto nemá chybu ![]()
Mačička dumá nad tým,ako sa tá druhá dostala do notebooku ![]()
Nie si vôbec crazy dog lady,keď púšťaš Amy rádio. Môj ocino ho tiež púšťa Lily,keď idú na dlhšie mimo,aby sa doma necítila sama.Predpokladám,že tá to má "na háku" ![]()
Potrefenáhusa , dobre coz? jako ona je u toho tak mila, ze se na ni nejde zlobit. Spis neprestavam zasnout, co vse je schopna vymyslet
ja bych ji vyfotila, jenze jak byla v pohybu, byla by z ni asi jen smouha (fakt preskakovala sem a tam) a vzadu je cerna stena, takze jak je tmava, asi by to byla neviditelna smouha v pohybu
ale ona toho vymysli tunu, nejakou fotku vyhledove dodam.
no ja se priznam, ze mi skodolibost trosku nedala a lehce jsem ji prestrikla sprskou
(ale jen tak, aby se nereklo)... a nic, byla mokra a vrnela dal jak blazen, tak jsem ji tu radost doprala ![]()
Goliášovi voda ve dřezu vůbec nevadí, dávala jsem fotku, jak jsme zavařovali okurky nebo jsem se za to styděla? ![]()

Pomáhá
mně do hrobu ![]()
Jinak můj Kocour od malička miluje vodu, podezírám jeho matku (nalezená na chatě kamarádky v jináči), že se spustila s kočkou rybářskou..už jako koťátko čekal za dveřma sprchovýho koutu (taky mě hlídal, žejo) a hned po otevření vnikl dovnitř a vycachtal se v tý vodě, co kapala z vypnutý sprchy. Jen jednou sem si dovolila mu zavřit dveře do koupelny, to byl řev. Teď, když není sprchovej kout, ale vana, přijde si a vyžaduje namočit rukou celý záda..
Von se tak snaží..
no Goliáš taky vydrží hodně, jako malej mi vlezl na klín, když jsem se sprchovala na sedátku ve vaně a pohoda. Na tom sedátku rád sedává a když se voda napustí až tam, vydrží i 2 cm. Taky někdy packou hrabe do vody, když tam třeba plave něco zajímavýho (kartáček na ruce třeba)
Taky dobrý
tadyto hrabání do vody má taky v oblibě..a zejména, když vidí puštěnou vodu z kohoutku..
To je bozi
z drivejska si tu fotku nepamatuju
Bourbon voda taky fascinuje. Jak nekde narazi na neco napusteneho, nemuze se od toho odtrhnout a hrabe v tom packou jak silena. Ona i pije tak, ze si to jakoby nabira z misky do packy a teprve z ni pije![]()
mámina kočka takhle jedla granule, ležela před miskou a nabírala si packou po jedné a dávala si je do pusy, packy střídala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje