Rufíček jak čumí dovnitř.
![]()
Chlpáči a iné
Tak ať je mu fajn
Přidávám se k těm, kdo moc drží pace!
Není mu fajn.
Ráno v pět s ním jela panička zase na pohotovost. V tuto chvíli zase leží a kapou mu kapačky. Bude tam až do pěti.
Manžel s ní měl ted dlouhou a vážnou rozmluvu. Vysvětloval jí, že říci, že ho nedokáže nechat uspat je strašně sobecké a že musí v sobě najít tu sílu, nenechat ho trápit.
Takže se uvidí s jakou pak s ním přijede. Odpoledne se uvidíme, tak to probereme znovu.
Pro mě je prvním zákonem prospěch zvířete. Nenechat ho trpět, ať to mě bolí sebevíc.
Tak znovu, prosím, držte palce, ať se to vyřeší co nejlépe pro Axíka. ![]()
Mmch. Včera odpoledne vet zakázal kvůli ledvinám krmit masem. Ráno veterinářka řekla, že jinak, než masem ho nerozkrmí, že maso dostat musí. Jela tedy koupit kuřecí prsa a Axík dostane vařená.
Pak se v tom vyznejte..
![]()
Máte to těžké. Chudák Axík. ![]()
Držím vám moc palce a s tím uspáním máte úplnou pravdu. Člověk má podle mě za to zvířátko zodpovědnost a k tomu patří i to, že ho nesmí nechat trpět ![]()
My dnes byli na výletě v jednom zámeckém parku a tam...

Urcite jo, i kdyz my se neptali. Oba, i ta cokoladova labradorka, ksou 10mesicni stenata :)
To vypadá na tý první fotce, jakoby si Bonnie přivedla kamaráda z temnýho lesa ![]()
Jak jim plantaj ty jazyky
![]()
V Hradci Králový maj kočičí kavárnu a tam...!![]()
(Mam malou kočičku)

tak to momentalne vypada, ze Matylda bude asi Jonasek ![]()
![]()
Jonášek měl bejt Goliášek hned po Matyldě
(jenže blízkým kamarádům se v tý době Jonášek narodil a nám bylo blbý to dát i kocourovi)
no nekecej, to jsou teda fakt vtipne nahody ![]()
a přitom skutečnej goliášek bydlí v tom hradci :-)
no ale to byl strašnej kus mice!!!
Vypadá jen o fous menší než Rufátko
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje