Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Sweet Potato
39934 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 09:02
Reakce na Janulik03:

Či. Jezírko nemáme Když jsem poprvé našla na zahradě pod jabloní dobře 15cm dlouhou rybu, myslela jsem, že nastává devět ran egypstkých. Pak mi došlo, že sousedi jezírko mají. A my drzého zrzavého kocoura. Zpanikařila jsem a za účelem zametení stop mrskla rybí mrtvolu do sudu s dešťovou vodou. 

Pak se mi to rozleželo, šla jsem se přiznat a nabídnout refundaci. Smáli se, že to vědí, už ho prý dávno pozorují a čekají, jestli tam jednou zahučí.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 09:34

Mrskla mrtvou rybu do sudu... promin, ale jen ta predstava... 

Online Janulik03
19993 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 10:12
Reakce na Sweet Potato:

Budem referovať teda, ale dúfam, že len tie granule im budú stačit

Inak ráno som našla rozbité vtáčie hniezdo pred dverami.Našťastie vtáčiky už tam neboli. 

Online 999
19617 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 10:31

Můj známý má na zahradě jezírko, ve kterém chová kapry koi. Když se mu začali ztrácet a nikoho nemohl chytnout při činu, nechal nainstalovat kamerový systém. A ten odhalil, že mu je loví jeho kocour...

Offline moora
8662 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 10:40
Reakce na Sweet Potato:

Online barbucha blogger
35452 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 12:24

Tak Otík už dal i postel. Na druhej pokus... Měla jsem ho snad vykopnout?  Akorát jsem hrůzou nespala, co bude až bude chtít dolů - je to přece jen extrémně vysoko (na postel), a von má ty krátký nožičky a těžší tělíčko: blbě došlápne a zlomená noha je hned!

Naštěstí se asi po půl hodině rozhod mě i postel opustit, a seskočil bez problémů. Nicméně synek mě strašlivě znectil (volá teď furt!!), že proč si nedám k posteli tu podnožku tak akorát měkkou i širokou  Že já budu sedět u televize s nohama visícíma a křečáky mi budou naskakovat jak bubliny na minerálce, to je asi každýmu jedno!

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 12:33
Reakce na barbucha:

Náhodou, já taky přemýšlím, že k tý posteli, co na ni nikdo nechodí, protože je zakázaná, taky něco dám, protože jeden z těch nechodičů má v tlapkách artrózu a ty seskoky mu nemůžou dělat dobře (je docela vysoká).

Online barbucha blogger
35452 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 13:09
Reakce na Zina:

Jo, těch seskoků se bojím. Takže přijdu o svojí oblíbenou podnožku, takovou druhou už asi neseženu

A jak to vypadá, na sedačku se už taky nenatáhnu

Online Janulik03
19993 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 13:41
Reakce na barbucha:

Ja ked si predstavím, že by mi obluda vyliezla na gauč, tak si možem íst tak akurát pre stoličku. Už by sa tam nikto nezmestil. Našťastie na gauč ani do kresla nechodí. Teda opravujem, po noci ráno je kreslo podozrivo teplé, ale pes spí v pelechu tuho, tak to nemôže byt moja Elzička. Ešte sme ju nenačapali, aj ked pri obúvaní papúč ked leziem v noci z postele, počujem divný cupot z obyvačky, ale vždy nájdem Elzičku spať.....

Mačky spia vonku, teda v elzičkinej vonkajšej búde.

Otíček je zlatý, malý, a podložku oželieš. Nechceš mať na svedomí jeho klby? 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 14:12
Reakce na barbucha:

Ja mam u gauce pro Inka polstar, aby mel doskok mekci (spime na gauci), ale stolicku teda ne. Budu ale muset neco vymyslet a to rychle, zvedat slecinku nahoru a poustet ji dolu stopadesatkrat denne nebudu. Jinak uz ma pripravenej bejvak, mladej tam hned musel, zkouknul to, pravil, ze Ok a mozna z toho budou mit misto nakonec oba.

Offline Sweet Potato
39934 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 14:23
Reakce na barbucha:

Dejmu tam polštář nebo kup schůdky. Přece na něm nechceš šetřit!

Offline baltik
4962 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 14:24
Reakce na barbucha:

manzel udelat k pohovce a k posteli pro naseho minuleho pejska na stari takovy schudek z drevenych prken a potahnul ho zatezovym koberce, tak instruujte mladeho pana :)

Online barbucha blogger
35452 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 14:49
Reakce na Sweet Potato:

baltik 

Schůdky mám, ale ty jsou úzký a tvrdý (potahovat něčím se mi fakt nechce). To se zas bojím, že si na nich spíš vyrazí zuby - nejhorší je ta cesta dolů. Asi to fakt odnese ta podnožka (něco jako tohle), navíc se mi do ložnice docela hodí (tvarem i barevně), tak to aspoň nebude žádná vopičárna.

Já si nechala při montáži dát matraci do co nejvyšší polohy, aby se mi dobře vstávalo  no a teď se mi moje pohodlnost mstí  Tak ale stejně mám v plánu novou postel

Offline Sweet Potato
39934 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 14:51
Reakce na barbucha:

S rampou pro Otíčka

Online barbucha blogger
35452 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 14:54
Reakce na Sweet Potato:

S výtahem...

Offline baltik
4962 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 14:55
Reakce na barbucha:

on je to spis takovy stupinek nebo jak to popsat, proste plosina, dva lidi si tam sednou vedle sebe, bezpecne na seskakovani

u sedacky jsem to nechali s novym psem a pouzivame to jako "target" na operace typu vyndavani klistete

Offline coralline
2296 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 21:08
Reakce na barbucha:

A co třeba si svou oblíbenou podnožku nechat a Otíčkovi koupit vlastní?

Online barbucha blogger
35452 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 21:18
Reakce na coralline:

To je nakonec v plánu jako nejrozumnější řešení.

Nakonec jsem si podnožku nechala a zatím tam přesunula takovej ten starej proutěnej kufr, měla jsem ho sice u postele, ale jinde, tak se jen přestěhoval kousek vedle. V noci mě asi bude budit mocný praskání 

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 21:24
Reakce na barbucha:

Ja si snáď tie tvoje výroky začnem zapisovať, nemajú chybu.

Online barbucha blogger
35452 příspěvků moje polička 14. zaří 2017 21:29
Reakce na milacka:

No co, dyk ty proutěný věci fakt praskaj. A zvlášť, když po tom bude rajtovat ten malej buřt!