Ale tak já zas na tom netrvám, že mi musí lízt do postele
Jen mě poměrně překvapil ten jeho přístup - něco je tam přistavený, takže se tam už nemůže? ![]()
Chlpáči a iné
nebo neví,jak na to vylézt
jestli se mu třeba nezdá to proutí, co na to zkusit dát složenou deku?
mám teda s měšťákama podobnej zážitek, kdy tvrdili, ať zavolám do útulku a útulek tvrdil, že nemá povinnost vyjet a psa přijmout, když jim nedaj avizo měšťáci a tak několikrát dokola, ale myslím, že měšťáci maj povinnost tohle řešit
presne tak sa to (ne)riesi aj u nas. nastastie mesto zriadilo 48 hodinovy "zachytny" koterec: ak sa nikto ku psovi neprihlasi, ide do utulku, s ktorym mesto (konecne) podpisalo zmluvu.
VELKA blahozelacka k Otickovi!!!
tak uz sa mu zacal kralovsky zivot, Oto II., haha. a dodatocne blahozelam aj k aliensom ![]()
![]()
![]()
Náhodou, já taky přemýšlím, že k tý posteli, co na ni nikdo nechodí, protože je zakázaná, taky něco dám, protože jeden z těch nechodičů má v tlapkách artrózu a ty seskoky mu nemůžou dělat dobře (je docela vysoká).
preto som Blackovi kupovala ku posteli koberec, aby sa mu nesmykalo a mal makky dopad. ale uz ma pri posteli aj taky pevny podsedak, ktory vyuziva ako schodik.
...a do novej prace (v mieste bydliska) mozem bravat aj Zunu. je to super benefit a prekliatie zaroven, ale kedze tam uz jeden pes (Zunina najlepsia psia kamoska) pracuje, planujem Zunu bravat na jeden den v tyzdni, ked si zvyknem a zabyvam sa tam.
Já jsem dneska pozorovala nenápadně Terka, jak "neslejzá" z tý postele, na kterou "nevlezl", a zjistila jsem, že schůdek nepotřebujeme. Dělá to totiž tak, že se posune až ke kraji, pak spustí jednu přední (dosáhne při svý výšce až na zem), pak druhou přední, pak jednu zadní a pak druhou. Provádí to se značnou elegancí a hlavně u toho má nastražený uši, jestli náhodou nejdeme, takže je to na pohled docela dost vtipný :-D.
Historky o posteli, na kterou nikdo neleze, me desne bavej :-))))
Tak ten malej pitomec se na koš bojí vlízt, i když jsem mu tam dala deku. No, bude prostě spát na gauči.

Ten je roztomilej :-).
Šiš, to je brouček..ty vočička vypoulený..
Je třeba no to naučit.
Jak se tváří, bobek. ![]()
Urodilo se nám zajíčků. Bydlí pod unimobuňkou. ![]()

jezuskote, toho bych tam nosila!!!!!![]()
třeba se to časem naučí!
U nás dneska nikdo nebyl na psacím stole, aby mohl čumět z okna a nikdo tam pak nekňoural vo pomoc, protože bylo ještě šero a jedno voko houby vidělo a bálo se skočit dolu...
ten je neskutecny ![]()
blbeček malej![]()
my měli dost divoký ráno, kočka tu neuvěřitelně vysírala a jezdila pod pelíškem po celým bytě...

Pelech s ocáskem a Rufík se mazlí s prasátkem.
![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje