normallne som sa zlakla, ze ti tam lezi moja Zunka ![]()
Chlpáči a iné
Nooo farebnosť by bola, len či vie aj mnaukat?
pardon, neměla to být reakce na vás

![]()
To mi ale pripomenulo, že ja som krmitko ešte nedoplnila. Musím to napraviť.
já teda nechci bejt za nelidu, ale...proč plníte krmítka v září? ![]()
je to blbý? Je to nějaká letní směs
Taky zobáky zatím nedotuju, ještě je venku dost hmyzu, hned pod krmítkem máme keř oranžových bobulí (hlohyně?) a přes zahradu druhý, v okolních zahradách je taky všechno možné, tak vždycky začínám teprv až to orvou a přituhne.
Goliáškův bratranec z ostrova Man. O ocásek nepřišel v boji, ale geneticky.

ty manský kočky plavou?
To nevím :) Ony všechny bezocasé nejsou, prý aby se vůbec kotě narodilo, musí mít aspoň jeden z rodičů geny v pořádku, tedy musí mít ocas. Jinak to ta kočka nedonosí.
četla jsem nedávno článek, že nadbytečné krmení ptákům spíš škodí. jako teď na podzim je to asi jedno, ale hlavně dlouho na jaře, že pak třeba nehnízdí. i když, teď je to zas může odrazovat od odletu někam jižněji.
já krmím jen v případě, že je sníh a mráz. na druhou stranu ale nežiju ve městě.
teď přestat případně myslím můžete bez následků (kdybyste chtěla, neponoukám), v žádném případě ale není dobrý nápad přestávat uprostřed zimy, hlavně pokud jsou ptáci naučení, že se každé ráno krmítko naplní. nejhorší jsou v tomhle chataři. odjedou, ale mezitím plní krmítka. je--li minus dvacet, pták ráno v krmítku nic nenajde, ale cesta k němu ho může stát dost sil a může přes noc nedostatečně nakrmený zmrznout, pokud si honem nenajde náhradu.
teď mají ptáci všeobecně hodně co do zobáků, plody černého bezu a černých jeřabin, plody plevelů, šípky. září mi přijde dost brzo (a letní směs nějaký tahák z kapes).
![]()
![]()
![]()

![]()
![]()
tak ktorý bude robiť Amy a vám doma spoločnosť?
To jsou čumáčci. ![]()
![]()
![]()
náhodou, aspon som neprehliadla. Moc ho unavuješ sa mi zdá, maličký. Potom mu niekto obsadzuje pelech.
Jé!![]()
rufátko
a goliášek jak majetnicky zasedl pelíšek ![]()
nádherní![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje