U bas zabral Murko pelech a Elzicka z toho bola cela nesvoja.

U bas zabral Murko pelech a Elzicka z toho bola cela nesvoja.

Ráno má čakali pri dverách dvaja zúfalci. Človek by im dal aj posledné. ![]()

ty nemáš srdce!![]()
![]()
Jak to, že tam vůbec museli takhle čekat, hm?
jojo, a na noc je zas vyhodíš na mráz!![]()
U nás už je vše v pořádku ![]()

A viktorka_od splavu normálne noc trávia vonku. Som tvrdá. Aj väčšinu dňa sú vonku, dnu si pospia a porobia bordel a hneď sa pýtajú zas von. Tam je viac zábavy .
bych taky klidně většinu dne trávila venku... ale kdyby mě pak nechtěli pustit spát domů![]()
samozřejmě je to vaše věc jak si to doma zařídíte, ale jak odrostou budou ve dne spát někde venku a v noci se toulat někde venku.
Já mám ze statku jinou zkušenost, kocouři v noci řádili venku a přes den byli všude kolem nás, byli kastrovaní tedy.
A než mi to zas někdo vpálí :-D, tak ne, já bych je tam nechat neuměla, ale to je taky důvod, proč nemůžu mít kočky vůbec (plus absence nějakýho rozumnýho polovenkovního zázemí pro ně teda, i kdybych to náhodou vydržela).
No žejo, ten pohled kočičky na poslední fotce, srdce z kamene ![]()
![]()
Okamžitě přestávám vymejšlet, kterak Otíkovi zpřístupnit moji postel. Milostpán si v noci dvakrát převlíkal
Ten malej pitomec začal večer žrát koberečky, zvlášť šel po třásních... z neznámýho důvodu ho šíleně lákaj. Včetně vláken na takovým tom uzlu na hraní (přetahování). No pár těch třásní evidentně polknul, pročež ho dost natahovalo (se nedivim, známe ten pocit vlasu v krku!) a výsledek se dostavil brzo
On toho vždycky nechal, když jsem ho okřikla, ale vzápětí se vrhnul na další objekt... Co s tím? A až tady bude sám... Nejsou nějaký odpuzující spreje na to?!
Jestli byl chovanej na starejch kobercích a z hladu je žral? Těžko říct. Ale byl rozhodně sytej, po vydatný večeři - kteroužto ovšem celou nesobecky odevzdal do tý milostpánovy postele. Králíček s mrkvičkou, mňam ![]()
Já s žádným odpuzovačem zkušenost nemám, jeden s docela rozumným složením jsem viděla tu https://www.spokojenypes.cz/pripravek-proti-okusovani-500-ml/ - je tam i nějaký hodnocení, možná by to stálo za vyzkoušení?
Pravda je, že některý psi tohle žerou, je možný, že i proto, že se jim dával na hraní ten uzel, tak to mají s tím spojený. Dospělí psi většinou okusují a cupují z nervozity nebo z nudy, na obojí většinou pomáhá nějak zaměstnat - hlavně hlavu. Tak bych mu místo toho zkusila dát něco jinýho na práci, třeba velká morková kost je dost bezpečná a zabaví je většinou na dlouho. A samotnýho bych ho s těma koberečkama zatím nenechávala, bo jestli se potřebuje zaměstnat ve vaší přítomnosti, tak až bude sám, bude mít tu potřebu mnohem větší.
Edit: Jo, a vaříte mu teda královsky
.
Dík za tip, to hned objednám ![]()
Uzel jsem ihned vyhodila, abych ho v tom neutvrzovala... původní Otíček si s takovým moc rád hrál a nikdy nic neokusoval, natož látku, tak jsem s tím nepočítala.
Tak som tyran , no. Čo už. Naše kocky proste sú vonku a dnu chodia keď sme doma, kedy chcú. V noví sú vonku a je im tam dobre. Ráno prídu na terasu a čakajú raňajky. Tiež sa chystáme obe pohlavia sterilizovať, nech už si mysli kto chce, čo chce. Mame veľký dom, veľký dvor a pozemky, tak tam kraľujú. Momentálne sa Murko dohodol s Elzou a Micka je pri mne.

skoro bych řekla že to bude z té nervozity. ten troubelín kterýho máme v rodině okusuje a likviduje taky, tuhle už mu ze zoufalství dokonce vyprosili u veterináře něco na uklidnění
Stres mě taky napadl. Nejdřív zkusím ten sprej, třeba to bude stačit.
Nám jednou pes ohlodal kus záclony když mu bylo blbě, zřejmě moderní alternativa ke žraní trávy. ![]()
jedna naše bonsaicat se taky na noc cpe ven. nejpozdějc v 10 vyleze na okno a ječí, dokud jí ho neotevřu. ona je vůbec radši venku, než doma. obě bonsaicats jsou koťata ze stodoly, ale tahle "venkovní" byla hodně plachá a do domu vůbec nechodila, její ségra je podstatně víc domácí.
Tak ten malej pitomec se na koš bojí vlízt, i když jsem mu tam dala deku. No, bude prostě spát na gauči.

Tak musím opožděně taky okouzleně vzdychat.
Gratuluju vám oběma k sobě navzájem. ![]()
Doufám, že už pro ta kukadla mu hodně odpustíš... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.