Děkujeme ![]()
Neboj se - aktuálně po světě choděj jen dvě bytosti, kterým odpustím všecko, a tohle je ta druhá ![]()
Děkujeme ![]()
Neboj se - aktuálně po světě choděj jen dvě bytosti, kterým odpustím všecko, a tohle je ta druhá ![]()
![]()
Tuším, že zřítelnice je ta první.
Tušíš správně ![]()
No a to budou v dohledné době ještě další dvě zřítelnice navrch! ![]()
To se nám to číslo pomalu rozrůstá... Za chvíli bude po exkluzivitě! ![]()
No právě. To už nebudou zřítelnice, ale hladový krky! ![]()
Huš! Tuhle fotku pošlu mladýmu pánovi, já jsem z obliga! ![]()
To je klika. ![]()
Nó, tak babičky pořád ještě bývají (aspoň trochu) zainteresované, ne že ne. ![]()
Aby ti mladý pán ještě nakonec nerval ty stohy čokolád na přilepšenou z rukou, že mladým aliens narušuješ životosprávu.
Hele... i když jsme tady v chlupáčích značně OT
... tak tímhle jsem si už prošla se zřítelnicí a jejich značně rigidními předpisy: popcorn pouze v pátek, sladkosti výhradně jen v sobotu. Tomu se, jako babička, můžu jen posupně smát! ![]()
Já myslím, že to chvilkové vychýlení vlákno vydrží. ![]()
A v neděli (výhradně, samozřejmě) teda ta čokoláda?
(Ach jo, dostala jsem při těch řečech o sladkým hroznou chuť na kakaového Angela...)
Předpisy pro neděli jsem už přestala sledovat. Moc složité.
Já mám radost! Máme černýho kocoura, ke kterýmu sme přišli tak, že někdo v okolí prodal barák a milýho kocoura tu při stěhování "zapomněl" no a my sme se ho ujaly (jak jinak, žejo) no ale byl šíleně plachej, bydlí tu s mámou, ven už nechce, a hladí se rád, ale takovým tím způsobem, že pokaždý se lehce přikrčí před hladící rukou, než si vzpomene, že se mu to vlastně líbí, a pak je teda k neuhlazení. Když seděl na židli, stačilo projít a kočka jako by tam nikdy nebyla. No a už sme udělali takovej pokrok, že momentálně já tu smolím tenhle canc a na vedlejší židli sedí černej chlapec a pokojně si dělá manikůru
(akorát se ho bojím vyfotit, aby se nelek
)
Otíček je úžasný
a tie Tvoje historky ![]()
Príchytená pri čine ![]()

A pritom sa tvári ako najväčšie neviniatko

Nedeľná siesta. 
Rozkošníci malí ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.