Ze zoo hlasili, ze jimi krouzkovani a tudiz sledovani ptaci uz jsou prestehovani a zazimovani, tak je to asi jedno...
Chlpáči a iné
no tohle je nějaká směs prosa asi. žerou to tu tři páry sýkorek, holub se k tomu nedostane. Samo je pak krmím celou zimu, to maj ještě slunečnice a lojový koule. Bydlej tu ve vnitrobloku.
Proso jim neuškodí, to může klidně mít jako "all you can eat". Ale slunečnici bych jindy než v mrazech nedávala. Má hodně oleje a ptáci pak tloustnou a odcházejí jim játra.

centrální distribuce koček našla i naši malou vísku. tohle je matýsek. přišel k tetě do práce, odejít nechtěl a zůstat nemohl. tak si ho vzala domů. je to pěkný vyčůránek. ochomítá se kolem našeho psa, jako by se nechumelilo, ocáskem mu oprašuje čumák, protože si je moc dobře vědom, že je dělí plot ![]()
voni ten čumák oprašujou, i když je žádnej plot nedělí, Rufíček by mohl vyprávět :-D

Matýsek je moc krásnej! Já jsem se rozhodla nenechat to na CDK samotné a trochu jí pomoct.:)
Goliáš vypadá, že každou chvíli praskne ![]()
No bude to ten v strede.
Nemám ešte meno, a ako to tak vyzerá ani žiadne mať nebude pretože nás nič nenapadá. ![]()
Sweet Potato nolita Juu, ja už sa neviem dočkať.
Má super sfarbenie.Možno mi uniklo,je to on alebo ona? Som zvedavá,ako ju/jeho prijme Amy a teším sa na štenacie zážitky.
PO dlhom zvažovaní to bude nakoniec on. Sfarbenie má neštandardné, pre chov je nevhodný , ale takého som chcela pretože nemám výstavné a chovateľské ambície.
Ale je s PP, rodičia šampióni, testovaný, jediná chyba je ze nemá štandardné sfarbenie.
No ja sa neho teším ale som zároveň aj v strese. V noci som spala zle, snívalo sa mi že sme to nezvládli a že sme všetko urobili zle. No proste panika.
Ak by sa chcel niekto zapojiť k vymýšľaniu mena tak malo by byť krátke, malo by pasovať k Amy ale znieť by malo úplne ináč.
Wau,tak super,budú spolu super dvojka.A Ty to zvládneš perfektne,si šikulka,psov miluješ,Amy je šťastný pes a jej nový "brácho" bude tiež.Uznávam, začiatky sú ťažšie,ale už máš skúsenosti,tak to dáš.Ak by som bola pes,bola by si na mojom zozname majiteľov,ktorých by som chcela
Držím palce a nestresuj-budeš milujúca panička nového zlatíčka.
Matýsek ![]()
to jsou miláčkové ![]()
![]()
Mrchy sú to, našla som rozbitú vtáčiu budku na schodoch a druhej začali rozoberať strechu.
teraz si tu lehnia na deke ako uuuplne neviniatka.
no, mrchy jsou to taky, to znám a občas to na ně křičím ![]()
ale jinak jsou to miláčkové ![]()
Ďakujem za milé slová.
Uvidím ako to bude, ale na študovala som si toho veľa tak dúfam ze sa mi podarí aspoň časť veci uviesť do praxe. Všetko ukáže čas.
Matýsek je fešák ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje