Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Emerald
2670 příspěvků moje polička 19. zaří 2017 17:01

Jsou to vlasy.

Offline Emerald
2670 příspěvků moje polička 19. zaří 2017 17:05
Reakce na Potrefenáhusa:

Jojo,taky jsem si na ni vzpomnela.

Papouch byl hezky vychovany,panicku jemne ozizlaval,pak ho teda zaujaly jeji obri nausnice(co ma taky v tram delat,zejo),takze ji malem utrhl ucho a nausnice musely do kabelky.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 20. zaří 2017 08:25
Reakce na Emerald:

Jasne,proste takova bezna cesta tramvaji v nedeli vecer :-)

Tak někdo se vrací domů s opicí, někdo s papouchem.... 

Offline Sweet Potato
39936 příspěvků moje polička 20. zaří 2017 08:45
Reakce na paktofonika:

Shelly

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 20. zaří 2017 08:48
Reakce na Sweet Potato:

No a nieje Shelly vhodné skôr pre fenku?

Zatiaľ mam toto: Tim, Tom, Charlie, Dan, Sheldon, Jim, Oliver, Ion...

Zatiaľ sa mi najviac paci Oliver alebo Dan. 

Offline Sweet Potato
39936 příspěvků moje polička 20. zaří 2017 08:54
Reakce na paktofonika:

Upřímně, když zavoláš Shelly, asi si většina lidí kolem bude myslet, že je to fenka. (Já taky pořád někomu vysvětluju, že Jackie je TA Jackie)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 20. zaří 2017 09:02
Reakce na Sweet Potato:

Môj prvý pes sa volal Kelly, meno mal po psovi z austrálskeho seriálu Kelly. No a všetci si mysleli že je to fena a že je pomenovaná po Kelly z Beverly hills 

Offline Friga
2039 příspěvků moje polička 20. zaří 2017 09:21
Reakce na paktofonika:

A co Don? Ted me to napadlo, kdyz se resi ten Sheldon.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 20. zaří 2017 09:21
Reakce na paktofonika:

Já hlasuju za Shellyho, tak mu dáš modrého motýlka, a bude jasno :-). Oliver se mi taky líbí, ale tři slabiky už mi přijdou na běžný provoz moc - budeš to nějak zkracovat, protože volat Olivéééér se ti nebude chtít (i když pořád dobrý proti češtině, ta má ve vokativu ještě o slabiku víc, tak by ti z toho stejně nakonec vyšlo Oli a vyšlo by to nastejno :-D.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 20. zaří 2017 09:37

Jo, a Cid má za sebou první potyčku (kdž teda nepočítám tu "bitku" ve třech měsících s tím pinčem), na louce proti nám vyběhl český strakatý pes od sousedů. Nejdřív doběhl k Terkovi, ten se ale jen tak vyprovokovat nedá, a pak k Cidovi, kterej si to samozřejmě musel vyzkoušet. Nebylo to nijak dramatický, dali si v podstatě hned říct, ale ověřila jsem si, že Cid tak splachovací na machrovací psy nebude.

Což mě  souvislosti s těmi jmény napadlo, jestli s Shellym bude lehké vyjít :-D. Já jsem pojmenovala jednoho psa po opičce z disneyovky a druhého po španělském rytíři a docela mi přijde, že to ty rozdíly v povaze (samozřejmě pořád v rámci předepsaného flatího rozsahu) reflektuje.

Offline Ginevra
909 příspěvků moje polička 20. zaří 2017 09:51
Reakce na paktofonika:

No a nieje Shelly vhodné skôr pre fenku?

Zatiaľ mam toto: Tim, Tom, Charlie, Dan, Sheldon, Jim, Oliver, Ion...

Zatiaľ sa mi najviac paci Oliver alebo Dan. 

A co Bel? Hodilo by se to k Amy. Prostě BelAmy. 

Offline Janulik03
19995 příspěvků moje polička 20. zaří 2017 10:00

Moja teta mala vlčiaka. Toho jej priviezli kedysi naši ako ročného už vychovaného, aby nebola vo veľkom dome tak sama. Ke´dže predtým nikdy psa a ani žiadne iné zviera nemala. chvílu si na seba zvykali. Ona mala rečovú vadu a ťažko sa jej vyslovovali niektoré slová, tak o ňom zo začiatku hovorila ako "Tenpes". Nakoniec mu to meno Tenpes prischlo a zostalo. 

Offline Kokoska
34400 příspěvků moje polička 20. zaří 2017 11:03
Reakce na Janulik03:

"Tenpes, pocem!" 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 20. zaří 2017 11:29
Reakce na Zina:

haha, nomen omen :-D tak v mojom pripade je to 50 na 50: Sirius Black je kladny hrdina, Zuna-nevesta hol je snad nevesta hol pekelnych resp. bola :-) ale raz (pokusam centralnu distribuciu kocek :-D) budem mat kocura a bude sa volat Perun - ja toho slovanskeho boha hromov a bleskov proste risknem!

no pacia sa mi mena kratke alebo take, ktore sa daju mojmu uchu zvukomalebne skratit, napr. Perun (Peru), Surikata (Suri, Kata), Loki, Valkyra (Kyro), Gamajun (Juno), Panteon (Pan, Pante). odkazy na mytologie su snad jasne. preferujem skor meno foneticky tvrdsie.

paktofonika som asi velmi nepomohla, ale aspon drzim palce pri vymyslani a vybere mena!

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 20. zaří 2017 11:31
Reakce na paktofonika:

Mně by se líbili Amy &  Jim. Připomíná mi to Black & White. 

Offline Janulik03
19995 příspěvků moje polička 20. zaří 2017 11:32
Reakce na Kokoska:

Presne. Kde je Tenpes?

Dostal jesť Tenpes?

Tenpes, neštekaj!

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 20. zaří 2017 11:32
Reakce na paktofonika:

a este mi tak napadlo, kedze znova pozeram House of Cards, co meno Frank? Amy a Frank, Frankie - to mi znie dobre - a ked nieco vyvedie, mozes ho oslovovat Francis :-D 

Offline Potrefenáhusa
38527 příspěvků moje polička 20. zaří 2017 11:57
Reakce na palahniukowa:

Frank

jinak já chtěla zrzavýho kocoura Guinesse, jenže když pak byla vesmírná prosba vyslyšena, vůbec to jako Guinness nevypadalo...(protože to byla malá Godzillka, to je jasný)

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 20. zaří 2017 12:02
Reakce na Potrefenáhusa:

Jako pardon, ale u vás je naprosto jasný, že jste si toho Goliáše vyrobili. Protože kdybyste to maličký oranžový koťátko pojmenovali třeba Ťufík, tak vám z toho rozhodně Godzillka nikdy nevyroste .

Offline Potrefenáhusa
38527 příspěvků moje polička 20. zaří 2017 12:06
Reakce na Zina:

jsem si toho bohužel vědoma :-D