Jsou to vlasy.
Chlpáči a iné
Jojo,taky jsem si na ni vzpomnela.
Papouch byl hezky vychovany,panicku jemne ozizlaval,pak ho teda zaujaly jeji obri nausnice(co ma taky v tram delat,zejo),takze ji malem utrhl ucho a nausnice musely do kabelky.
Jasne,proste takova bezna cesta tramvaji v nedeli vecer :-)
Tak někdo se vrací domů s opicí, někdo s papouchem....
Shelly
No a nieje Shelly vhodné skôr pre fenku?
Zatiaľ mam toto: Tim, Tom, Charlie, Dan, Sheldon, Jim, Oliver, Ion...
Zatiaľ sa mi najviac paci Oliver alebo Dan. ![]()
Upřímně, když zavoláš Shelly, asi si většina lidí kolem bude myslet, že je to fenka. (Já taky pořád někomu vysvětluju, že Jackie je TA Jackie)
Môj prvý pes sa volal Kelly, meno mal po psovi z austrálskeho seriálu Kelly. No a všetci si mysleli že je to fena a že je pomenovaná po Kelly z Beverly hills ![]()
A co Don? Ted me to napadlo, kdyz se resi ten Sheldon.
Já hlasuju za Shellyho, tak mu dáš modrého motýlka, a bude jasno :-). Oliver se mi taky líbí, ale tři slabiky už mi přijdou na běžný provoz moc - budeš to nějak zkracovat, protože volat Olivéééér se ti nebude chtít (i když pořád dobrý proti češtině, ta má ve vokativu ještě o slabiku víc, tak by ti z toho stejně nakonec vyšlo Oli a vyšlo by to nastejno :-D.
Jo, a Cid má za sebou první potyčku (kdž teda nepočítám tu "bitku" ve třech měsících s tím pinčem), na louce proti nám vyběhl český strakatý pes od sousedů. Nejdřív doběhl k Terkovi, ten se ale jen tak vyprovokovat nedá, a pak k Cidovi, kterej si to samozřejmě musel vyzkoušet. Nebylo to nijak dramatický, dali si v podstatě hned říct, ale ověřila jsem si, že Cid tak splachovací na machrovací psy nebude.
Což mě souvislosti s těmi jmény napadlo, jestli s Shellym bude lehké vyjít :-D. Já jsem pojmenovala jednoho psa po opičce z disneyovky a druhého po španělském rytíři a docela mi přijde, že to ty rozdíly v povaze (samozřejmě pořád v rámci předepsaného flatího rozsahu) reflektuje.
No a nieje Shelly vhodné skôr pre fenku?
Zatiaľ mam toto: Tim, Tom, Charlie, Dan, Sheldon, Jim, Oliver, Ion...
Zatiaľ sa mi najviac paci Oliver alebo Dan. ![]()
A co Bel? Hodilo by se to k Amy. Prostě BelAmy.
Moja teta mala vlčiaka. Toho jej priviezli kedysi naši ako ročného už vychovaného, aby nebola vo veľkom dome tak sama. Ke´dže predtým nikdy psa a ani žiadne iné zviera nemala. chvílu si na seba zvykali. Ona mala rečovú vadu a ťažko sa jej vyslovovali niektoré slová, tak o ňom zo začiatku hovorila ako "Tenpes". Nakoniec mu to meno Tenpes prischlo a zostalo. ![]()
"Tenpes, pocem!" ![]()
haha, nomen omen :-D tak v mojom pripade je to 50 na 50: Sirius Black je kladny hrdina, Zuna-nevesta hol je snad nevesta hol pekelnych
resp. bola :-) ale raz (pokusam centralnu distribuciu kocek :-D) budem mat kocura a bude sa volat Perun - ja toho slovanskeho boha hromov a bleskov proste risknem!
no pacia sa mi mena kratke alebo take, ktore sa daju mojmu uchu zvukomalebne skratit, napr. Perun (Peru), Surikata (Suri, Kata), Loki, Valkyra (Kyro), Gamajun (Juno), Panteon (Pan, Pante). odkazy na mytologie su snad jasne. preferujem skor meno foneticky tvrdsie.
paktofonika som asi velmi nepomohla, ale aspon drzim palce pri vymyslani a vybere mena!
Mně by se líbili Amy & Jim. Připomíná mi to Black & White. ![]()
a este mi tak napadlo, kedze znova pozeram House of Cards, co meno Frank? Amy a Frank, Frankie - to mi znie dobre - a ked nieco vyvedie, mozes ho oslovovat Francis :-D
Frank ![]()
jinak já chtěla zrzavýho kocoura Guinesse, jenže když pak byla vesmírná prosba vyslyšena, vůbec to jako Guinness nevypadalo...(protože to byla malá Godzillka, to je jasný)
Jako pardon, ale u vás je naprosto jasný, že jste si toho Goliáše vyrobili. Protože kdybyste to maličký oranžový koťátko pojmenovali třeba Ťufík, tak vám z toho rozhodně Godzillka nikdy nevyroste
.
jsem si toho bohužel vědoma :-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje