"Dan" se mi taky líbí
Chlpáči a iné
myslím, že Colombo měl psa, který se jmenoval Pes ![]()
a co fakt nějakej Jimmy? voni maj ty bostoni taky takovej joudíkovskej výraz....nebo prostě počkat, až ho uvidíte, von měl Ruf bejt už Čenda, ale nešlo to vůbec na něj, pak nám nějak sdělil, že von je Čenda ![]()
To je jasný, Ruf prostě čekal tadyhle na Rufíka :-). U nás je jméno vždycky docela boj, aby to bylo krátký, aby se tak nejmenovalo kamarádovic dítě, aby v tom bylo R nebo sykavka, aby to neevokovalo něco temnýho a nakonec aby to k tomu psovi šlo.
no to je vždycky boj. Já chtěla Jonáše, ale kamarádům se zrovna tenkrát narodil. U psa je to horší než u kočky, aby to šlo volat, ale stejně si to člověk ještě pak nějak přizpůsobí a přetransformuje
My meli Jonase. Cuvace. Desnej zmetek to byl, teda
Já kolem dvou čuvačů chodím a krásný jsou. Ale tak nějak mi přišlo, že to s nima asi nebude jednoduchý.
Naša jazvečica sa volala Denisa. Susede sa potom narodila dcera a pomenovali ju Denisa.
Tak sme vonku na dvore potom istú dobu svorne volalali Denisaaa a už niektorá vždy pribehla. ![]()
Manžel měl v mládí jazvečíka (skvělý slovo) Lojzu
ovem, když Lojzík něco provedl (což bylo dost často), potom to byl Alois![]()
Môj vnuk je Alex a keď hnevá, tak tiež mu hovoria Alojz. ![]()
myslím, že Colombo měl psa, který se jmenoval Pes ![]()
Áno, lebo sa so ženou nevedeli dohodnúť na mene ![]()

Ďakujem všetkým za tipy, všetko si píšem.
U Amy som vedela dlho dopredu ako sa bude volať, no a sadlo jej to skvele. Presne také krátke meno by som chcela aj pre batmana. Som tak rozmýšľala že by to mohol byť aj Fry, veď vo Futurame bola Amy. Veľmi blbé???![]()
Ono to asi nakoniec príde samo :)
Už sa neviem dočkať, a myslím že meno bude nakoniec najmenšia starosť.
![]()
![]()
blbý to neni, ale podle mě se to bude blbě volat, na ty čokly to chce něco trochu údernýho
Pravda. No tak v najhoršom prípade bude batman a hotovo. ![]()
nebo to fakt nechte na to vnuknutí, vono se to nějak vyvine.
To se hluboce mýlíš. Kdysi jsme dostali mrňavoučkého modrookého zrzundíčka, fakt miminko, první nástřel byl samozřejmě Garfield, ten se tu v té době akorát dostal do širšího povědomí. Ovšem hned jsme naznali, že tohle sladké ňuňátko prostě není žádný Garfield a byl to Bertíček. Mno, Bertíček měl časem 7,5kg, tyranizoval sousedovic dogu a strašně rád si sedal do talíře se špagetami.![]()
jedna moje kamarádka si teď pořidila zrzavý koťátko a dávala ho na facebook, varuji velmi decentně ![]()
Našla som fotku Denisky.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje