Mazlík. ![]()
Chlpáči a iné
Deniska ![]()
A Bledule áno, miláčik, a preto nemôžme mat už jazvecika. Aj keď jeden pán s jazvečíkom, ktorý miluje Elzicku, vyhlásil pri pohľade na hrajúcich sa psov, že vlastne Elza je tiež taký odrastený jazvečík. ![]()
mne se na pejska libi jmeno Fido
Já bych mu dala jméno Panky :-). Jako od punk... To se k Amy hodí, ne? :-).
zlatíčko ![]()
A my jsme bez psa a je tu desne smutno, nikdo neodnasi papuce a ponozky, decentne nenacuhuje do talire, v noci neknika ze spanku, rano nevita jak atomova strela...a to je jen na prazdninach. Nedovedu si moc predstavit ze neni vubec...
A ja som zistila, že susedovic Nely kočka, chodí mojim mrchám na granule. Večer som juprichytila a poštvala Elzu nech ju veženie. A tá moja truba si ju ani nevšimla. Strážca! Pche!
Tak musíme jedlo mrchám davat do zimnej záhrady.
Bonsaicat Batman, se na noc vzdycky vypraska ven, pak rano jeci u branky a musim se s ni vracet domu. Dneska jsem se vracela jeste pro nejakou zapomenutou vec, na cemz vydelala Batman, protoze jsem ji otevrela do loznice, kde jsou misky s krmenim, aby mohla posnidat teda, dale ostatni kocky, protoze v loznici je cirkus (= mali zakove, kteri momentalne pilne trenujou lezeni po kleci, takze kdyz neni nikdo doma, maji kocky vstup zakazan) a nakonec i pes, protoze jsem kocky z loznice zas vyhodila a prelozila jejich misku s granulema na okno v kuchyni.
Si behala s miskami teda? ![]()
Tak mam siahol hybrid zoznam. Nechcem tu s tým už otravovať, určite to príde samo. Priateľ od včera vyhlasuje že pes bude Tyson
No tak dúfam ze to nebude taký malý Mike Tyson.
Včera som bola ešte v chov. potrebách pozrieť aké granule no a zistila som ze takmer všetky puppy granule sú kuracie. Aj Orijen. Po zlých skúsenostiach s kuracimi som ich zavrhla. No takže bud to bude Tomberwolf(tam je ale problém s dodávkami ako tvrdil predajca) alebo a k tomu sa prikláňam viac Barf. No a predajca mi hneď začal ponúkať hotové balíčky s kockami mäsa. V balení je 60ks,na den treba 15 ks takže jeden balíček za 6,50€ na 4 dni pre jedného. No to by som pri dvoch psoch skrachovala
Od mixovania a porcovania doma ma odhovaral. Priateľ sa hneď nechal ukecat a už to takmer kupoval. Keď som mu to spočítal a koľko to vyjde pre dvoch na mesiac tak ho to hneď prešlo.
Takže otváram knihu a idem študovať.
A konečne som sa dokopala ku kúpe pelechu a vybrala som pelech od hunter. A takisto som konečne objavila krásne prepínacie vodítka. Je to v podstate celá sada voditko, obojok, postroj, motýlik a ľadvinka pre mňa :-D

Porcování zvládne i 20 let praktikující vegetarián a Tysona si třeba přítel ještě rozmyslí... :-D.
No predavač ma upozorňoval že im určite nedam všetko čo potrebujú. No proste chcel predať tu drahšiu verziu ![]()
Priateľ si nechce nechať Tysona vyhovoriť. Ach jaj.
Určitě ne, sebe sice člověk nakrmit zvládne i bez předem připravených směsí, ale psa ani náhodou :-D.
Tak bude Tyson, to nevadí; už máte vybranou stanici?
Ja myslim, ze uz jo, uz snad maji vybraneho i konkretniho pejska :)
Áno máme. Zajtra si po neho už ideme.
Takže prosím držať palce nech všetko prebehne v pohode
To mi uteklo! Tak držím palce a těším se!
Páni, ty sa chystáš na príchod dieťatka. Sa teším nafotky. A toľko stresov kvôli jedlu hádam nebude potreba. Tyson mi nepripadá také strašné meno, náhodou je to vtipné.
A čo Žížala, už je doma?
Ďakujem. Potom to tu trochu vytapetujem. Ale mam pocit, že to vadiť nebude![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje