Ještě to může bejt místo Sheldona Cooper ![]()
Chlpáči a iné
Přidám se do jmenovacího výboru - co aby se vlk nažral a koza zůstala celá a malej byl Mike?
No nechcem tu s tým menom toľko otravovať, ale Tyson našťastie padol.
Prvé meno na ktorom sme sa zhodli je Percy.![]()
Amy a Percy?
Percy nee, to je ten náfuka z harryho pottera ![]()
Tak Otíček, aby nestrádal, předevčírem povečeřel rybku a včera hovězí s brokolicí. Moc mu chutnalo.
Já idiot!!! Čokl smrdí jak senkrovna naložená mrtvolama.
Dneska když jsem odemkla (a to s pořádnou rýmou, t.j. plným nosem) mě povalila smradová vlna, vylinuvší se do chodby... okamžitě jsem se jala pátrat po hromádce, která jistojistě někde leží. Nikde nic. Kristepane, brokolice pasírovaná přes psa teda dokáže divy!
Není pes všežravec? Že bych ho jako převedla na ubrousky máčený ve voňavce?
![]()
kamarádka která barfuje si naopak libuje že je to mnohem lepší:-O
Já mu to ale vařím... s prvním Otíčkem jsem měla zkušenost, že syrový snášel špatně, tak jsem si už na to zvykla. Holt zejména ta brokolice potěší dvakrát - při vaření
a pak při výstupu
já tomu u psů nerozumim, u koček se nevaří. vařený je pro zvěř hůř stravitelný ne?
Tak Otíček, aby nestrádal, předevčírem povečeřel rybku a včera hovězí s brokolicí. Moc mu chutnalo.
Já idiot!!! Čokl smrdí jak senkrovna naložená mrtvolama.
Dneska když jsem odemkla (a to s pořádnou rýmou, t.j. plným nosem) mě povalila smradová vlna, vylinuvší se do chodby... okamžitě jsem se jala pátrat po hromádce, která jistojistě někde leží. Nikde nic. Kristepane, brokolice pasírovaná přes psa teda dokáže divy!
Není pes všežravec? Že bych ho jako převedla na ubrousky máčený ve voňavce?
(Kde je smajlík, kterýmu stříkaj slzy smíchu? )
Tyjo, barf. Furt se v kuchyni povalují nože a prkýnka a mixér je věčně špinavý, do mrazáku se kromě masa nic nevejde. V neděli na závodech říká kamarádka, která nás tak dva týdny neviděla "jé ahoj Bonnie, my jsem se neviděly... teda tys nějak přibrala!"
3 kila za týden! Málem jsem ji nenarvala do závodního postroje. Tak bacha na to!
Už jsem unavená, četla jsem, že do mrazáku se kromě psa nic nevejde a vůbec mi to nepřišlo divné. Je na na čase jít spát. ![]()
nojo, my už máme místo malýho a velkýho dva velký kocoury (teda velký ty malý, ne velký velký![]()
A co jí tak dáváš, nemá přemíru tučnýho masa? Jestli ti to přijde už moc, tak možná trochu uber, ona ta doporučená množství jsou jen orientační, jsem jeden čas krmila flata úplně stejně jako vlkodavku - byl narozdíl o d ní nonstop v pohybu.
barbucha Brokolice je nadýmá, i vařená, já jim jí moc nedávám. Ještě teda docela spolehlivej spouštěč biologickýho nebezpečí jsou játra, když je máma dala do vařený směsi ridgebackovi, tak to večer bylo na evakuaci vejminku.
pupek je nemocný ![]()
myslete na nás.
nejdřív jen tak nějak normálně línal, pak línal moc, pak strašně, pak zrezivěl, ale pořád žral a běhal a byl v pohodě, a pak už teda ani nežral. čekáme na výsledky odběrů. dnes jen tak nějak leží na gauči.
všude jsou chumáče chlupů, v misce leží kuře s rýží netknuté a já nevím, co si s ním počneme.
Ach jaj, myslím na vás
a držím silno palce nech sa pupik uzdraví.
Mate už podozrenie co by to mohlo byt?
Ach, myslím na vás. ![]()
![]()
Ojoj, maličký, hádam to nebude nič zlé. Myslím na vás.
Drzim moc palce!!!
paktofonika Kvalitní štěněcí a nekuřecí granule má třeba Barking Heads, N&D, Marp.. ![]()
N&D pre šteniatka mala Amy a nedalo sa doma dýchať, strašne z nich prdela. Skúšala som obilné aj bezobilné a výsledok rovnaký. Na Marp som pozerala, tie ešte zvážim.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje