jsou skvělí![]()
Chlpáči a iné
V životě jsem neviděla tak rozkošný štěňátko a tajně si tu šišlám ![]()
A ostatní jsou taky boží, doufám, že Pupíček už je v pořádku....@jinarealita
@jinx
ta růžová pacinka![]()

Nemáte prosím někdo zkušenost s kloubní výživou pro psa (30 kg, 11 let, aktivní)? Dávala jsem Aptus Apto-flex, přemýšlím o Alavisu. Který z nich byste doporučili?

To je dvojka :-). Goliáš v domečku boží...
Goliáš má nový domeček? A Rufík je dobrej. Takhle sám si náš pes snad nikdy nehraje, vždycky vyžaduje asistenci.
Super fotka. A vůbec, tahle vypáčená poloha se mi na nich asi nikdy neokouká.
no to je krabice, ve který nám teď přišla poslední objednávka ze spokojenyhopsa, obal roku 2016, už to maj asi dýl, ale teď poprvý jsme se trefili objednávkou do správný velikosti krabice.
Takže příště do poznámky k objednávce uvést rozměry krabice :)
já si toho nejdřív ani nevšimla, že je to domeček, až pak jsem si všimla, že pod adresou se dá vystřihnout ten vlez

Nemáte prosím někdo zkušenost s kloubní výživou pro psa (30 kg, 11 let, aktivní)? Dávala jsem Aptus Apto-flex, přemýšlím o Alavisu. Který z nich byste doporučili?
dávala jsem kloubní výživu pro koně jak maďarovi, tak výmarákovi. konzultovala s vetem, který mi to odsouhlasil.
Ten baracek by se Bourbon urcite moc libil, skoda, ze nemam psa,abych mu udelala objednavku.
A moment vidim, ze maji o kategorii kocka
Myslíš Alavis?
Ublížit by mu nemělo ani jedno, účinné látky mají stejné, jen Apto tam má něco navíc. Včera jsem nějak ztroskotala na propočtech účinných látek v denní dávce
.
Apto, denní dávka 10 ml
Ve 100 ml přípravku je obsažen hydrolyzovaný kolagen 14000 mg, MSM (metylsulfonylmetan) 1000 mg, glukosamin sulfát 800 mg, chondroitin sulfát 400 mg, kyselina hyaluronová 140 mg a vitamin E (jako tokoferol alfa) 120 mg.
Alavis, 1,5 tablety
Obsah účinných látek v jedné tabletě:
Glukosamin sulfát – 500 mg
Chondroitin sulfát – 400 mg
nene, mám na mysli Gelapony pro koně. maďar dostával Gelapony Fast, protože měl dysplazku KK 4/5 a extrakt z Boswellie serraty fungoval skvěle, takže jsme díky tomu minimalizovali dobu, kdy už musel brát kortikoidy. výmarák dostával hlavne z důvodů prevence Gelapony Artho zhruba od svých osmi let.
Alavis jsem zkoušela dávat maďarovi, ale nevšimla jsem si, že by měl nějaký účinek. u Gelapony byl ten účinek evidentní.
Ranná siesta.

male, male, female

jedno z mrňat se vybarvilo. buď je to mutace (možná po tatínkovi, na krku má 2 červená pírka) nebo modifikace (to spíš teda, v tom případě po přepeření narostou obyčejná šedivá)

a sova je taky male
Krásně ti vyrostli. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje