ne, ale jestli v tom bude pokračovat, bude mít goliášek brzy černé evil twin!
Chlpáči a iné
Papoušci jsou skvělí, Otíček taktéž...jak si hoví na sedačce a dáma vedle kdesi bokem ![]()
Všichni jsou tady super. Amy a Percy ve svetrech nemají chybu!
No a koťata u Janulíků na té bílé sedačce.. skvělé..už zatla drápky? ![]()
Tifka dnes 4 hodiny pobíhala v lese na Pálavě a co přišla domů, tak spí a ani se nehne. Vyfotit ji nějak rozuně byl nadlidský a nadnikoňácký výkon.
Von se asi vykrmuje na zimu…
Pěkný jsou. Už to konečně vypadá jako boží tvor ![]()
Minulý týden mi při pravidelné kontrole na alergologii poprvé v životě řekli, že nic nepřibylo, naopak mi řada alergii ubyla
. Mimo jiné i na kočky. Tak jsem si to hned chtěla užít, jela jsem s dcerou do stáje, kde má koně a kde mají nádherné májové kotě. Hrozně jsem se těšila, jak si ho pochovám, pomazlím se s ním. Kočičku jsem znala z fotek, hrozně droboučká křehká kráska. A ona mě přivítala s myší v tlamě (všichni se radovali, že je to její první), odmítala jí vydat, různě jí pouštěla a znovu chytala, prostě z mazlení nebylo nic...
Nedávno som tu dávala tip na @3frenchiesinapod. Ich fotky boli vždy super ale odkedy je s nimi Koda (mačka) neviem sa vynadívať![]()

![]()

ňuňátko ![]()
Super že? By ma zaujímalo čím Kodu podlacajú že tak pekne pózuje ![]()
Dnes je krásne.

kocicka v kulichu, ta musi byt vycpana;-))
Ta spinkala ze vsech sil ![]()

Jezis ![]()
Nechali jste malýho zloducha doma a nabíráte na něj síly? :-)
Jink na Berounsku dnes bylo taky krásně, ani se nám nechtělo domů z polední procházky.
Neverila bych, jak velkou radost udelam stenatku molitanovym mickem za 19,- jsem rada, ze jsem ho koupila.
Jinak jsem vyrazne stoupla v cene, mala zjistila, ze jsem pan pamlsku ![]()
![]()
![]()
Malý zloduch bol doma s priateľom. ![]()
Už je to poriadny nezbedník, dnes som zistila ze už sa mu postavilo jedno ucho. A strasne za ten týždeň vyrastol

To je úžasné, jak mu to jedno modré oko svítí....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje