Je to drsny lovec ![]()

Je to drsny lovec ![]()

Ja odpadnem, aký nebezpečný had![]()
Lovec nemá chybu ![]()
Já ti nechtěla cpát třetí kočku, ale těm koťátkům se odolává hodně těžko bych řekla. To i já, i když nechci kočku vůbec žádnou, jsem vždycky tak trochu načatá...
Tak Hurta dorazila, a je cudle tiptop, dokonce se do ni nechala oblict :D tak snad to k necemu bude, zatim jak na potvoru neprsi ze bychom to sly vyzkouset :D akorat manzel psa obhlidl kritickym okem a prohlasil ze vypada jak spidervepr :D ty zadni klopy ma po klouby na zadnich packach, okolo krku by se jeste ctvrt psa veslo a pasek co drzi ten poklop co vede mezi prednima packama pod bricho a pak okolo tela ma dost vuli, da se krasne povolovat a pritahovat. celkove to vypada jako velmi kvalitni prace. Uctenku jsem pro jistotu schovala, manzel by asi nerozdychal cenu :D
Spidervepr ![]()
No prave se bojim ty zadní části,co kryje stehna,ze to kratkonozka bude tahat po zemi.jinak mame od nich postroj a ten je super,kvalitní to fakt je,cena hrozna
No leda nejak zalozit. Snad se mi za chvili podari nahrat fotka, musim ji nejak vylovit z telefonu.

Jakej spidervepr, vzdyt vypada super!
No :D to stoji do kopce, natazena jak triko za korunu. Doma mi v tom taky pripadala jak burticek trosilinku :D

plus jeste jedna unavena z hospody na snezce :D
sluší
vono ji to sice drahý, ale zas v tom nevypadaj jak uplný blbci v oblečcích, ale jako sportovci. Boží byl ten Ruffwear, ale ne na mýho psa.
(vim, že už tu byla, ale je strašně vtipná :-D)

ja bych se bala. hodne bala...;-))
taky jsem se bála :-D
a myslis, ze uz zapomnel?...![]()
2 otázky: 1, jak si ho do toho dostala
2, a to me zajima mnohem vic, jak si to z nej sundala? :D
1. důležitej byl moment překvapení, velmi důležitej
2. nejtěžší bylo rozepnout přezku na břiše, pak už to stačilo jen držet za okraj a dávat si pozor :-D
s tím oblečkem vypadá jak superman ![]()
jak odpočívá na té noze ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.