Jako tuhle fotku si zobrazuju vždycky, když se potřebuju rozesmát, to je prostě nej! ![]()
Chlpáči a iné
Tem se proste odolat neda, proto maji rodice uz patou
ale krome jedne jsou venkovni, tak se to da.
Ti jsou úžasní! Škoda, že ta štěňata nerostou trochu pomaleji:)
Vy si koledujete :-D!
Tak díky, začala jsem zkoumat botičky na psa ruffwear. Ty zimní
protože ať jí ty chlupy z meziprstí vystříháváme jak chceme, stejně se jí dělají sněhové bambule. A na běžkách je to pěkně otravné, protože vždycky předběhne, zalehne, začne vykousávat, tak my ji předjedem, a pořád dokola. Ale tohle už doma neprojde, leda jí to nadělit pod stromeček, na to manžel nemůže ani popel :D
Prej 'natažená jak triko za korunu'
to sou hlášky..náhodou jí to sluší
sluší
vono ji to sice drahý, ale zas v tom nevypadaj jak uplný blbci v oblečcích, ale jako sportovci. Boží byl ten Ruffwear, ale ne na mýho psa.
(vim, že už tu byla, ale je strašně vtipná :-D)

Green lanthern hadr ![]()

Šiš, ta druhá fotka
. Já tak nerada šišlám, ale to je takovej plyšovej broučínek
.
Opožděně Ti k Percymu moc gratuluju.
Percy s Amy jsou úžasná dvojka! A Percy je skvělé jméno.
Ostatní samozřejmě také super bez výjimky!
Jdeme z extremu do extremu - zatimco jeste v nedeli rano prede mnou mlady pan ostentativne kulhal (maminko, ja nemuzu chodit, musis me nosit, jinak to nejde a nevsimej si ty potvory!), od pondelniho rana mladez papa z hedne misticky (!) -dostavaji dve, ale nejdriv vyklidi jednu a nasledne se pokracuje k druhe), sdili pelisek (ve kterem se teda nespi - Inkoust tam uklizi hracky a Zizi chodi zvykat pamlsky). Od soboty s nami slecinka spi v posteli, ale od vcerejska sdileji i stupinek, co je u vany (aby se mohli podivat, ze se jim panicka vazne nesplachla do odtoku a tudiz nemusi kvilet - chrapou tam na jedny hromade). Prisla jsem o svou posledni chlupatou mikinu, byla mi zabavena Zizalou kdyz jsem ji odlozila na postel, abych ji mohla uklidit do skrine (mikinu, ne stene)
Tak to gratulujem že to ide takto dobre.
U nás je to tragedia na druhú. Mam ale pocit ze akosi nemám právo si sťažovať ved sama som do toho išla.
A co se děje, Amy s příchodem nováčka nesouzní?
Solathis To zní dobře; nemáte tam pro nás nějaký foto? :-)
Jak to tragédie? Na fotkách to vypadá idylicky...
My ten prvni tyden taky bojovali. Mladej byl na malou hnusnej, odmital se k ni priblizit na min nez pul metru a kdyz to nerespektovala, tak na ni byl hnusnej. Kdyz zjistil, ze to znamena, ze se ji venuju o to vic (abych ji tu jeho hnusobu vynahradila), prestal chodit. Uprakticky uplne, prestal skoro slapat na levou zadni. Ja silela, Venda prohlasil, ze pockame do rana a dobre udelal. Mladej v noci dvakrat seskocil z gauce a s prominutim zes*al celou chodbu - malou prikrmujem granulema, chutnaj i mladymu, jenze e to hroznej hnus co se kvality tyce. Rano furt kulhal, ale jednou na pravou, podruhy na levou, nepamatoval si, ktera to vlastne je. No a pres den se to konecne srovnalo. Ale fakt tomu nech tejden, deset dni, ja si vyhradila 14, kdy jsem s malou na matersky.
Fotky mam, bohuzel mobil nekomunikuje se systemem tyhle stranky. Na Insta (stejna prezdivka) je ale sedmivterinovy video.

999 No tak ja som to asi prehnala. Znovu taká tragédia to nieje.
U nás je práve presne opačný problém ako u Solathis.
Amy a Percy sa majú od prvej chvíle radi, hrajú sa spolu spia spolu. No len Amy akosi nevie pochopiť že Percy má aj iné záujmy než je hra s ňou, ona by sa naťahovala aj celý deň a on potrebuje ešte svoj kľud.
No a Amy trochu zabudla poslúchať odkedy je u nás Percy. Vonku je to pohoda, ale doma keď jej niečo poviem tak sa mi smeje do tváre. Pritom predtým s tým problém nemala. Stačilo jej povedať raz a hotovo.
No fakt som to prehnala, žiadna tragédia to nieje len to chce čas a trpezlivosť.
Video som pozrela, sú to zlatíčka :D ![]()
Skvelá dvojka ![]()
![]()
To je docela zajímavý, že takhle vyváděl, asi že byl celý život váš "jedináček"?
My jsme řešili trochu opačný prblém, že Terk byl ze Cida úpln hin a hrozně se k němu hrnul, tak jsem se trochu bála, aby ho nějak nehamtnul, přece jen ten váhovej rozdíl byl velkej. A krom hry teda vypadal, že by mu rád tu lásku projevil i jinak... Po pár dnech ho to přešlo a musela jsme naopak bránit Terka před rarcahem, protože ten se otrkal a nedal mu chvíli spočinout, což u 10letýho invalidy taky nebyl ideální stav. Proto jsem se je tu i bála nechat samotný, aby v zápalu hry na sebe třeba neshodili televizi, párkrát k tomu neměli daleko. Ale rychle si to sedlo a pro povzbuzení @palahniukowe ještě dodávám, že si to nakonec sedlo všude takhle v rodině, kde jsem dávali cíleně dohromady víc psů, hlavně při seznamování opačných pohlaví a štěňat to fakt bylo dost rychlý.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje