Aha, tak to je podobný jak ou nás, aspoň teda Amy nechce Percymu dělat štěňata :-D. A myslím, že nakonec se bude ona schovávvat před ním, i když je samozřejmě mladší než Terk, tak hlavním předmětem okusu bude ona :-) :-).
Chlpáči a iné
No on sa Percy nedá, tiež dobiedza, ale zatiaľ je najväčší provokatér ona. Tiež sa bojím aby mu niečo neurobila, predsa len jej štýl hrania je Drsnejší.Uz hlavne ich oddeľujem po jedle aby odpočívali a to piští jeden aj druhý
Uz sa teším ako Percy vyrastie, vyhodím TV a budem sa pozerať len na to ako sa celé dni naťahujú o hračku. Dnes už sa o jednu naťahovali, samozrejme je ich doma plná bedňa.
A aby som ich len neohovarala. ![]()

ty tulení tlamičky ![]()
Jezevčíci jsou nej
A jak se krásně leskne, úplně bych se s tím hedvábným kožíškem poňuchňala!
Mi přijde, že Amy furt vypadá jako štěně (takové nějaké to obecné "štěně"), takže Percy je ultraštěně.
Žádost o rychloradu - kam zítra vyrazit se psem? Chtěla jsem na Sněžku, ale v pátek budeme vyklízet a uklízet a přemisťovat nábytky, tak to bude chtít asi něco více relax.
Blanik?
Hazmburk?
Amy & Percy![]()
mna vzdy fascinuje, ako sa vedia tvarit a pretvarovat! :-D a Inkoustek a Zizalka budu uplne super dvojka!
vcera na cvicaku historicky moment: Zuna sa nenechala vyprovokovat do bitky!!! dokonca tu vlciacku-provokaterku krasne konejsila (kym do nej mrcha neskocila) a nakoniec od nej normalne odchadzala prec! prvykrat sama od seba. bola som dojata. su to pre niekoho normalne veci, ale pre mna su to zazraky.
Hele, až začneš dělat lektorku, jako že určitě začneš, tak se k tobě hlásím jako tvůj první žák!
coze?! ved to ty by si mi taky lektorat mohla udelit, ak by k niecomu takemu malo dojst :-) mne staci, ak zvladnem Zunu (snad raz).
![]()

Nechcete s Amy a Percym přijet na návštěvu, já bych si je pohladila ![]()
Jasné, kedykoľvek ale iba v prípade ze na mňa bude čakať čerstvo upečený chlieb a bábovka ![]()
Já myslím, že se domluvíme ![]()
Skvělá dvojka
.

![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje