on by rád :-D
Chlpáči a iné
odchody do práce ![]()

Goliáš jak nevěřícně čumí! "Už zas deš?!"
Tak jsme včera byli s Otíkem na veterině, že jako konečně provočkovat. Nic z toho nebylo, páč zjištěno že se mu jizva na hlavě (po odstranění nějakýho výrůstku ještě v dočasný péči) nehojí tak úplně dobře... vytahali mu teda "vstřebávací" stehy, vyčistili... já vyfásla dezinfekci, mastičku a antibiotika. A teď mu to musím čistit sama a mám z toho větší ujímání než ten chudák pes.
Včera, když jsem ho držela na stole (což nebylo potřeba, byl hrozně hodnej), slzela mu do srsti a odvracela hlavu a tiše zelenala, až mi navrhli jestli se nechci jít radši ven uklidnit
Bohajeho, u vlastních harantů se mnou nehlo, i kdyby si utrhli palici, ale tohle nedávám ![]()
Svého času jsem corině proplachovala rány na noze fízákem, pěkně jehlou. Na té veterině byl ovšem výhodou konsternovaný pes, ne jak doma kdy mi v průběhu akce pravidelně odcházela :D To dáte ![]()
Budu muset ![]()
Na veterině byl sice klidnej (jako většina), nicméně doma se mi chudák krčí a ráno prej i zkoušel utýct. Ach jo!
Goliáš jak nevěřícně čumí! "Už zas deš?!"
Mně to spíš přijde jako "Ty seš ještě tady?"
Přesně! Rufíček říká "Už zase jdeš přyč?" a Goliáš "Co tady ještě chceš?" ![]()
No jo,tak uz du teda!

Rano byla tak dulezita, ze malem pukla ![]()

No jo,tak uz du teda!

Tak tady vypadá jako úúplně malilinkatá kočička ![]()
a dyť vona to je malilinkatá kočička! ![]()
dokud si clovek nevsimne ze ten radiator je dvojitej![]()
pardoon Vase stihlosti![]()
![]()
To je kočička...
Bu super, to je moje tajná láska :-). A Goliáš veřejná, ač teda nejspíš nemá kočičií velikost XS :-D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje