![]()
Kočky na stůl nesmí. A nádobí se uklízí.

![]()
Kočky na stůl nesmí. A nádobí se uklízí.
![]()
(Se směju, že v tom nejsem sama)
a jak se o takovou alergii přichází? Taky bych jich chtěla pár ztratit ![]()
To netuším... Ale přišla jsem o ně po pětačtyřiceti letech
. Měla jsem je od školky.
tady je to uplne totet, vcetne degustace packou ![]()
šiš že voni z tebe přelejzaj na mě...mně se objevujou až v poslední době ![]()
Mně od malička každý rok nějaká.... Tedy nevím, kolik ti je, ale vždycky mi říkali, že to většinou mizí s hormonální změnou... Tak jsem se těšila na pubertu, těhotenství... trochu se začínám bát, jestli nepřijde přechod
.
Prej Co to je?!!!

To je pohled pro bohy!
Vegetarián z něj asi nebude![]()
Haha
Boží fotka!
"Si sa zblaznila?To akoze TOTO mam jest?!?Kde mam konzervicky,masicko a ine specialitky,ktore lubim?" ![]()
Inak musim skonstatovat,ze tie vase macicky su ine 'masky'.Clovek by nepovedal ako sa vedia tvarit,pozovat.
Dostala jsem sanci to napravit...

Teda ale to je úplně jiná kočička, než ten vyděšenej nešťastník :)
Pred pár dňami som sa tu sťažovala na kocúra od susedov. Tak ten kocúrik už dva dni nebol doma.
V našej štvrti jednoducho skôr či neskôr bez stopy zmizne aj kocúr v plnej sile. Z toho dôvodu, napriek tomu, že mačky milujem, žiadnu už nechcem.
Keby som tak vedela kto alebo co je za tým.
Dostala jsem sanci to napravit...

"Já čekááám!" ![]()
Prej Co to je?!!!

Co jste tomu nebohému zvířeti řekla? :-D
A vod zejtřka začíná dieta!!! ![]()
Ubohý goliášek, vzkažte mu, že mu to vybartruju za maso, právě jsem naskladnila 30 kilo :-D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.