kolena má ale pěkný, s pasem je to horší ![]()
Chlpáči a iné
super fotka! Bu je skvělá
Jj na fotce jo, jinak je hrozne zlobiva ![]()
Půjčuje si vaše přípravky na srst?
Ona to nepotrebuje, chlup jeden muj blaznivy ![]()

Haha, super fotka
Už ti niečo rozbila?
Nová hračka.
Už má dieru ![]()

Tady vypada jako hracka spis Percy - hracka pro Amy.:-)
On i Percy vypadá trochu jako hračka :-). Se mi to zdá, nebo se Amy tváří ustaraně? A jak to zvládá dvounohá část smečky?
Edit: Pardon. Ty otázky samozřejmě nejsou na Emerald :-).
to je takovy prdolka :)
Ustarane nie, skôr nahnevaná na mňa že nemohla s hračkou hneď utekať preč. Aj keď už aj u nej sa prejavuje únava, predsa len v noci sa budí keď Percy plače a je trochu podráždená. Plus u nej nastáva obdobie kedy už prestáva byť nadšená zo šteniatka do stavu že šteniatko je otravné a nemá na to nervy
Dvojnohá časť smečky je vyčerpaná ale nevzdáva to. Až príde puberta zošedivieme. :D Percy sa má skvele, bohužiaľ samotu zvláda slabšie aj keď to trénujeme. Teraz bol nachladený ale už sa cíti lepšie. Je odvážny, vonku behá ako keby nič, ľudí ani psov sa nebojí. Zatiaľ veľmi nehryzie, nedemoluje. A veľmi rýchlo rastie. Už mu stoja skoro obe uši.
Nádherná dvojka :-).
Že Percy nehryže, je super, Cid byl docela kraken. A s tou pubertou nebude třeba tak zle, když je Amy už rozumná. U nás to bylo asi nejhoší fakt na začátku, jsem je tu nemohla nechat chvíli samotný, jak blbnuli, připadala jsem si jako vězeň.
Cid je v pubertě teď a ještě chvíli bude, ale je to už o dost lepší, už má rozum a venku reaguje dobře. Dokonce i v lese, kde je jak z divokých vajec, ale na písknutí ke mně většinou letí jak šílenej. Vlastně nejhorší je, když potkáme psa, jak je tu málo materiálu na socializaci a hraní (zvlášť se Cidem), tak má ze všech oči navrch hlavy, je schopnej skákat na vodítku metr a půl do výšky a občas mám pocit, že mi vyrve ruku z ramene
.
Sežral jsem asi kilo trávy a co?

A soutěž o nejdelší psí jazyk vyhrává...![]()
Teda myslela jsem si, že Amy nikdo netrumfne, ale Percy v dece je snad ještě víc k umuckání
.
A jak už napsala Berta, to jeho svítící oko je taky naprosto neskutečný
!
to vis, ze rozbila. Posledni dobou teda ne, ale za ty roky ma par poradnych zarezu. Pejsci jsou uzasni. Nejlepsi je to zarici ocko ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje