Jestli to neni kocka divoká,ta se pry pozná podle toho,ze ma výraz jako masovej vrah!
(Goliasek teda hadr!!!!)

Jestli to neni kocka divoká,ta se pry pozná podle toho,ze ma výraz jako masovej vrah!
(Goliasek teda hadr!!!!)

Amy, Percy a sprchující se Goliášek opět vedou ![]()

Prosím, nechceš to vydávat jako komiks? Já bych kupovala ![]()

Taky v koutě![]()

A ty vyrazy u toho :D
mne se vcera povedlo vyfotit sousedovic trapice nasich kocouru, garfielda malem zakousnul, na brachy si troufa jen zpovzdali prskat

Tak tomu říkám luxusní kožich!
Potrefenáhusa Sweet Potato já bych tak strašně chtěla zrzavýho kocoura!!!! Měli jsme v průběhu let tři, ale už jsou bohužel na řbitově zviřátek (takto na naši zahradě pod vrbickou). Golias ve vaně je skvělej! A fotoserial taky.
Bertička a její Gigolo

a kdyz se najezi to je teprv neco:-))
Perfektná dvojka ![]()
Perfektný fotoromán. Jeden zhadzuje a druhý zbiera. To je dvojka :D ![]()
Sweet Potato To sú pohľady ![]()
Máte někdo zkušenost s psíma granulema Ontario?
Nebo mám raději zůstat u osvědčené Eukanuba?... v létě měl Ronýsek na chalupě Eukanuba sumce a doma E.jehněčí, a dělalo mu to střídání docela dobře, tak jsem si říkala, že by mu nějaká ta změna mohla prospět.... ![]()
sova napeřuje na zimu

S Ontario ani Eukanubou skúsenosti nemám ale v tejto cenovej relácii by som určite doporučila N&D. S tou značkou skúsenosti mám a môžem doporučiť. Jedina ich nevýhoda bola, že po nich Amy prdela ale tak bostoni majú citlivé zažívanie, neviem ako je to u RR.
Ronny má taky citlivé zažívání... navíc tak nějak tuším, že má alergii na kuřecí...
Co je to N&D?
N&D je značka granúl. Foto ilustračné, majú aj iné než kuracie. Ja kuracie tiež nekupujem, len teraz som akosi bez rozmyslu kúpila Orijen kuracie pre Amy a mala trochu s nimi problém ale zistila som ze to bolo kombináciou granúl a odmien. Ak teda nebude Barf tak nabudúce kúpim znovu Regional Red. Percy ma zatiaľ Orijen Puppy a v pohode. Ale na to si sa nepýtala.. ![]()

Díky! Kouknu, kde by to mohli mít.
Percy?
.... aha... no já zatím dočítám tak měsíc dozadu, dostanu se k tomu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.