Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Magráta
8096 příspěvků moje polička 13. října 2017 13:31
Reakce na jinx:

jo, tak to bacha, žádný odličování nebude!

Offline RoSa
10058 příspěvků moje polička 13. října 2017 14:49
Reakce na paktofonika:

a hele, na co jsem narazila

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 13. října 2017 14:52
Reakce na RoSa:

Jé ten je pekný. Ale asi mi bude veľký keďže je to violeta. Potrebujem vianočný hnusosveter a tento by bol super, len by som prišila brmbolce a svetielka. 

Offline RoSa
10058 příspěvků moje polička 13. října 2017 15:01
Reakce na paktofonika:

však ve vel.S jako oversize, ne?

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 13. října 2017 19:56
Reakce na jinx:

Tedy odličovací tampony z kočičího kožíšku.. ty už nevíš co bys. Tomu říkám luxus ! 

paktofonika Já se zatím k Percymu a celé dvojce nevyjadřovala, protože  jsem nenacházela slov.  Je to prostě fantazie!

Dneska byla v Zaře slečna a bostonkem jako Amy a jak se okamžitě, uplně automaticky, začala rozhlížet a koukat po zemi, kde je Percy. Na to už by se dala napasovat nějaká diagnoza, ne?? 

Offline Kokoska
34402 příspěvků moje polička 13. října 2017 21:28
Reakce na Dadoo:

F060 - Organická halucinóza

F067 - Lehká porucha poznávání

Kdybyste tam Percyho viděla, mohla by to být F220 - Porucha s bludy, na F443 - Trans a posedlost to ještě snad není

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 13. října 2017 21:45
Reakce na Kokoska:

Že se ale urodilo. A co nebylo, může ještě být 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 13. října 2017 22:15
Reakce na Dadoo:

ja bych se bez toho teda obesla, ale copak tady moje slovo neco znamena???

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 14. října 2017 11:43

Varim pod peclivym dozorem  to si Bu nikdy nenecha ujit, jak slysi, ze se vytahuji hrnce, zaujima strategicke misto. Dost daleko od ohne i od vody a ma o vsem prehled. 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 14. října 2017 13:03
Reakce na jinx:

Bu 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 14. října 2017 13:19
Reakce na jinx:

Bu je zaprvý krásná, zadruhý je to můj oblíbený pankáč a zatřetí očividně ví, kam si má sednout, za což má můj obdiv. Narozdíl od našich dvou inteligentů, co si vždycky přesně lehnou tak, aby nešla otevřít myčka, vysunout šuplík, nebo si třeba stoupnout ke sporáku.

Po rekonstrukci jsme zrušili zákaz vstupu do kuchyně, částečně proto, že teď není úplně jasný, dke kuchyně začíná a kde končí. Ale přemýšlím, že na zem dočasně nalepím nějaký pásky, co tu kuchyni vymezí, a zase to zavedeme, protože takhle vaření trochu připomíná běh přes překážkovou dráhu :-).

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 14. října 2017 13:27
Reakce na Zina:

haha, pry oblibeny pankac, to me rozsemalo, to ona je  a neboj, ona taky umi prekazet celymi svymi ctyrmi kily a motat se pod nohama i pod rukama ze vsech sil. A neco mi rika, ze vam to vymezeni uplne neklapne, zviratka na to mivaji vlastni nazor 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 14. října 2017 19:42
Reakce na Kokoska:

F060 - Organická halucinóza

F067 - Lehká porucha poznávání

Kdybyste tam Percyho viděla, mohla by to být F220 - Porucha s bludy, na F443 - Trans a posedlost to ještě snad není

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 14. října 2017 19:46

Zuna, nevesta hôľ 

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 15. října 2017 09:49

Tak jsme strávili s Otíkem půl noci na pohotovosti... čemuž předcházel příšernej zážitek. Včera celej den furt pospával, venku ho to taky moc netěšilo, a večer se najednou začal motat, pletly se mu nohy, hlava se mu kejvala ze strany na stranu a děsivě mu cukaly a koulely se oči! No já byla totálně na nervy, a přesvědčená že jde o mrtvici. Hroznej pohled na něj byl!

Tak jsme hnali na pohotovost, já smířená s tím že už ho tam odsud neodvezem, že jsme si ho teda dlouho neužili... po zevrubný prohlídce a odběrech konstatovali, že má velkej zánět v uších a že to má od toho. Dostal kapačku, injekce antibiotik a kdovíco ještě... nabízeli nám že si ho tam nechaj přes noc, ale to jsem nemohla - dyk si na nás zvyknul a zrovna teď ho nechat v cizím prostředí v kleci? 

Tak jsme ho pozorovali celou noc, stejně nakonec odpad a spal, a dneska už obešel celej byt, mnohem jistějším krokem (a načůral v obýváku) a hlava se mu netřese. No ve svý kůži není zcela určitě, ale je na tom značně líp. Teď pojedeme na kontrolu... tak nám držte palce.

Otázka zní: co to máme u nás za veterinu (klinika Delta!), když mi v úterý tvrdili že má ty uši úplně v cajku?! 

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 15. října 2017 09:57
Reakce na barbucha:

No..Otíčkovi držím palce ať je mu jen líp, ale holt to byl akutní zánět, to v úterý nemuselo bejt poznat..jako u lidí..

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 15. října 2017 09:58
Reakce na barbucha:

Drzim palce Otičkovi  

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 15. října 2017 10:00
Reakce na Dadoo:

Tedy odličovací tampony z kočičího kožíšku.. ty už nevíš co bys. Tomu říkám luxus ! 

paktofonika Já se zatím k Percymu a celé dvojce nevyjadřovala, protože  jsem nenacházela slov.  Je to prostě fantazie!

Dneska byla v Zaře slečna a bostonkem jako Amy a jak se okamžitě, uplně automaticky, začala rozhlížet a koukat po zemi, kde je Percy. Na to už by se dala napasovat nějaká diagnoza, ne?? 

To je milé :) A Amy už so mnou bola párkrát v obchode, napr. v Ikea ale to len preto že som po ceste musela niečo kúpiť a nemala som ju kde nechať, tak to ju radšej vezmem v batohu sebou než ju nechať v aute, ale nakupovať oblečenie a v Zare to už vôbec nie. :D

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 15. října 2017 10:01
Reakce na palahniukowa:

Krásna nevesta. Ako pekne Zunka zmohutnela a ten jej šibalský pohľad 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 15. října 2017 10:03
Reakce na barbucha:

Ach jaj, držím palce nech je Otíček čo najskôr v poriadku. A keby ho teda v utorok poriadne vyšetrili tak ste možno tomuto incidentnu mohli predísť. No nie na všetkých vet. je spoľah. Mrzí ma to. Tak hlavne rozmaznávať a mojkať.