moje oblíbená dvojka ![]()
Chlpáči a iné
to je kožíšek ![]()
Uz zitra budou doma. Pracovni jmena jsou parek a rohlik. A pak ze na blba jmena jsem expert, kam se ale hrabu na manzela. 
Párek a Rohlík, super , můžete jim dohromady říkat Pikador
!
Tvoja mačacia svorka je skvelá.
Rozkošní ako vždy ![]()
Amy na poslednej fotke mi pripomínana Lily,keď zaspáva po sediačky,ale stále sa silou mocou snaží vnímať všetko a premáhať spánok ![]()
To bude isto skvelá dvojka, zlatí sú ![]()
Nejsou z utulku? A nejmenovali se predtim Mega a Maxi? :)
Nenapadlo ji nic lepsiho, nez se nacpat do kosiku, ve kterem jsou odlicovaci tampony ![]()

2x
Z útulku nejsou, ale jsou to odrostlejší samečci z chovatelksé stanice. Nejsou zajímaví do chovu ani na výstavy, ale to nám nevadí. Přišlo mi, že je nikdo dlouho nechtěl a nám se zalíbili na první pohled. Jejich původní jména jsou Figaro a Goya, což jsou sice ušlechtilá jména, ale manžel chtěl zprvu kočku Čočku a kocoura Párka a když jsme kvůli mé alergii nemohli mít kočku, tak aspoň dva morčecí kluky Párka s Rohlíkem.
Aha, mam znamou co ma utulek pro hlodavce a ta tam prave ma dva velmi podobne samecky, tak jsem si rikala, jestli jste neudelali radost jim :) kazdopadne vam preji mnoho stastnych let :)
Vůbec jsem nevěděla, že existuje i útulek pro hlodavce. Nemáte třeba odkaz na nějaké stránky? Mám pro hladovce slabost.

Ta je boží ![]()
Maji jen FB, stara se o nej jedna dama se svym partnerem ve volnem case a co dokazi je nekdy az neuveritelne
Ejha, Su sa nezdá. ![]()
moje oblíbená dvojka ![]()
Aj moja :D
Ale tvoji chpláči sú tiež super, stretnutie pri tráve ma pobavilo ![]()
Měla strach, že bude vyhozena z měkkého lože, to je jasné!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje