No jo, az ted to vidim. To bylo s tim oblicejem, auvajs.
Chlpáči a iné
Dekuju, do ted jsem prisahala ze nejlepsi dela Hunter, ovsem tohle me dostalo, hned jdu na to!![]()
a paktofonika Není zač. Fakt jsou super a nás doma zachránili před psím terorem. Než jsme ho pořídili, tak jsme co 5 minut museli jít přikrýt psa dekou na gauči
U pelechu teda první týden dělal, že to taky sám neumí a potřeboval někoho na odklopení toho vršku. Ale když jsme se na něj vybodli, tak se to rychle naučil sám
Je k němu teda i taková výztuž, že to ten vršek drží odklopený, ale pak byl zase nešťasněj že ho to pořádně nezachumlá...
Tomu eshopu dělá Gino i modela, někde tam je v oblečení i pelíšku.
U sebe teď mám jen méně reprezentativní fotky:

![]()
A koťata se mají všechna fajn, už jsou z nich krásné dospělé kočky ![]()
No právě, to mi taky trochu ztuhl obličej. Popis byl dost sugestivní.
Jestli ty chudinku Su netýráš, když jí pouštíš takové věci?
Ubohá němá tvář...
Jeej! Perfektna fotka. Ako by ti hovoril: Pozri, jeden mi vyrastol nakrivo ![]()
To jsem zažila před časem u nás, ale nedovedla jsem to tak krásně vyfotit. Možná jich bylo o trošku míň, ale ten pocit, když to člověku přelétá nad hlavou a slyší svist křídel a cítí vítr, který to dělá, to je teda opravdu jak z hororu.
Tu tvoju fotku si pamatam. Chcela som si sadnut na terasu, ale radsej som to len cvakla mobilom a zaliezla naspat do domu. Mala som z toho stiesneny pocit.
Potrebovala by som pomoct s vyberom mena pre tohoto maleho kocurika.
To je fakt dobrej pelech!
Akorát že Otík by ho asi moc nevyužil, nevydrží moc dlouho ani pod peřinou ![]()
Pavlík
Pelech presne pre naše opice. Ja už neviem čo s tými dekami. Obetovala som im všetky pretože furt potrebujú zakryť
Kúpila som si jednu ze bude len pre mňa ale aj tu mi kradnú a chodia sa s ňou prikryvat. Takže rozhodnuté, dúfam ze sa naučia prikrývať sami. Všetky deky vyhádžem a majú smolu. Fotka je krásna, chrti sú veľmi fotogenicky. Vždy si spomeniem na Cida z doby ľadovej ![]()
Ještě, že Bonnie se nepotřebuje přikrývat, bylo by jí vedro. A je tak starostlivá, že toho chce vyvarovat i páníčky, takže mi třeba dnes v noci zalehla kus peřiny tak, abych se prostě celá nepřikryla ![]()
Si kúp pelech
Nemáš zavadzať na posteli.
Ja by som ti veľmi rada poradila ale nevedela som vybrať meno ani svojmu psovi. Kocúrik je krásny ![]()
takovej pelíšek by se nám líbil bez tý dečky. o to by zájem nebyl. Hlavně aby neslehnul. Kdybych byla bohatá, koupila bych mu pelíšek u Sušienky a Špagetky. Rufíček rád na boku, tak seděj víc ty matrace než pelíšky s rantlem
To máme podobný. Akorát že Cid nejen že leze do postele, nejen že leží na peřině, ale hlavně chce ležet NA nás. Jemu vlastně nejde o tu postel, peřinu, cokoliv, tam leze sám fakt jen výjimečně, jemu jde o to ten kontakt, takže jakmile si sednu na gauč, lehnu do postele, hodím karimatku na zem na cvičení, tak se zhmotní, doslova, a pokusí se přilehnout, nalehnout, nasednout, zavřít oči; jestli jednou začne příst, tak mě to nepřekvapí. Jediná bezpečná je moje krutá zdravotní židle k počítači :-D.
No cloud7 ma tie pelechy ultra drahé. Verím že sú kvalitné, možno keď zbohatnem![]()
To musí byť sranda. Ja to poznám ale s o 30kg menším psom takže si nemám čo sťažovať. A zaujala ma krutá stolička, akú presne máš?
no a když se chce člověk pod utemovanou peřinou otočit, tak musí nejdřív opatrně vysunout nohy zpod kočky, obrátit se, aby nedrcnul do psa, co leží po kraji a pak tam ty nohy zase opatrně nasunout zpátky...![]()

Jo cvičení, to znám, jak si lehnu na podložku, hned se nade mnou zjeví zvědavý čumák s plandajícíma ušima, který mne vzápětí šťouchne do oka nebo okusuje na krku a pak si zabare aspoň tak půku karimatky pro sebe, takže cvičím stejně na zemi.
Ovšem do postele Bonnie chodí i normálně lenošit, asi jak to tam po nás nejvíc voní... dokonce jí na postel prostíráme naše použitá trika, když odcházíme, aby si mohla pořádně pofetovat. JInak si totiž bere do postele třeba pohory a holiny, a to se na podzim fakt nedá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje