Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 11. listopadu 2017 20:50
Reakce na janička24:

Kupujete mu pivo? :-D Je to krásnej huňáč! Minulý týden jsem na výstavě pár jeho kolegů obdivovala. Chtěla jsem se na ně a na landseery (a ještě tady na vlkodavy) podívat do kruhu, ale pak na to nějak už nebyla síla. 

Offline Mohučanka
7337 příspěvků moje polička 11. listopadu 2017 21:03
Reakce na Sweet Potato:

Moc mě to mrzí, 15 let je dlouhá doba :-( 

Mozzarela je ale super jméno...Manžel chtěl pojmenovat kocoura Massone, podle našeho oblíbeného místa v Itálii, ale já to zatrhla, když jsem si představila, že večer chodím kolem domu a volám MASO-NE! MASO-NE! 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. listopadu 2017 21:10
Reakce na Mohučanka:

a on z keře MASO-JO MASO-JO! 

Offline janička24
267 příspěvků moje polička 11. listopadu 2017 21:20
Reakce na Zina:

Kupujete mu pivo? :-D Je to krásnej huňáč! Minulý týden jsem na výstavě pár jeho kolegů obdivovala. Chtěla jsem se na ně a na landseery (a ještě tady na vlkodavy) podívat do kruhu, ale pak na to nějak už nebyla síla. 

Já ne, protože ho nepiju, ale přítel mu pivo trochu dá :-D Já mu vždycky koupím párek v rohlíku, nebo palačinku se sýrem...Teda vždycky, když jdeme někde na akci a já si u stánku něco koupím a nebo po výstavě. Jinak dostává samozřejmě kvalitní psí stravu!

Na výstavě si vždycky taky slíbím, jak se kouknu na to a to plemeno, jenže pak jsem tak vyšťavená, že na to nedojde.

Offline janička24
267 příspěvků moje polička 11. listopadu 2017 21:24
Reakce na Mohučanka:

Moc mě to mrzí, 15 let je dlouhá doba :-( 

Mozzarela je ale super jméno...Manžel chtěl pojmenovat kocoura Massone, podle našeho oblíbeného místa v Itálii, ale já to zatrhla, když jsem si představila, že večer chodím kolem domu a volám MASO-NE! MASO-NE! 

No se jmény máme odjakživa problém. Vlastně to možná problém není, proč si to dělat složitý :-D Máme pana Bílého, pana Černého, paní Masitou, pana Pruháče, paní Plachou....Mívali jsme Asociála, Šilhavýho a Špekouna. Tuhle jsem se bavila s veterinářem, říkal, že má prasátko Šlupku, kocoura Papriku a Slaninu.

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 11. listopadu 2017 21:27
Reakce na janička24:

Dadoo taky měla ráda pivo. Občas trošku dostala do misky a chlemtala jako divá.

Když jsem ji jezdívala venčit ještě na Kladno, měla svůj oblíbený stánek s pečivem. Vždycky netrpělivě vystála frontu, pak hupla na zadní a strčila hlavu do okénka. Pani prodavačky ji už znaly a tak jí rovnou podaly rohlík. A často ho ani nechtěly zaplatit. A jen ho schroupla, šmejkla se mnou k protějšímu stánku s dobrotama pro psy. Tam chodila na tyčky. 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 11. listopadu 2017 21:57
Reakce na janička24:

Nebojte, já jsem to pochopila a nechystala se vás pranýřovat, že krmíte párkama a napájíte pivem :-D. Já jsem párkrát koupila psům zmrzlinu, asi nejsem sama, protože jsem někde četla, že už někdo vyrábí zmrzlinu vyloženě pro psy. Asi se to k nám jen tak nedostane, ale při frekvenci jeden kopeček za dva roky to myslím zvládneme i s tou pro lidi.

Pokud jde o alkohol a zvířata, tak na pivo mi chodil jeden potkan, průběh tady asi radši líčit nebudu :-). A vlkodavka měla ráda sekt, když ještě bydlela u mužových rodičů, kde se čas od času vyskytl, tak bylo třeba hlídat skleničky, prtože jinak hrozilo, že se k nim při své výšce nepozorovaně dostane.

Offline Janulik03
20004 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 07:52
Reakce na janička24:

Nádherná zverina. Teda a mladý pán je úžasný. U susedov rastie niečo podobne , ale je to kríženec, tak nebude asi takto veľký. Je fak krásny.

Offline Kokoska
34404 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 10:36
Reakce na Sweet Potato:

Myšutky je mi líto, ale je od vás hezké, že jste ji ve správnou chvíli nechali jít.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 12:23
Reakce na Jiná Realita:

prej vemínko...nemyslela jste spíš slůňátko? O:-D a já si stěžuju na pupíka, že je jak hrom do police.

Kdepak slůňátko, Jurášek je jasnej mamut.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 12:38
Reakce na Sweet Potato:

drž se

Offline Friga
2044 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 20:27
Reakce na Sweet Potato:

Myslim na vas, drzte se! 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 13. listopadu 2017 08:17

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 13. listopadu 2017 08:19

A Bu 

Offline Catherinne
10750 příspěvků moje polička 13. listopadu 2017 08:30

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 13. listopadu 2017 08:54
Reakce na RoSa:

Obávám se, že na buldočí větříky není léku  Jedině omezit nebezpečné potraviny jako je například brokolice...  Akorát včera se to trochu vymklo, Otíkovi zachutnala kapusta - dneska snad radši ani nepůjdu domů

Z čeho může mít Ronýs kýlu, to netuším, ale úraz bych snad vyloučila, o něčem takovým jsem v životě neslyšela, to z větve mít nebude. Kdy jdete?

Offline RoSa
10061 příspěvků moje polička 13. listopadu 2017 09:00
Reakce na barbucha:

v pondělí 27. listopadu

taky netušim, kde k tomu přišel... možná to běhání po schodech?

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 13. listopadu 2017 09:52
Reakce na RoSa:

Jo čoveče, to by možná mohlo. Kýla se dělá z přílišný námahy, ne?

Eště ho budeš muset nosit

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 13. listopadu 2017 09:53
Reakce na janička24:

Ono je uplně jedno, že má člověk i "další" zvířátka. Pak chybí to konkrétní. Máme pět koček (chtěli jsme dvě, další tři tak nějak přišly) a každou mám ráda jinak, každá je origo, jinak prdlá :-) Vloni jsem musela nechat odejít oba mé pejsky, oba adoptované, ale o to vděčnější. Říkám psa už nechci....týden.....a pak přišlo děsný smutno a o něco později tohle naše vemínko 

Šmarjá... tak už i medvědi jsou tady!!!! 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 13. listopadu 2017 10:06
Reakce na jinx: