Kupujete mu pivo? :-D Je to krásnej huňáč! Minulý týden jsem na výstavě pár jeho kolegů obdivovala. Chtěla jsem se na ně a na landseery (a ještě tady na vlkodavy) podívat do kruhu, ale pak na to nějak už nebyla síla.
Chlpáči a iné
Moc mě to mrzí, 15 let je dlouhá doba :-(
Mozzarela je ale super jméno...Manžel chtěl pojmenovat kocoura Massone, podle našeho oblíbeného místa v Itálii, ale já to zatrhla, když jsem si představila, že večer chodím kolem domu a volám MASO-NE! MASO-NE! ![]()
a on z keře MASO-JO MASO-JO! ![]()
Kupujete mu pivo? :-D Je to krásnej huňáč! Minulý týden jsem na výstavě pár jeho kolegů obdivovala. Chtěla jsem se na ně a na landseery (a ještě tady na vlkodavy) podívat do kruhu, ale pak na to nějak už nebyla síla.
Já ne, protože ho nepiju, ale přítel mu pivo trochu dá :-D Já mu vždycky koupím párek v rohlíku, nebo palačinku se sýrem...Teda vždycky, když jdeme někde na akci a já si u stánku něco koupím a nebo po výstavě. Jinak dostává samozřejmě kvalitní psí stravu!
Na výstavě si vždycky taky slíbím, jak se kouknu na to a to plemeno, jenže pak jsem tak vyšťavená, že na to nedojde.
Moc mě to mrzí, 15 let je dlouhá doba :-(
Mozzarela je ale super jméno...Manžel chtěl pojmenovat kocoura Massone, podle našeho oblíbeného místa v Itálii, ale já to zatrhla, když jsem si představila, že večer chodím kolem domu a volám MASO-NE! MASO-NE! ![]()
No se jmény máme odjakživa problém. Vlastně to možná problém není, proč si to dělat složitý :-D Máme pana Bílého, pana Černého, paní Masitou, pana Pruháče, paní Plachou....Mívali jsme Asociála, Šilhavýho a Špekouna. Tuhle jsem se bavila s veterinářem, říkal, že má prasátko Šlupku, kocoura Papriku a Slaninu.
Dadoo taky měla ráda pivo. Občas trošku dostala do misky a chlemtala jako divá.![]()
Když jsem ji jezdívala venčit ještě na Kladno, měla svůj oblíbený stánek s pečivem. Vždycky netrpělivě vystála frontu, pak hupla na zadní a strčila hlavu do okénka. Pani prodavačky ji už znaly a tak jí rovnou podaly rohlík. A často ho ani nechtěly zaplatit. A jen ho schroupla, šmejkla se mnou k protějšímu stánku s dobrotama pro psy. Tam chodila na tyčky. ![]()
Nebojte, já jsem to pochopila a nechystala se vás pranýřovat, že krmíte párkama a napájíte pivem :-D. Já jsem párkrát koupila psům zmrzlinu, asi nejsem sama, protože jsem někde četla, že už někdo vyrábí zmrzlinu vyloženě pro psy. Asi se to k nám jen tak nedostane, ale při frekvenci jeden kopeček za dva roky to myslím zvládneme i s tou pro lidi.
Pokud jde o alkohol a zvířata, tak na pivo mi chodil jeden potkan, průběh tady asi radši líčit nebudu :-). A vlkodavka měla ráda sekt, když ještě bydlela u mužových rodičů, kde se čas od času vyskytl, tak bylo třeba hlídat skleničky, prtože jinak hrozilo, že se k nim při své výšce nepozorovaně dostane.
Nádherná zverina. Teda a mladý pán je úžasný. U susedov rastie niečo podobne , ale je to kríženec, tak nebude asi takto veľký. Je fak krásny.
Myšutky je mi líto, ale je od vás hezké, že jste ji ve správnou chvíli nechali jít.
prej vemínko...nemyslela jste spíš slůňátko? O:-D a já si stěžuju na pupíka, že je jak hrom do police.
Kdepak slůňátko, Jurášek je jasnej mamut
.
drž se![]()
Myslim na vas, drzte se! ![]()
![]()

A Bu

Obávám se, že na buldočí větříky není léku
Jedině omezit nebezpečné potraviny jako je například brokolice... Akorát včera se to trochu vymklo, Otíkovi zachutnala kapusta - dneska snad radši ani nepůjdu domů ![]()
Z čeho může mít Ronýs kýlu, to netuším, ale úraz bych snad vyloučila, o něčem takovým jsem v životě neslyšela, to z větve mít nebude. Kdy jdete?
v pondělí 27. listopadu
taky netušim, kde k tomu přišel... možná to běhání po schodech? ![]()
Jo čoveče, to by možná mohlo. Kýla se dělá z přílišný námahy, ne?
Eště ho budeš muset nosit ![]()
Ono je uplně jedno, že má člověk i "další" zvířátka. Pak chybí to konkrétní. Máme pět koček (chtěli jsme dvě, další tři tak nějak přišly
) a každou mám ráda jinak, každá je origo, jinak prdlá :-) Vloni jsem musela nechat odejít oba mé pejsky, oba adoptované, ale o to vděčnější. Říkám psa už nechci....týden.....a pak přišlo děsný smutno a o něco později tohle naše vemínko ![]()
Šmarjá... tak už i medvědi jsou tady!!!! ![]()
![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje