Týnský chrám taky super
Jás em časem ještě něco přidám z minulého víkendu, ale nemám čas to zatím upravovat..... Alespoň to bude nakouskované ![]()
Fotím, fotíš, fotíme
Taky jsem našla nějakou architekturu - z Dorsetu.
Vypadá to jako sídlo z Herzova hororu Panna a netvor, ale údajně si tam hrabě Sandwich poprvé nechal udělat sendvič.![]()

Já to vidím spíš na Mandarley z Rebeccy od Daphne du Maurier. Alespoň takhle nějak jsem si ho vždycky představovala. Moc pěkné
.
Máte pravdu, to by taky sedělo. Na mě tam hororově působili hlavně ti orli. či co to je, na bráně. Jinak to bylo úžasně malebné místo.
To okno s vistariemi se mně moc líbí, na té první by to chtělo udělat pár kroků vzad a pak srovnat linie. Já za to nemůžu, ale mně to sbíhání strašně ruší, ale chápu, že je to můj osobní problém a někomu to možná nevadí..
Mně se to sbíhání právě vždycky líbilo, připadá mi to tak nějak umělecké
... Ale možná je to jen můj dojem.![]()
Miluji šeřík
Odkvetlé koniklece mají také své kouzlo
Koniklecová louka? Hrozně jsem se tam chystala, ale než jsem se rozhoupala, už tam bylo 55000 odkvetlých konikleců. Ale i tak je to pěkné místo.
Ano :-) Já je teda nepočítala :-)
Krásnej Karlův most, taky jsem fascinovaná tím světlem. Jak na objednávku!

Abych se necítila jako úplný voyer, co jen chodí nahlížet, snad nebude vadit, když přidám taky pár fotek. Jsou to tedy jen takove nálady focené mobilem, nasbírané cestou z práce.
Ta poslední je skvělá!
Západ slunce nad Londýnem - mobilem z okna jídelny.

Dneska na Kampě

Chtělá bych dát všem zelené. ![]()

Krásné mraky a světlo na třetí fotce.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje