No tak nejak to PRESNE je. Predevcirem mi rikal CEO ze super ze si nenecham nic libit. ![]()
Fotím, fotíš, fotíme
Cha cha. To je vtipny :)
Přiznávám cílenou úpravu.... chtěla jsem tomu dát něžný nádech
Ovšem to je moc dobrá úprava! Ta původní fotka je sice pěkná, ale tohle tomu opravdu dodalo romantickou atmosféru
.
Všechny fotky z Normandie jsou moc pěkné. Lákají k návštěvě
.
diky za ten tip na kurz fotografování se starými skly..vypadá dost dobře. možná se domluvím a napřed vyzkouším.
diky za ten tip na kurz fotografování se starými skly..vypadá dost dobře. možná se domluvím a napřed vyzkouším.
Není zač, mě to právě taky zaujalo, být v ČR, tak do toho taky jdu
Navíc je to individuální kurz, přitom cena obdobná jako za jakýkoliv "mainstreamový" a ta možnost vyzkoušet si různá manuální skla s pomocí odborníka mi přijde úžasná. Pokud na to dojde, tak pak dej prosím vědět dojmy ![]()
Díky, je to další zajímavý kus Francie. A pro toho, kdo se zajímá o 2. světovou válku a invazi spojenců, naprostý ráj. V každé vesničce na pobřeží člověk narazí na nějakou připomínku osvobozování, potkali jsme tam i stařičké veterány, u kterých si člověk už ani nedokáže představit, že to byli mladí kluci, kteří přežili pro nás neuvěřitelné hrůzy. Když jsem je tam viděla, tak jsem se, přiznávám, naplno rozbrečela dojetím - úplně jsem si vybavila scény ze Zachraňte vojína Ryana a Bratrstva neohrožených, a už to jelo...
Byl by zájem ještě o další normandské racky?![]()

...nebo další zátiší s růžemi, erbem a zvonkem?![]()
...nebo výjev se stodolou, mercedesem a slepicemi ( ty mi, bestie, utekly moc dozadu )?![]()

byl:-)
Jééé, tady ještě někdo je?
Tak co, dámy, nechcete to zkusit? ![]()
Zní to lákavě. Celý rok se pohybovat na místech, kde je zrovna léto. Cestovat po světě, fotit, psát krátké příběhy. Právě takovou práci teď můžete získat. Člověka, který by to dokázal, teď hledá výrobce fotoaparátů Canon, a to prostřednictvím soutěže na Instagramu. Přihlášené příspěvky bude posuzovat porota, v níž zasedne i americká herečka, zpěvačka a modelka Zoë Kravitz.
Ještě tady mám tradiční žánrové obrázky.![]()

A tím jsem se vyčerpala...
Tomu rozumím. Reagovala bych stejně.
Chci do Normandie, ty vaše fotky jsou krásné.
Opravdu krásné. Já chci kamkoli k moři! ![]()
![]()
Zkoušela jsem na zahradě u mamky nějaké kytky. Jsou na Instagramu a tuto dám i sem. Z té mám teda radost. Sice není superostrá, ale bylo to ve větru a je to myslím i z té fotky poznat. 
Bledule Díky, bylo tam opravdu krásně. A taky jsme měli úžasné bydlení na bývalém statku přes airbnb ( na airbnb nedám dopustit, zatím jsme měli při výběru šťastnou ruku ).
Vlevo je chaloupka pana majitele, který tam ale vůbec nebyl, takže jsme měli příjemné soukromí. My jsme měli chalupu na vnitřním dvoře. Ještě k tomu patří velikánská zahrada, kde si mohly hrát děti.

Vlevo je stodola, kde jsou zachované malůvky britských vojáků, kteří se na statku ubytovali v době invaze - hlavně tam jsou samé pin-up girls
. Vpravo byla naše chalupa, dřív to bylo evidentně taky nějaké hospodářské stavení.

No, letos už nás žádné cestování nečeká, tak jsem ráda, že tohle klaplo.
To vypadá nadherne, znacka Ideal!
Ideální to opravdu bylo - s airbnb zatím naše nejlepší ubytování.
Už jste byla v tom Lake District?
Ne, až v září, ale spíš budeme jen projíždět, cílem je ostrov Man.
Koukám na program, je tam následující:
městečko Keswick (kolébka tužek), nádherné jezero Derwentwater, údolí Borrowdale, Honister Pass (358 m), Cockermouth, ledovcové údolí Eskdale, uzounká horská silnička přes Hardknott Pass, Langdale Valley, „nejkrásnější vesnička Districtu“ Hawkshead, podél jezera Windermere (letovisko Bowness s živým přístavištěm), Lancaster, trajekt na Man
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025