Včera jsem se zase někam dostala...

Včera jsem se zase někam dostala...

A jištěná jste byla?
Kde to je?
Další díly seriálu Normandie - cihly a sklo![]()

Ten vnitřek katedrály a okna jsou moc krásné ![]()
Díky, ta okna mi připomínají dětský kaleidoskop.
Moc pěkné
U té fontány mě nevcentrovanost vůbec neruší...
Ta ČB je super
Krásné chemtrailes ![]()
Díky, ta okna mi připomínají dětský kaleidoskop.
Jo, to máš pravdu ![]()
Ještě jedna z mostu.

Ještě jedna z mostu.

Paráda! Úplně se vidím, jak se v pátek večer vracím vlakem z Brna do rodné obce, v Porubě přestupuju...
Krásné fotky z Normandie. Kde je ta katedrála?
Ještě jedna z mostu.

Tahle má vážně krásnou atmosféru
Plus velmi povedená kompozice s využitím linií ![]()
Díky, katedrála i mlýn jsou v Bayeux - je to opravdu kouzelné místo, má krásně zachovalé historické centrum, protože Němci se odtamtud stáhli bez boje a spojenci ho nezničili jako třeba Caen.
Tapiserii jste viděli? I když ta už je teď asi někde v muzeu.
Viděli, ale šla jsem na to jen s dcerou a vzaly jsme to trochu v poklusu, protože venku čekal manžel se synem. Ale mě stejně na rozjímání nad jednotlivými výjevy moc neužije. ![]()
Ještě jedna z mostu.

Tak ta je skvělá! Moc se ti povedla, je dobře, že není v barvě.. ale úplně čb asi taky není..nahoře vidím odstíny do hněda?.
Já jsem to stáhla do ČB, ale nevím, jestli na 100%, protože fotky z mého mobilu nejsou nic moc a pak jsem ještě použila filtr LOMO, který tam udělal ty tmavší okraje, takže fotka působí tak retro. A protože se mi to líbilo, tak jsem to tak nechala. ![]()
PS: Navíc je to focené přes plexisklo na mostě.
A, tak to Vám závidím, chtěla bych ji vidět aspoň zrychleně. Asi budeme muset do Normandie.
Stejně by mě zajímalo, proč se tomu říká tapiserie, když je to regulérní výšivka.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.