Protože francouzské slovo "tapisserie" má a mělo víc významů, než jen tkaný goblén či gobelín, který si představíme my. Mělo i význam výšivky ("broderie") a může to být dokonce i papírová tapeta.
Fotím, fotíš, fotíme
Extra ostrá není, ale líbí se mně
Nálet na levanduli. ![]()
Lilie je krásná. Než bych to nafotila já, tak by mě skolila alergie. ![]()
Žádná fotomontáž. Prostě to někdo nainstaloval na lampu. Důvod neznám. Už jsem tudy šla několikrát, ale nikdy jsem si toho nevšimla. Vzpomněla jsem si na Obyvatele skříňky C18 ![]()
Já na hmyz moc nejsem, ale ty fotky se čmelákem jsou super
.
A fotky se Španělska se mi taky moc líbí, nejvíc mě zaujal ten strop v Casa Batlló.
Fotky z Normandie opět moc pěkné. Nejvíc se mi jako A666 líbí hlavně ten vnitřek katedrály a ta vitrážová okna
.
Z dnešního závěrečného ohňostroje na Ignis Brunensis nad Špilberkem. Ohňostroj jsem fotila poprvé v životě.. tyto se asi povedly nejvíc, pár ostatních je na Instagramu.

krásný, odkud jsi fotila?
Z terasy bytu, kde bydlí dcera . Ideální stanoviště ![]()
no tak to ma paradni vyhled:-) my koukali z mendlaku/krizove ale tam jsou otravny projizdejici saliny apod
Ono je to focené teleobjektivem..ale výhled má parádní, to ano 
Takto jsem na ohňostroj byla nachystaná
Z dnešního závěrečného ohňostroje na Ignis Brunensis nad Špilberkem. Ohňostroj jsem fotila poprvé v životě.. tyto se asi povedly nejvíc, pár ostatních je na Instagramu.
Tak ten je fakt nádherný ![]()
Jedna smutná svatá

Jedna zfetovaná ![]()

Panebože, vidíš to prase? Za co, Pane, za co?

Villers-la-Ville, Belgie, zříceniny cisterciáckého opatství ze 13. st.

Pán vypadá dobře živený a ten kalich taky asi nenechal vyschnout. ![]()
A ještě trocha vody

Nojo, éterické středověké strašidlo nebylo k dispozici ![]()
Tipují to na středověkého papaláše, který se chtěl nechat navěky zvěčnit. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje