Jela jsem Oslo - Bergen částečeně vlakem, částečně lodí a bylo to nádherné, doporučuju. Byli jsme tam v červnu, v horách byl ještě sníh a plavba po fjordu, to je nádhera.

Jela jsem Oslo - Bergen částečeně vlakem, částečně lodí a bylo to nádherné, doporučuju. Byli jsme tam v červnu, v horách byl ještě sníh a plavba po fjordu, to je nádhera.

Přesně, měla jsem to vyfotit, když jsme vyrážely na procházku, to bylo ještě sluníčko, takhle nejsou kontrasty a je to plochý.
Jojo, já se na to těším, já mám hrozně ráda vlaky a lodě a vodu a taky pobyt v přírodě nejlépe bez dřiny jen na čumandu, no to všechno splňuje, že:-D. Letos jsem to nezvládla prostě časově zařadit, ale už mám pomalu udělanej časovej přehled všech odjezdů a příjezdů:-D.
My tradičně s cestovkou :) Ale vyhledáváme "komorní" zájezdy, kdy jede třeba jen 6 lidí jako skupina. Ty hromadné, kdy se to vyvalí z autobusu a lidi jdou jak stádo za praporkem, to bych nemohla.
jako já se vám nedivim, mě to plánování tak nebaví, že by se v nějaké takové mini skupině líbilo, že mě někdo vyloží, já se nemusim starat kam jedeme, jestli mi něco neujede, když nevim na co koukám, hned se zeptám.
Copak....tak krásné podzimní počasí a nikdo nefotí? Já jsem na místo přijela bohužel těsně před západem slunce, takže bylo po světle.

A jedna ze včerejší procházky v Brně Komíně. Ta jen mobilem.

A ještě jedna.
Krásné fotky, perfektní podzimní atmosféra. Kde jsou prosim ty sochy, vypadaji zajímavě, takto v plenéru
Dekuji...škoda toho světla. V golfovém areálu Kaskáda u Brna. V Jinačovicích.
Říkal tu někdo podzim?

Ten podzimní les je úžasný...
My jsme dnes byli na Pálavě, ale tak krásně jako to má Kokoska zbarvený les ještě nebyl.
Dívčí hrad,alias Děvičky

slunéčko východní
Kněžice zdobená
Je to slepýš? Kdo se bojí hadů, ať se nebojí, slepýš patří do ještěrek ![]()
Prý se dožívá 20-30 roků. Pokud je to teda slepýš.![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.