Přesně, protože jako jedinej "had" má nohy ![]()
![]()
![]()
Fotím, fotíš, fotíme
jasny slepys :D uzovky jsou jinak zbarvene, mnohem vetsi, ale ne tolik leskle. o zmiji doufam nediskutujeme ![]()
jasny slepys :D uzovky jsou jinak zbarvene, mnohem vetsi, ale ne tolik leskle. o zmiji doufam nediskutujeme ![]()
Samozřejmě... to bych si nedovolila ![]()
Krása
Hergot to nemůžeš dát to upozornění víc předem?! ![]()
Hergot to nemůžeš dát to upozornění víc předem?! ![]()
Opakuj si: není to had, není to had, není to had........![]()
Není to had, ale nemá viditelné nohy, plazí se to... FUJ!!!
mne je toto zviera vyslovene sympaticke. otec nam ich vytahoval spod kopy sena, kde sa u nas na chate vyhrievali. inak je dobre si uvedomit, ze hady nie su slizke.
aj ked uznavam, uzovka na hladine rybnika, v ktorom som zrovna plavala ma trochu vyviedla z miery. ![]()
A ještě jeden

Nejaké helsinské momentky... momentálne je tu dosť hnusne, takže je to tak max na B&W filter no...

Jeee, jen přidávej dál :) Helsinki mě čekají v prosinci. Je to moje první cesta "na sever", tak se moc těším.
Ak tu budeš okolo 6.12., zažiješ poriadnu párty, to zrovna ubehne 100 rokov od vzniku samostatného Fínska
Skoda, to nebudu
. Az o par dni pozdeji. Takova party, to by bylo neco pro me ![]()
No keď som videla, ako to tu žije cez víkendy, tak si nechcem ani predstavovať, čo vystrájajú na Deň nezávislosti...
Užovku můžu dodat já. Není to nic uměleckého, protože to bylo focené v šoku. Na chalupě v koupelně. 
![]()
![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje