Ty barvy ![]()
Fotím, fotíš, fotíme
Krásné podzimní fotky
Byli jsme v sobotu na výletě, tak taky můžu zase po dlouhé době přispět něčím do krámu. Foceno mou oblíbenou hračkou - rybí oko 9mm/8 od Olympusu (super je, že se dá strčit do kapsy
). Vzhledem k velkému dynamickému rozsahu jsem samozřejmě musela upravovat, ale snad to nevypadá moc kýčovitě.....

A666 Vyzerá to dobre, tá jesenná príroda je prekrásna!

Hezký ![]()
A666 Hrozně pršelo, byl to dost na nic den, z fotek s modelkou jsem nešťastná (samozřejmě začalo pršet ve chvíli, kdy už jsme byly skoro na místě), ale místní šéfik se vyfotit nechal :)
Dneska jsme to brali primo pres centrum ![]()

A z nejakyho uchylnyho duvodu se mi libi tahle jinak straslive rozmazana fotka (tesne pred pristanim)... pripomina mi spis namalovanou krajinku.

A666
Nadhernej podzim. Kde to je?!
Solathis
Dobrej ulovek!!
Díky, je to Auwald v Lipsku (takový lužní les, trochu větší Krčský les s řekou a potůčky a taky s Wildparkem - takovou minizoo)
Jinak ta fotka centra Stockholmu ze vzduchu je super, krásně jsou vidět jednotlivé ostrůvky (byla jsem tam 2x a děsně se mi líbí
). A souhlasím s tím, že ta poslední vypadá jak malba ![]()
Jo, dneska to bylo jako na dlani!
Ty luzni lesy jsou krasny - ja myslela, ze je to nekde na Morave.
Nejaké jesenné lesné gýče...

Wanda von Dunajew Pěkný kýč. ![]()

Krása
Taky moc krásné barvy a ta druhá náladovka ![]()
Zajímavé pokusy, vypadá to až lehce abstraktně (v ČB případě) ![]()
Jo, lužní les je tu pěkný, přitom to je na hranici města, v docházkové vzdálenosti a se spoustou cestiček, kterýmis e dá chodit. Až doupravím další fotky, tak snad ještě něco přidám....... Jinak Lipsko je obecně hrozně krásné a zelené město, doporučuji jeho návštěvu ![]()
A666 To jsou jen takové pokusy narychlo mobilem, takže jsou hodně nekvalitní. ![]()
Bledule Krásne!
Jo, Lipsko... ja tam byla nekdy skoro pred pulstoletim
v ramci vymennyho pobytu zaku... ale este si pamatuju, ze uz tehdy bylo pekny, hlavne meli - na rozdil od Prahy - hezky udrzovany ty stary baraky, kolem Goethova pomniku a tak. Nemci jsou holt poradkumilovnej narod ![]()
Mne vzdycky Nemci pripadali takovi akuratni
jako hlavne kdyz to srovnam s nasincema
Ale krome vicemene kratkejch, rekreacnich pobytu u kamosu domorodcu (v Koline) tam dlouhodobe neziju samozrejme.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje