Fotím, fotíš, fotíme

09. srpna 2014 22:06
Offline černá káva
2110 příspěvků moje polička 25. října 2018 20:03

barbucha Jak ses rozfotila! Pěkné fotky máš. Ta alej se mi moc líbí, taková snová.

Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 25. října 2018 20:25

černá káva 

No je to moje oblíbená 

A já se rozfotím vždycky - jen pak vybrat něco, co je ještě akceptovatelný... nebo nový... už tam jezdím dlouho tak hrozí, že se budu opakovat  Ale například u metra nemam strach, tam je každou chvíli nová stanice Jenom to občas nebohému turistovi zakládá na infarkt, když potřebuje přestoupit... 

Offline černá káva
2110 příspěvků moje polička 25. října 2018 20:35

barbucha Ale zatím se tu špatně hledá, spíš se nedohledá, tak foť. Pro Středoevropana je to exotika. (já osobně raději sever a západ než jih). Instagram nemáš?

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 25. října 2018 20:50

barbucha 

Tu tvoji alej jsem si fakt zamilovala. Líbí se mi v každý době a s jakýmkoli "komparsem" , i teď.

Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 25. října 2018 20:55

černá káva 

Na instagramu jsem jen jako zevlák   Mně už to přijde tak nějak moc... facebook, parfumánie, eště instagram k tomu? -  už nestíhám nebo lépe řečeno jsem líná to obhospodařovat, a ani nevim proč - pro lajky? 

Já k tomu severu přišla jak slepej k houslím, ráda bych se (osobně ) věnovala i jinejm, jižnějším destinacím, ale tak když už mam kapku vlastní krve tam nahoře, tak se nedá nic dělat. 

Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 25. října 2018 20:57

domenica 

OK brouku. Dostaneš ji vždycky 

Offline Kokoska
34427 příspěvků moje polička 25. října 2018 21:40

barbucha vem Zritelnici na cestu na jih!

Offline Biely kvet
4143 příspěvků moje polička 25. října 2018 21:48
Reakce na domenica:

barbucha 

Tu tvoji alej jsem si fakt zamilovala. Líbí se mi v každý době a s jakýmkoli "komparsem" , i teď.

​Moja reč! Máš svätú pravdu! 

Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 26. října 2018 13:40
Reakce na Kokoska:

barbucha vem Zritelnici na cestu na jih!

​Jo to určitě. Nevděčnejšího turistu aby pohledal, řádně zpruzená byla i na Machu Picchu. To teda nemá po mně, kdepak! A koukat na protáhlej ksicht (za ty prachy!), na to nemam nervy.

Úspěch má jedině koupání, zmrzlina (a dobrý připojení). Vůbec by mě zajímalo, jak ji přitáhnout k tomu poznávání - trajdaj někde každej rok a žádná hitparáda...

Offline Kokoska
34427 příspěvků moje polička 26. října 2018 20:25

barbucha je to teda těžký, ono je to taky asi věkem. Třeba tomu ještě přijde na chuť.

Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 26. října 2018 21:14

Kokoska 

To teda doufám. Jinak by to byla věčná škoda - takovejch možností, co já neměla...

Offline viktorka_od splavu
49127 příspěvků moje polička 26. října 2018 21:19
Reakce na barbucha:

Kokoska 

To teda doufám. Jinak by to byla věčná škoda - takovejch možností, co já neměla...

​no řekla bych že to je ten problém.. ty čekáš že z toho bude urvaná, protože ty bys byla. ale ona nemá důvod, prostě normálka:D a nebála bych se, určitě se zajímat bude. a až to přijde, tak jí nezapomeň říct že i tady jsou pěkná místa - zřítelnice oka mého byla teď týden po čechách (šumava a pod) a byli z toho uplně odvaření jak je tam krásně

Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 26. října 2018 21:26

viktorka_od splavu 

Ale ne, to není normálka - ji to prostě nudí, čučet na památky apod.  U nás by se taky našla spousta zajímavostí, vo tom žádná... ale pro ni je pořád ještě zajímavější koupaliště než Malá Strana   Tak snad časem tomu ještě přijde na chuť.

Offline viktorka_od splavu
49127 příspěvků moje polička 26. října 2018 21:43

barbucha no tak "čučet na památky" víceméně nudí i mě v pubertě nevím o lepším programu na prázdniny

Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 26. října 2018 21:50

viktorka_od splavu 

Hm, mě to bavilo odjakživa. Asi holt jenom marně vyhlížím ty geny 

Offline continuity
42365 příspěvků moje polička 26. října 2018 22:08

viktorka_od splavu barbucha budte holky v uplnem klidu. na vikend prijede segra a naznala, ze v te Praze nemaji jako rodina vlastne co delat  ma tri deti 8-11 a jedno dvoulete, coz je uznavam trochu prekerka. jesteze tady mame ten prvomajovy pochod, ehm, vojenskou prohlidku, jinak by mi demolovali byt tri dny v kuse. takto budu mit par hodin prestavku. 

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 27. října 2018 11:26

barbucha Neviem, jak je presne stará, môže to byť len prechodná revolta. Mne príde, že tá dostupnosť možností dnes mladých ľudí skôr otupuje a spôsobuje, že už ani nemajú záujem niekam chodiť - všetko nájdu online, fotiek z rôznych destinácii je na Instagrame mraky...

Osobne ma teda chodenie "po pamiatkach" ale nebavilo nikdy a nebaví doteraz (som viac na outdoorové aktivity). Chápem, že niekoho to naopak baví, inak by všade neboli také davy ľudí. Práve tie davy ma vždy tak otrávia, že ani atmosféru toho miesta nie som schopná si užiť, chcem byť rýchlo preč a zašiť sa niekde v bočných uličkách na kafe, prípadne tú zmrzlinu a len tak sa prejsť po pláži etc. 

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 27. října 2018 11:39

Ešte jedna jeseň...

Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 27. října 2018 11:40

Wanda von Dunajew 

Teď jí bude 12, ještě nad ní hůl nelámu 

Offline Biely kvet
4143 příspěvků moje polička 27. října 2018 12:25

Wanda von Dunajew  Nádhera! S tým modrým pozadím.....dokonalé!