co jsem NEvyfotila, protože jsem blbá ![]()
před pár dny jsem pozorovala při západu slunce zvláštní sluneční sloup. poměrně dlouhotrvající jev.
až dodatečně jsem zjistila, že jde o halový jev a je poměrně vzácný :/ na "mé" hvězdárně by to ocenili.
co jsem NEvyfotila, protože jsem blbá ![]()
před pár dny jsem pozorovala při západu slunce zvláštní sluneční sloup. poměrně dlouhotrvající jev.
až dodatečně jsem zjistila, že jde o halový jev a je poměrně vzácný :/ na "mé" hvězdárně by to ocenili.
A666
Mne vzdycky Nemci pripadali takovi akuratni
jako hlavne kdyz to srovnam s nasincema
Ale krome vicemene kratkejch, rekreacnich pobytu u kamosu domorodcu (v Koline) tam dlouhodobe neziju samozrejme.
No já právě nevím, jak je to Západě, ale tady v bývalém DDR zrovna moc rozdílů mezi našincema a Němcema nevidím - akorát maximálně tak v množství formulářů
Ja ale kdysi cucela i na ty vychodni... nejen ze furt uklizeli a dodrzovali vsechny predpisy (na rozdil od ceskyho zvyku vsechno pokud mozno vochcat)
ale pamatuju si, ze uz tehdy me uplne fascinovala tamni emancipace, a to jsme se shodli i s ostatnima spoluzakama - kazdej jsem byli v jiny rodine samozrejme: tatkove doma makali jak sroubi! U nas tehdy neco obecne nevidanyho... Ten "muj", myslim doktor to byl, prisvistel z prace, popad vysavac... pripadne se vrhnul na ukoly s detma... nebo sel plit na zahradu... no nezastavil se
Matka neco uvarila, a tatka automaticky mazal ke skopku... A z podlahy se dalo jist ![]()
Pak jsem tam byla i parkrat na (nemeckym) tabore, a takovej dril jsem teda v zivote nezazila!
Nevim jestli jim to vydrzelo
Ted uz se stykam jen s tema "zapadnima", a ty jsou trochu vic free. Mozna je to, resp. to bylo, tim tuhym rezimem kterej na Zapade nezazili.
Tak to asi šlo do kytek, moc se neuklízí ani v baráku (tuhle jsem vynášela flašku od džusu se zbytkem, co někdo nechal na chodbě) a to nežijeme v ghettu ale v normální čtvrti s převahou rodin s dětma...... Na ulici je to s poádkem taky podobné jak v Praze. Emancipaci neposoudím, pohybujus e ve specifické bublině, ale momentálně jsou napíklad sousedé stále neschopní pochopit, že to, že slyšíme jejich televizi v ložnici až do noci by měli nějak řešit (třeba sluchátky) - podotýkám, že jsou jediný byt, se kterým máme společné stěny, takže odjinud to jít nemůže.....
Tak uz jsou holt taky zpovykany. Kdepak svoboda, to je metla lidstva ![]()
Wanda von Dunajew na té fotce cesty je nějaký filtr? Vidím to nějak nepřirozeně přebarvene. Podobně mi vyšly fotky z kompaktu na režim "živé barvy".
Kokoska jj je to filter... pôvodná fotka z mobilu bola dosť vyblitá, tak som skúšala, čo sa s ňou dá robiť. Nakoniec to vyšlo na míle vzdialené realite ![]()
Wanda von Dunajew Ta druhá fotka je krásná.

Mam moc rada mistni metro. Kazda stanice ma neco do sebe ![]()

barbucha Bože, to je krása!
Nádhera. ![]()
barbucha to je jak od Gaudího
barbucha to metro je super
barbucha taky mám a až teď jsem zjistila, že je na ní i náš pražskej dům.....(uprostřed je taková ta kulatá zatáčka Vltavy kolem Holešovic) - přistání teda mimořádně hnusný, asi jak foukal předevčírem ten velkej vítr, ještě jsem chtěla vyfotit kamarádce její dům na Kobylisích a tam to začal nějak zprudka klopit k Ruzyni a já přestala koukat z okýnka (u toho křídla je to fakt pitomý)...![]()

barbucha No to je moc pěkný, kde že to, Stockholm?
barbucha Zajímavé, takové "jiné". Severské?
Profesionální, krásné...
barbucha No to je moc pěkný, kde že to, Stockholm?
No jasně. Copak se já dostanu někam jinam? ![]()
Vono záleží na aktuální trase, kolikrát se letí oklikou... nebo neni vidět nebo sedíš na blbý straně, že jo. Nebo na tom křídle.
Já mám někde taky uloženej náš barák z přistávání, ulici úplně jako z pár metrů. Ale to bylo zrovna v rámci údržby přistávací plochy, to jsme letěli nějak hodně jinudy - tenkrát mi vyšel krásně i Barrandov s celým studiem jak na dlani, normálně tamtudy to vůbec nelítá (no proč taky, ze severu vod Polska).
Metro maj fakt krásný. To je jiný kafe než ty naše mramory ![]()
Biely kvet wendulka černá káva Miru
Dík holky. Vono je to v každým případě aspoň zajímavý, když už nic jinýho ![]()
Hele, o tejden pozdějc moje oblíbená časosběrná alej - listí skoro pryč a už to ňák neni vono. Vylepšila jsem to teda uměleckým filtrem
ale možná budu muset počkat až na sníh - s ním to bude třeba fotogeničtější
Navíc vzadu lezou nikterak pohledný baráky, který přes listí nebyly vidět... a ani na žádnou hodící se dvojici jsem neměla štěstí (no spíš čas).

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.