Zrádci

09. zaří 2025 17:39
Offline Mags
178 příspěvků moje polička 04. listopadu 2025 20:02

KokoskaDoporučuju si to pustit. V kontextu toho rozrušení a naštvání po vyřazení, je to za mně pochopitelné. Mně ty reakce na ni přijdou přehnané, ale tak já jsem biased a paní Kateřinu bych v tý realitě asi poslala do prdele, sorryjako. 

Offline Pinot Noir
29525 příspěvků moje polička 04. listopadu 2025 20:03

Kokoska hihi, no já s ní ale souhlasím

Offline Karja
43983 příspěvků moje polička 04. listopadu 2025 20:10

Pinot Noir Ona taky je dost mladá nebo ne? Není ji nějak dvacet? Že to jako dost osvětluje třeba nějaké situace, kdy ruply emoce. Mně takhle z tech střihu co zachytávám přišla docela bystrá, zvlášť s ohledem na ten vek

Offline Kokoska
34325 příspěvků moje polička 04. listopadu 2025 20:17

Mags Pinot Noir nojo, tak nervy asi pracovaly. Asi jsem  zaujata,  ja jsem ji nejak od zacatku moc nemusela.

Offline Pinot Noir
29525 příspěvků moje polička 04. listopadu 2025 20:18

Karja myslím, že jí ruply emoce hlavně z povýšených pohledů soudružky Kateřiny a z toho, že ji nikdo neposlouchal, neměla tam nikoho k sobě, a její zoufalství z tohoto si vyložili tak, že už tam vlastně nechce být a do zblbnutí to opakovali, přitom ona tam právě zoufale chtěla zůstat. A všichni řeší, že citově vydírá pláčem, ale že Mia plakala už desetkrát, to nikomu nevadí. Mně je obvykle cizí jednání úplně fuk, ale hejty na ni mi připadají mimořádně nefér. A to mi není nijak sympatická a ta přetažená rtěnka mě vysloveně iritovala.

Offline Karja
43983 příspěvků moje polička 04. listopadu 2025 20:34

Pinot Noir Jj, mně to taky přijde nefér, právě jsem ic htela napsat, že pokud je tak mladá, jak si myslím, klobouk dolů

Offline katrin
137 příspěvků moje polička 05. listopadu 2025 19:54

Já jsem začala koukat na podkasty Čestmíra a Daniely, ty recapy, a jsem zmatená - kdy to natáčeli? Až po skončení celé hry? A to se pak tedy zpětně vraceli k jednotlivým dílům a komentovali je, i když už věděli, jak to celé bylo? 

Offline Sweet Potato
39806 příspěvků moje polička 05. listopadu 2025 21:54

katrin Po konci, až když jim jednotlivé díly pustili.

Offline katrin
137 příspěvků moje polička 05. listopadu 2025 23:06

Sweet Potato díky. To teda obdivuju, jak si mohli potom ještě pamatovat takový detaily, jako kdo byl kdy s kým na hradbách, co kdo kdy řekl a komu kdy cukal koutek...

Offline Garfie
28126 příspěvků moje polička 05. listopadu 2025 23:12

katrin Tak oni předpokládám věděli okamžitě po skončení, že to budou natáčet, takže si udělali nějakou přípravu. Třeba Daniela tam pořád kouká do poznámek. 

Offline katrin
137 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 09:07

Garfie jo, to máš pravdu, že to museli vědět předem

Offline Kokoska
34325 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 16:47

Mags zkusila jsem teda Vanilku, ale ja to nevydrzim dokoukat. Asi jsem stara, ale prijde mi fakt divna. Napr. Marcel ji rekl, ze jdou pro stit, ona chtela penize. Ale nepustila pytlik na schod "penize", sama nevi proc, sla pro stit a nejak nepochopila, ze uz to ma upustit... no pardon, ale proc potom ta scena, ze on ji predbehl? A takovych momentu bylo vic, na me pusobi jak holcicka, ktera chce byt obdivovana a krehka a mit kamarady a nechape, ze je v drsne hre.

Offline Sweet Potato
39806 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 17:03

Kokoska Souhlasím. Dvacet zas tak málo není, obzvlášť v různých reality show. Já ten díl ještě neviděla, jen rekap jsem si pustila. A teda nemám pocit, že by v něm na ni útočili. Přijde mi, že "neberou mne, protože jsem Slovenka a nejmladší" měla nastaveno v podstatě celou dobu. Jiným prý říkala "nikomu nevěř" a sama je zklamaná, že jí Verča měla za Zrádce. Samá spiknutí. Ale směje se moc hezky. 

Ale ve hře u kulatých stolů byla dobrá.

A až na ten díl budu koukat, líto mi jí asi stejně bude.

Offline Mags
178 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 17:06

Kokoska V tom rozhovoru se do toho nějak zamotali. Ona chtěla taky štít, cítila se zhrzená, že už se několikrát obětovala, a zaskočilo ji myslím jak tvrdě si šel Marcel za svým. To, kolik je třista tisíc v eurech se, co jsem pochopila z rozhovoru po vypadnutí, dozvěděla až po misi, a pak ji štvalo, že si nevzala ty peníze. Jako určitá nezralost tam je, ale ty hejty na ni mi prostě přijdou přehnané. 

Offline Kokoska
34325 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 17:58

Mags hejty si nezaslouží, to kvůli nějaké hře nikdo. No říkám, neseděla mi už asi od druhého, třetího dílu. Myslím, že Vojta v tom podcastu říkal, že v první řadě Zrádců byla v podobném věku Sára. A ta se teda chovala úplně jinak a došla do finále. Vanilka si zřejmě myslela, že bude stačit, když to bude hrát na to "jsem milá".

Offline Kokoska
34325 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 18:00

Sweet Potato no, u stolu to bylo dost dramatické. Ale nelíbí se mi, jak pořád říkala, že se s ní nikdo nechtěl bavit - Anička, Veronika a Sofie si s ní povídaly pořád, Sofie ji hodně utěšovala, když to začalo houstnout. Žádná osamělá a přehlížená chudinka to fakt nebyla. 

Offline Pinot Noir
29525 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 18:19

Kokoska ona podle mě neříkala, že se s ní nechtěli bavit, spíš říkala, že nechtěli poslouchat, co říká, hned nad tím mávli rukou. A u stolu se pak divili, že mluví. Tam ovšem chvíli poslouchat museli.

Offline Kokoska
34325 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 18:25

Pinot Noir ale to bylo i u jiných, kolikrát si dva povídali - a nemohla by to být Mia? Nebo MJ? Nééé Mia určitě ne! a mávlo se nad tím rukou. Mně přišlo, že vytvářela různé teorie, o tom taky mluvila, že jich měla hodně. Tak pak když třeba říkala každou chvíli něco jiného, tak už ji nebrali tak vážně. No nevím, nebyla jsem na hradě, vidíme jen kousky z celku, každý to může vnímat jinak. Ten rozhovor mě ale nepřesvědčil.

Offline Sweet Potato
39806 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 18:47

Jinak z dob, kdy jsme Mafiány (Městečko Palermo) hrávali, si velmi dobře pamatuju tu šílenou bezmoc, ono prostě není jak dokázat, že nejsi mafián/zrádce. Není. 

Offline Sweet Potato
39806 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 18:49

A že teď všude píšou, přecenila své síly, není to hra pro ni...to mi přijde přestřelené.