Zrádci

09. zaří 2025 17:39
Offline Vari
2206 příspěvků moje polička 03. listopadu 2025 19:50

Kokoska V komentářích jsem četla, že kdyby zůstala Mia v poslední dvojici, zemřel by ten druhej s tim, ze Mia je zrádce. Prej tam byla nachystána i truhla se zrádcovským plastem.

Offline Kokoska
34626 příspěvků moje polička 04. listopadu 2025 06:40

Vari dik za vysvetleni :)

Offline Kokoska
34626 příspěvků moje polička 04. listopadu 2025 07:26

Aha, tak o tom mluvil Vojta v Markusove vlogu. Kdyby Mia zustala v poslednim kole, mohlo to byt krasne dramaticke, prisla by pry  Daniela v kapi a Mia by se zvedla a pridala se k ni a ten posledni chudak by ohromen zemrel

Offline Pinot Noir
29745 příspěvků moje polička 04. listopadu 2025 08:35

A mě teda docela překvapilo, kolik z nich nezná slovo tenata. 

Offline Garfie
28406 příspěvků moje polička 04. listopadu 2025 09:18

Pinot Noir Já to teda ještě neviděla, ale mluvila o tom Daniela u Čestmíra a teda taky jsem koukala! 

Kokoska Tak to by byla super scénka, škoda!

Offline Kokoska
34626 příspěvků moje polička 04. listopadu 2025 10:19

Pinot Noir Garfie ze jo? Navic Danielin tatinek pry ma k tomu lesu blizko, to od nej pochytit mohla.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. listopadu 2025 14:08

Pinot Noir tak daleko ještě nejsem... Ale to slovo jsem v životě neslyšela

Počkat, asi vím, vlákat do tenat, to je ono? Ale co to je nevím, znám jen to slovní spojení 

Offline Pinot Noir
29745 příspěvků moje polička 04. listopadu 2025 15:07

Evaeva to by ti k vyluštění hádanky stačilo

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. listopadu 2025 15:23

Pinot Noir aha, to bylo v misi? Tak super, mise jsou totiž to jediné, co by mi v té hře šlo

Offline Sweet Potato
40095 příspěvků moje polička 04. listopadu 2025 16:40

Kokoska Děkuju moc.

Offline Sweet Potato
40095 příspěvků moje polička 04. listopadu 2025 17:06

Offline Sweet Potato
40095 příspěvků moje polička 04. listopadu 2025 17:06

Offline Kokoska
34626 příspěvků moje polička 04. listopadu 2025 17:35

Sweet Potato taky jsem to o Marcelovi nekde zahlidla.

Offline Mags
178 příspěvků moje polička 04. listopadu 2025 18:51

Celkem nepříjemně mě teď překvapilo z rozhovoru s Vanilly, že tu přezdívku si nevybrala, ale dostala od produkce. Stejně tak ty čelenky a mašličky byly produkce/kostymérna. To už mi přijde, že celkem zasahuje do hry těch hráčů, když jsou tlačeni do nějaké stylizace. Jako chápu, že vybírají nějakou směs osobností a potřebují je nějak pro diváka odlišit, ale i tak se mi to moc nelíbí. 

Offline Sweet Potato
40095 příspěvků moje polička 04. listopadu 2025 19:04

Kokoska 
Mimochodem, jsem jediná, kdo ho jako zpěváka vůbec nezná?

Mags To je teda divné.

Offline Pinot Noir
29745 příspěvků moje polička 04. listopadu 2025 19:10

Magso tom jméně jsem věděla, to říkali už na začátku, ale myslím, že to bylo tak, že jí tak začal štáb říkat už během castingů podle její vůně, a už jí to zůstalo, že kdyby si chtěla ve hře říkat jinak a měla vymyšlenou svou přezdívku, mohla. 

Mně se zas ale asi poprvé nelíbil rozhovor u Vojty a Markuse. Byli k ní docela nepřátelští, rozebírali do detailu každé její slovo ve hře a o ní samotné jsem se nedozvěděla nic, přestože s ostatními hráči se bavili vždycky i o jejich civilním životě. Komentáře jsou plné hejtů na ni, podle mě si to nezasloužila, byla ve hře bystrá v názorech mnohem míň stádní než ti, co tam zůstali. 

Offline Pinot Noir
29745 příspěvků moje polička 04. listopadu 2025 19:13

Sweet Potato taky jsem o něm nikdy neslyšela.

Offline Kokoska
34626 příspěvků moje polička 04. listopadu 2025 19:40

Sweet Potato ja ho neznam vubec, ale to nic neznamena

Offline Mags
178 příspěvků moje polička 04. listopadu 2025 19:43

Pinot Noir Otázka je, jak moc jí dali najevo, že si může dupnout a změnit to no. Možná si řekla, že už na to slyší, tak už to nebude komplikovat. Ale mně to přišlo od začátku úplně debilní. Už jen na peróně to musela třikrát opakovat bo jí nikdo nerozuměl a podle mně si ji tím zaškatulkovali jako gen z weirdo fiflenu a pak už se to s ní táhlo. Jako to, že tu holčičkovost přihrávala bylo zjevné, ale když ji tam pak z toho, že není, kým se zdá, obviňuje Kateřina, Mia a MJ, tak lol jako. Taky mi jí bylo líto, měla dobré postřehy, ale asi jí tam fakt chyběl nějakej správnej parťák. Se tam všichni dušovali, jak jsou všichni hrozná parta a nikdo nestojí opodál, ale reálně tam spousta z nich má nějakého BFF a to je prostě psychicky mega rozdíl.

A do ankety, 

Sweet Potato o Marcellovi jsem taky v životě neslyšela

Offline Kokoska
34626 příspěvků moje polička 04. listopadu 2025 19:49

Pinot Noir nevidela jsem to, ale ona asi fakt nebyla zadna krehka nevinna panenka, kdovi, jak se chovala v situacich, ktere jsme nevideli.

Po skonceni

Nejvíce si vzala na paškál elitní vyšetřovatelku Jiřinu Hofmanovou alias Kateřinu. Kulatý stůl byl hlavně o mně, nechápala jsem asi nikoho. Ondřej mě zaskočil – říkala jsem si, že je od věci, a utvrdila jsem se v tom, že je divný. Paní K. mě nominovala s tím, že se tu trápím. No ho*no, ona mi nevěřila od začátku, co jsem vstoupila do hradu. Ať jde do pr… s tímto. A v poslední době Marcell, ten mě výsostně sr*l. To je tím jeho přiblblým facem,“ prohlásila bez servítky.