Zrádci

09. zaří 2025 17:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 19:51

Já ještě neviděla ten díl, kde vypadne. Ale jinak mi nepřišla špatná. Jako ty čelenky byly hrozný, ale jinak se mi líbilo, jak to hrála, že se snažila uvažovat sama za sebe... Ale je pravda, že je spíš potřeba navazovat ty kamarádšofty no.

Offline Kokoska
34626 příspěvků moje polička 07. listopadu 2025 08:54

Mags jeste k tem penezum - kdyz se denne resi, o kolik se hraje na misi, kolik je v banku, ze si nekdo koupil stit za nejakiu cenu - tak ona nema predstavu, kolik to je v eurech? Kdyz jdu hrat o penize do zeme s jinou menou, tak snad si zjistim prepocet? Navic studuje neco kolem cestovniho ruchu, tak proboha! Ja proste tyhle bezbranne bezradne typy nejak tezko snasim.

Offline Mags
178 příspěvků moje polička 07. listopadu 2025 10:37

Kokoska Jako ano, představu kurzu by mít mohla Ale myslím, že nad těma částkama tam hráči moc nedumají, protože nejdřív se musí vůbec dostat do finále, což je v téhle hře hodně i o štěstí, a že se prostě soustředí na to nevypadnutí. Myslím, že V v té misi nad těma penězma vůbec nepřemýšlela, chtěla štít (určitě to i přehrávala, aby ukázala, že je fakt věrná) a věděla, že vzít si peníze pro sebe ostatní neocení (viz hon na piknikového zloděje a reakce třeba Ondřeje na Karolínu, když si ty peníze vzala). No a když pak stejně vypadla, tak ji to zpětně mrzelo, že si to nevzala, kór když si uvědomila, kolik to teda bylo. 
Btw, zajímalo by mě, jak by ostatní zareagovali na Veroniku, kdyby si ty peníze vzala. A jak by to hrála Daniela, kdyby v té chvíli byla stále věrná (když by i tak potřebovala dát najevo, že štít potřebuje)...

Offline Kokoska
34626 příspěvků moje polička 07. listopadu 2025 11:22

Mags Daniela by to asi hrala stejne, jen by ji pak tolik nemuselo mrzet, ze Veronika kvuli ni  nebude mit na novy plot

Offline Hwi
740 příspěvků moje polička 07. listopadu 2025 13:59

Kokoska Vnímám to stejně, osobně mi Vanilka lezla strašlivě na nervy. Nedokážu to vysvětlit, ale to neustálé slzení ve mně vůbec nevyvolává soucit, naopak. Já jsem asi nějaká čarodějnice. :D  

Offline Pinot Noir
29745 příspěvků moje polička 07. listopadu 2025 14:09

Hwi myslíš, že slzela častěji než Mia? 

Offline Hwi
740 příspěvků moje polička 07. listopadu 2025 14:18

Pinot Noir Asi ne, ale v případě Mii mi to tolik nevadilo - snad proto, že víme, že je zrádce, nebo proto, že mi nepřišlo, že pláče nad sebou, ale spíš nad různými situacemi. Vanilce nepřeju vůbec nic zlého a chápu, že jde o mladou a možná trochu naivní dívku, ale sympatie člověk neovlivní a mně prostě nesedla, no.

Offline Pinot Noir
29745 příspěvků moje polička 07. listopadu 2025 14:31

Hwi mně taky není sympatická a nijak mě nemrzí, že vypadla. Čelenky a rtěnka mi lezly na nervy a její hlásek tuplem. Ale mám z různých diskuzí a hejtů na ni pocit, že jsou jí připisovány věci, které se vlastně nestaly, a že je pranýřovaná za to, co, jak píšeš sama, u jiných nevadí. A u rozhovoru s Vojtou a Markusem se mi nelíbilo, jak moc se vrtali ve hře, ale vůbec se jí nezeptali na cokoliv o ní, o práci, i když jiných se ptají, kolik váží pračka a kde má kdo koncerty, čímž jí opět ani nedovolili získat nějaké sympatie. 

Offline Hwi
740 příspěvků moje polička 07. listopadu 2025 14:35

Pinot Noir Já se přiznám, že ty podcasty, rozhovory a obecně cokoli mimo hru nesleduju, fakt koukám pouze na seriál. To, co píšeš, samozřejmě není fér a takový přístup si nezaslouží nikdo. 

Offline Sweet Potato
40095 příspěvků moje polička 07. listopadu 2025 15:00

Pinot Noir Vidíš, pro mne je zase mnohem zajímavější to vrtání se ve hře, než třeba kolik stojí pračka. Asi mne ty lidi mimo hru až tak nezajímají.

Offline Kokoska
34626 příspěvků moje polička 07. listopadu 2025 15:02

Pinot Noir ja jsem ten rozhovor s V. neslysela az do konce, na zacatku se ji ale ptali i na to, co dela, mluvila o studiu, ze vyrustala vlastne v hotelu, pak presla na to, ze ji lidi casto vnimaji jako hloupou, ale ona si mysli, ze je docela chytra... pusobilo to na me dojmem, ze o nicem jinem nez o sobe ani moc mluvit nedokaze. A z toho, co jsem slysela, nemam pocit, ze by do ni nejak ryli nebo se navazeli, jenom proste mluvili o hre a jejich pocitech.

Offline Kokoska
34626 příspěvků moje polička 07. listopadu 2025 15:05

Treba s Cestmirem taky vlastne mluvili hlavne o hre, jenze ten si delal s nadhledem legraci z toho, jak byl vedle, jak naletel Mie, jak byl trapny pri misich daleko vic, nez bylo v dile videt. Zadne knu knu. Jenze on je dospely, no.

Offline Pinot Noir
29745 příspěvků moje polička 07. listopadu 2025 15:09

Sweet Potato mně po těch rozhovorech přijde většina zajímavější a vtipnější než ve hře, někdo mi přišel nevýrazný, nebo nudný, a po rozhovoru jsem to musela přehodnotit, když jsem se dozvěděla, co dělají, nebo čím se baví. Dál už se o ně taky nezajímám, ale je fajn, že tam dostanou prostor se představit jako reálné osoby. 

Offline Kokoska
34626 příspěvků moje polička 07. listopadu 2025 15:09

Hwi u Mii me ty slzy stvaly taky, ne ze ne, ale ona brecela kvuli lidem, aby ji nejak vnimali, kvuli sve roli. Vanilka brecela kvuli sobe, styl me nema nikdo rad, se mnou si nikdo nechce hrat. 

Offline Pinot Noir
29745 příspěvků moje polička 07. listopadu 2025 15:09

Kokoska rozhovor s Čestmírem jsem zrovna nedokoukala, mluvil tolik, že mě to přestalo bavit.

Offline Kokoska
34626 příspěvků moje polička 07. listopadu 2025 15:16

Pinot Noir nojo, moderator!

Offline Pinot Noir
29745 příspěvků moje polička 07. listopadu 2025 15:18

Kokoskaještě k tomu ve vlastním studiu.

Offline Kokoska
34626 příspěvků moje polička 07. listopadu 2025 15:19

Pinot Noir nojo vlastne!

Offline Pinot Noir
29745 příspěvků moje polička 07. listopadu 2025 15:23

Kokoska a vlastně seděl i na té straně, kde obvykle sedí, když má hosta, myslím. No prostě jako doma.

Offline Kokoska
34626 příspěvků moje polička 07. listopadu 2025 15:29

Pinot Noir takze to byl vlastne Cestmir, ktery si pozval V&M, aby s nimi pohovoril o svem zavrazdeni