Zrádci

09. zaří 2025 17:39
Offline Fiction
1640 příspěvků moje polička 17. listopadu 2025 09:01

SunEclipse usuzuješ z toho, ze Marcell  Mie věří? 

Offline Fiction
1640 příspěvků moje polička 17. listopadu 2025 09:09

Odhaduji, ze Marcell se zeptá Aničky. Což pro mne, fanynku Mii, taky není uplně dobrý. Ale věřím, ze si Mia poradí.

Jinak včera Daniela za mě boží, koukala jsem i na bonusy, skvěle se se vším popasovala, žádná zášť, fakt velkorysá ženská, a i dobře přemýšlela. 

Offline Mags
178 příspěvků moje polička 17. listopadu 2025 10:29

Fiction Bych řekla, že usuzuje z toho střihu, že je moc návodný, takže Mia to nebude. Otázka jestli na nás nejedou double bluff

Offline SunEclipse
3463 příspěvků moje polička 17. listopadu 2025 17:42
Reakce na Mags:

Bych řekla, že usuzuje z toho střihu, že je moc návodný, takže Mia to nebude. 

​přesně tak

Offline Kokoska
34626 příspěvků moje polička 17. listopadu 2025 20:40

SunEclipse i kdyz Mia ve zpovednici na konci rikala, ze ji tece do bot? No nemusi to nic znamenat, ale nevim, jestli by bylo lepsi, kdyby se ptal Anicky. Asi ji fakt mely holky zabit misto Sofie.

Offline SunEclipse
3463 příspěvků moje polička 17. listopadu 2025 21:43

Kokoska no ale ta zpovědnice nemusí souviset s tím, že by ji vybrali a je tam střižená schválně, aby ten dojem vyvolala

Offline Pinot Noir
29745 příspěvků moje polička 17. listopadu 2025 23:37

Díl super, napínavý, ale to odhalení identity se mi moc nelíbí, připadá mi to jako moc zásah do hry. Kateřina je mi protivnější ještě víc, což jsem myslela, že už ani není možné. Holčičko.

Offline Kokoska
34626 příspěvků moje polička 18. listopadu 2025 09:02

SunEclipse no vzdyt pisu, ze to nemusi nic znamenat.

Pinot Noir taky se mi ten prorok nelibi, navic kdyz vyhrala Daniela a ptat se bude Marcel. Mela si bud tu vyhodu odnest s sebou nebo ji nekomu predat.

Offline Fiction
1640 příspěvků moje polička 18. listopadu 2025 10:11

Kokoska přesně,  prorok byl Danielin! Navíc, kdyby věděla, ze ho vyhrála, třeba by se hra odvíjela uplně jinak.  

Marcell mi přijde jako trouba, tak jsem zvědavá, jak ho využije. 

Offline Sweet Potato
40095 příspěvků moje polička 18. listopadu 2025 14:16

Marcel otvírá víno. To už nepude!

Offline Sweet Potato
40095 příspěvků moje polička 18. listopadu 2025 14:16

Ten posun Proroka na dalšího je fakt divné pravidlo. 

Offline Sweet Potato
40095 příspěvků moje polička 18. listopadu 2025 14:48

Rozhovor s Danielou po vypadnutí nemá chybu. Otrava dekou? Jako že ji někdo přikryl dekou? Asi byla Petře zima? U toho jsem asi nebyla.

Řehtám se nahlas.

OT: Daniela mi přijde strašně krásná.

Offline Kokoska
34626 příspěvků moje polička 18. listopadu 2025 16:54

Sweet Potato to byl dobry moment, Daniela tu deku uplne vymazala.

Offline Fiction
1640 příspěvků moje polička 18. listopadu 2025 16:58
Reakce na Sweet Potato:

Rozhovor s Danielou po vypadnutí nemá chybu. Otrava dekou? Jako že ji někdo přikryl dekou? Asi byla Petře zima? U toho jsem asi nebyla.

Řehtám se nahlas.

OT: Daniela mi přijde strašně krásná.

​Já už jsem tu Danielu po tomto rozhovoru chválila. Je fakt úžasná, měla jsem z ní taky dojem, že je krásná uvnitř i navenek . V recapu s Čestmírem říká, že se jí ten poslední den povedly vlasy, žádný okapy, to mě pobavilo a i to chápu. 

No, Marcell a víno, Marcell a kladivo, haha, teď uvidíme, co Marcell a prorokův rozhovor... jen aby mě nepřevezl... a teda 14 dnů čekat na finále ..

Offline Kokoska
34626 příspěvků moje polička 18. listopadu 2025 16:59

Byt Miou, zacnu ockovat proti Katerine. Ze si je sebou nejaka jista, to jeji Holcicko, co to jako bylo... a Vanilku, ktera se umela ozvat a mela napady, tu jak dusila... a s Danielou si nejak podezrele rozumely... ta role sede mysi je pro zradce uplne skvela... 

Nevim, jake jsou sympatie ke Katerine, ale myslim, ze silna hracka Anicka ji moc nemusi a Marcel by se mohl od tech dvou nechat presvedcit.

To je nervak, a v nedeli se nedovime nic!

Offline leona mp
příspěvků moje polička 26. listopadu 2025 22:50

Zajímalo by mě, komu fandíte a jak tipujete výsledek. :-) 

Já bych to přála Aničce, ale myslím,že vyhraje Mia. 

Offline tarra
340 příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 17:45

Já bych to přála Mie, ale zase si myslím, že to nevyhraje:o). Každopádně se přiznám, že komu bych to moc nepřála, je Kateřina. To, že by to měla trochu zadarmo, může klamat střihem. Ale několik jejích projevů vůči jiným ženám tam střihem nebylo.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 19:22

tarra souhlasím s tou Kateřinou. Dřív mi nijak nevadila, ale po posledních dvou dílech mi je hrozně nesympatická. Ale přestože Mia to hrála skvěle, tak teď fandím víc věrným, ani nevím přesně proč. Ale nemám to tu jak při hokeji vlastně mi tolik nezáleží na výhře jedné nebo druhé strany.

Offline Sweet Potato
40095 příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 19:40

Fandím Mie.

Offline Kokoska
34626 příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 19:53

Taky fandim Mie. A bavi me, jak chlapi tezko nesou, ze je prehrála zenska, vloni Tunak a letos Patrik. Nekde se nechal slyset, ze si ma s Miou neco vyrikat.