Evaeva Jé, jasně. V mých očích ji to jako profesionála vůbec neshazuje, jen je to vtipné. :-) Myslím, že ani ona necítí žádné selhání nebo tak něco. Je to prostě hra.
Zrádci
Evaeva ja ji neupiram zasluhy z realneho zivota a za jeji praci, vlastne o tom nic nevim. Jen mi prijde vtipny, jak tu a tam prohodi "praxe me naucila", "ze sve prace vim, ze... " a porad bije vedle s takovym presvedcenim. I kdyz taky mela momenty, kdy na ni bylo videt, jak je z toho rozhozena, ze se ji nedari na nic prijit.
Koukam na opakovani zahrobi, vlastne jsem to cely nevidela. Nemuze byt nejaka napoveda dalsiho deni, ze je tam taky Marcel?
Určitě ne, to by neudělali. Chtěj tam protočit všechny.
V tom podcastu mi hrozně lezl na nervy Brzobohatej.
Sweet Potato ze jo? Strasne afektovanej.
Sweet Potato Kokoska mně leze na nervy všude, kde na něj narazím.
Evaeva ja ten svet "šoubyznysu" moc nesleduju, max co na me kde vyskoci na netu, ale videa si nepoustim. Byva v Inkognitu, tam mi nejak moc zle neprisel, naopak ma docela chytre dotazy. Jen teda obcas kdyz je tam s Danielou a zacnou to lasko sem, lasko tam, jezi se mi chlupy, to mi nesedi ani od ni.
Kokoska on není hloupý, to je vidět v tom inkognitu, ale je mi tam hrozně protivný.
Kokoska A jen tak mimochodem pozurážel půlku hráčů, Marcella i Jana totálně vyřadil z rozhovoru...
Sweet Potato no nebylo to dobry.
Mordor
Tak to bylo něco!! Musím říct, že jsem na závěr chvíli zadoufala, že by mohli odhalit Miu, aby si napravili reputaci. :) Ale holt byla Mia o několik parníků lepší.
bram jenze ted proti ni pujde Marcel.
A ne, zas se nechal strhnout! A ja byla naprosto presvedcena, ze tam hodi cervenej. Jojo, prece jen meli verni pravdu - duveriva paka!
Kokoska Že je Marcell manťák bylo jasný. Ale on je všech Manťáků král.
Prý "já to říkal, já to říkal..."
Dobře mu tak.
Sweet Potato co mi to pripomina... vloni Tuňák "ona to muze byt Nicol... Jsi to ty, Johny... ta svině!" ![]()
Kokoska Jen popudy jiné. Viz rozhovory po vypadnutí.
Tam se mi mmch moc líbily Kateřininy reakce na obálky, tajemství a odhalení.
3. řada potvrzena!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my