Zrádci

09. zaří 2025 17:39
Offline Karja
43983 příspěvků moje polička 02. listopadu 2025 23:13

leona mp Já se edy dívám jen na takové ty různé ukázky a střihy, co proletí treba FB, či YouTube (ale je toho dost, protoze mi přijde,že pořád chytám oč jde). A mně teda sympatická je, prostě mi to přijde fascinující, fandim ji a vzdycky si rikam, co ještě vymysli. Ale chytrých holek mi tam přijde víc, řekla bych, že jim to za chvíli sepne. Ale nechtěla bych být její přítel teda, ani kolegyně, chvili bych ji asi viděla jinýma ocima;-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. listopadu 2025 23:18

Karja ona dělá vyšetřovatelku zvlášť závažných činů, asi pracuje s dětskými oběťmi, mám pocit, a prý používá praktiky těch zločinců.

Mně takhle zvenčí moc sympatická není, ale baví mně dost. Ale absolutně nepochybuju, že být tam, tak jí to žeru i s navijákem a jsem její největší fanynka

Offline Kokoska
34325 příspěvků moje polička 02. listopadu 2025 23:58

Posledni dobou Mia emoce trochu zklidnila, zda se mi. Samozrejme predstira hnev a smutek, ale tech slz je tam uz min. Sympaticka mi je, hlavne po tom rozhovoru s Vojtou a Markusem, a po te zpovednici, kde dost nestastne rika, jak je hrozne zjisteni, ze je uplne snadne klamat dospele, natoz potom deti - to se vztahuje k jeji praci. Tim horsi to myslim je pro ni hrat, kdyz ma podle me fakt dobre nastavene hodnoty v civilnim zivote. A ze to teda hraje mistrne. V devatem dilu na konci jsem ji opravdu drzela palce, ale uvidite sami, jak to dopadlo.

Offline Pinot Noir
29525 příspěvků moje polička 03. listopadu 2025 00:34

leona mp v reálu je mi o dost sympatičtější než v té roli, kterou hraje (a nemyslím roli zrádce). Teď už jí držím palce, když to dotáhla tak daleko, ale Nicole v první řadě mi byla mnohem sympatičtější. Ty emotivní výlevy moc nemusím a pořád nechápu, proč si vybrala jako krycí historku jógu, ta se mi k ní absolutně nehodí a vlastně mě to hrozně rozčiluje.

Offline Garfie
28126 příspěvků moje polička 03. listopadu 2025 00:56

Pinot Noir Naprosto souhlasím, já jsem teda pozadu, protože s VPN nemůžeme sledovat anktuální díly, tak jsem tuším někde u pětky. Ale vím co se děje dopředu z podkastů.

Viděla jsem i ten rozhovor s ní a je mi sympatická, ale ze Zrádců samotných moc ne a Nicole se mi líbila daleko víc. Hlavně jak to hrála jako šachy, tak nějak promyšleněji mi připadne. 

Offline Sweet Potato
39806 příspěvků moje polička 03. listopadu 2025 04:37

Pustila jsem si rozhovor po vypadnutí s Petrou - nejlepší! Smála jsem se nahlas.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. listopadu 2025 06:56

Pinot Noir asi měla pocit, že na józe jí nenachytají. Musíš si zvolit něco, čemu rozumíš. Navíc si lidi řeknou, jogínka, to je takové čistá duše, ta by nelhala... Ale mně přijde, že to tam nijak extra netlačí. 

Offline Pinot Noir
29525 příspěvků moje polička 03. listopadu 2025 07:14

Evaeva netlačí to tam vůbec, a to mi právě asi nejvíc nesedí

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. listopadu 2025 07:26

Pinot Noir aha. Já si říkám, že něco zvolit potřebovala, ale vlastně to není důležitý. Tohle mi vůbec nevadí. To spíš ty slzy a tak.

Offline Kokoska
34325 příspěvků moje polička 03. listopadu 2025 08:30

Nicole to hrala na tu roztomilou naivku, Mia je drsnejsi. Nemuzu rict, ktera mi je sympatictejsi, kazda je jina s jinym postupem. Ale jak si Nicole vodila Tunaka, to jsem teda tleskala

Offline Karja
43983 příspěvků moje polička 03. listopadu 2025 09:16

Pinot Noir Ona říkala někde v rozhovoru, že měla pocitz ze ta jóga je jedina oblast, kde si jakžtakž věří, že ji nenachataji, ale že ji do toho pak nepasovaly ty el. cigarety;-). A i zdůvodňovala ty emotivní vylevy no, že to prostě sduveryhodnuje. Třeba umirnila emoce, kvůli té Daniele, aby si neřekla, hele bulela tady furt jako věrná,teď je zrádce a buli furt stejně?:D, jako aby ta Daniela neviděla jak moc hraje. Jinak je velmi bystrá, některý ty její kroky nebo spíš myšlenky jsou fakt mistrné. 

Offline Sweet Potato
39806 příspěvků moje polička 03. listopadu 2025 15:48

Karja Ona v tom rozhovoru říkala, že v životě nekouřila tolik, jako tam.

Offline Sweet Potato
39806 příspěvků moje polička 03. listopadu 2025 16:32

Sím, co se včera dělo?

Offline Mags
178 příspěvků moje polička 03. listopadu 2025 16:49

No já musím říct, že se mi včera definitivně zprotivili Kateřina a Ondřej; a i s Marcelem už by mohli všichni asap vysmahnout. Herně tam nic nepředváděj a divácky zajímavý taky nejsou. Z věrných mě teď nejvíc baví Anička, protože se nebojí jít proti proudu a do rizika. Sofie to pořád hraje hrozně defenzivně a pokud to na konci brilantně nepromění ve výhru, tak to bylo vlastně taky o ničem. 

Offline Pinot Noir
29525 příspěvků moje polička 03. listopadu 2025 17:02

Mags no, Kateřina byla včera jak zapšklá soudružka, která si zasedla na žačku

Offline Mags
178 příspěvků moje polička 03. listopadu 2025 17:14

Pinot Noir No přesně, to bylo mega hnusný. A celkově mi s Ondřejem lezou na nervy jak se tvářej holier than thou prostě. Morální majáky, ale ve skutečnosti ani prd. Asociujou mi Tuňáka, takže pryč s nima. 

Offline Kokoska
34325 příspěvků moje polička 03. listopadu 2025 17:29

Mags Tunak byl celkem zabavnej a aspon se nejak projevoval. O Katerine vetsinu casu ani nevis, ze tam je.

Offline Kokoska
34325 příspěvků moje polička 03. listopadu 2025 17:42

Sweet Potato 

Zradci nevrazdili, ale meli napsat 5 lidi jako kandidaty na smrt. Mohli i sebe, takze Mia se tam napsala, aby byla jedna zradkyne v kazde skupine. Byla lesni mise, kde cihaly ruzne pasti a hraci se do nich chytali, pokud nenasli na zaklade odpovedi na otazky spravnou cestu. Mohli zachranit jednoho z odsouzencu, tim lapenim do pasti klesaly sance. Mia zustala mezi ohrozenymi. U stolu dost drsne vyradili Vanilku, Ondrej se do ni navezl a ona se skoro zhroutila, uz pred tim byla dost rozhozena a tohle ji dodalo. Odsouzenci pak jeste hrali karty o zivot, Mia se zachranila, nevime, jak to cele skoncilo, kdo zemre, bude v dalsim dile.

Coz me privadi k otazce, co by se delo, kdyby Mia prohrala - mohl by zahynout zradce?

Offline Mags
178 příspěvků moje polička 03. listopadu 2025 17:49

Kokoska Nemohl. Pokud by zůstala do posledního duelu, tak by podle mně musela odhalit, že je zrádce a odpravit dotyčného tváří v tvář.

Offline Kokoska
34325 příspěvků moje polička 03. listopadu 2025 17:50

Mags to asi dava smysl. Mozna o tom bude neco v podcastech, devitku jsem neslysela a mozna bude zminka az v desitce, meli by to teda vysvetlit, co by kdyby.