Zrádci

09. zaří 2025 17:39
Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 29. listopadu 2025 11:20

Fiction Mám to úplně stejně, fandím Mie, kdyby to nevyšlo, tak Aničce, Ondřej a Kateřina tam vydrželi tak dlouho jenom proto, že jsou vedle jak ta jedle.

Offline Fiction
1631 příspěvků moje polička 29. listopadu 2025 11:51

Zina Já sama nevím, kdyby M+D v 11. dílu zavraždily Aničku (místo Sofie), tak by se téměř potvrdilo podezření na Danielu, otázka je, okolo koho by se diskutovalo ve 12. díle a kdo by u kulaťáku šel.... ten by ještě musel prozradit identitu - řekl by, že je věrný, tj. zbyli 2 zrádci, hmm, tak asi Daniela a ke komu má nejblíž?  No, zas kdyby Daniela nevypadla, zůstal by jí prorok.... ale to taky nemusí být pro proroka výhra..

Řekla bych, že 1) Mia se bála lobovat za Danielu, aby by se vzhledem k jejímu vztahu s Danielou, na Miu nevytvořilo podezření, 2) Daniela už prostě neměla sílu hrát zrádce - a úplně ožila ve chvíli, kdy vědomě hrála tak, aby odpoutala podezření od Mii a nasadila svůj krk.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 29. listopadu 2025 12:15

Zase by to šlo hrát na to, že (jiný) zrádce zavraždil Aničku, aby to hodil na Danielu, to by bývalo bylo fakt logický. Ad 2 - s tím plně spuhlasím, ona začala docela tvrdě, zařízla Čestmíra, zbavila Verču možností vzít si ty peníze za získání štítu, který sama nepotřebovala. Tak ji to myslím trochu dohnalo, a dost asi pomohl ten pohrdlivý pohled Ondřeje, když mu to přišly s Miou spočítat osobně.

Online Kokoska
34325 příspěvků moje polička 29. listopadu 2025 13:04

Zina Ondrej uz ne, zbyl tam Marek. EDIT - Marcel, uz blbnu.

No, v kazdem pripade kostky jsou vrzeny, jsem vazne zvedava, jak se to vyvrbi.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 29. listopadu 2025 13:09

Kokoska Počkej, já myslím, jak hráli ty karty a jak ten kluk nechal schválně vyhrát Aničku. To jsem myslela, že byl Ondřej?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. listopadu 2025 13:10

Mně naopak Anička sympatická je hodně, ale je fakt, že zároveň mně na ní něco hrozně štve Marcell mi nějak vadit přestal. Ještě je mi sympatická Veronika. No ale zatím toho moc předvedla, tak jsem zvědavá, jestli je to taktika nebo ne. Ale jsem teda o díl pozadu, na něj jdeme dnes.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. listopadu 2025 13:11

Zina jo, to byl Ondřej. Ale u toho vypadl a už tam není. (To teda asi víš, jen jste se vzájemně nepochopili)

Online Kokoska
34325 příspěvků moje polička 29. listopadu 2025 13:20

Zina to jo, karty hral Ondrej.

Online Kokoska
34325 příspěvků moje polička 29. listopadu 2025 13:24

Koukam na opakovani zahrobi, vlastne jsem to cely nevidela. Nemuze byt nejaka napoveda dalsiho deni, ze je tam taky Marcel?

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 29. listopadu 2025 14:24

Evaeva Jo, nepochopily. Já to myslela tak, že Danielu dorazilo, jakej na ně Ondra vrhnul pohled, když dohráli s Aničkou ty karty a Mia s Danielou ho přišly odpravit osobně. Ono to nebylo na kameru až tak moc vidět, ale obě o tom hodně mluvily. A viděla jsem v nějakým podcastu, že moderátor říkala něco ve smyslu "ale to nebyl pohrdlivej pohled, že Ondřeji" a Ondra "no trochu byl". Takže to asi bylo fakt hodně nepříjemný a Danielu to dorazilo. A ani se nedivím, protože je určitě velkej rozdíl, když zrádci jen napíšou jméno a toho zavražděnýho pak už vůbec nevidí a když tomu musí čelit z očí do očí.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. listopadu 2025 14:26

Zina ten podcast jsem viděla. Určitě je to silnější takhle z očí do očí. Já si myslím, že být zrádce je fakt těžká úloha, pokud nejsi psychopat 

Offline Fiction
1631 příspěvků moje polička 29. listopadu 2025 15:17
Reakce na Zina:

Zase by to šlo hrát na to, že (jiný) zrádce zavraždil Aničku, aby to hodil na Danielu, to by bývalo bylo fakt logický. 

​Nevím, Daniela jim tam všem už hodně "smrděla", sama popisovala, jak ten poslední den už s ní od rána z hráčů nikdo nemluvil, byla prostě podezřelá hodně. Aby se z ní to podezření sejmulo, musela by jí hodně pomáhat Mia, ale ta to nejspíš vyhodnotila jako nebezpečné a už měla jiné plány /navíc tyto plána Daniela podpořila/.

Edit - já bych jako divák zavraždění Aničky namísto Sofie uvítala. A moc by mě ten vývoj zajímal. Ale nesměli by ztratit Miu

Online Kokoska
34325 příspěvků moje polička 29. listopadu 2025 17:15

Jeste jsem odpoledne videla souhrn vsech dni, bylo tam hezky videt ten vyvoj hry i teorie slepych ulicek. V tech tedy vynika predevsim Katerina. Uz prvni den, kdy se urcovali zradci, velice presvedcive tvrdila, ze po sundani masek videla tri divne pohledy. Samozrejme vsichni byli verni. Pak si byla zradcem jista jeste nekolikrat, ale taky tim, ze Mia je verna

Anicka o Daniele mluvila uz dlouho, jeste v dobe, kdy byla verna, tehdy nejak vznikla "kralovska rodina", ve ktere mimochodem byla i Mia.

Online Kokoska
34325 příspěvků moje polička 29. listopadu 2025 20:24

Na CNN Prima News bezi special o lidech kolem Zradcu, Markus a jeho lidi.

Offline Garfie
28126 příspěvků moje polička 30. listopadu 2025 00:17

Kokoska No já si třeba právě v tom přehledu uvědomila, že Aničku Daniela tak nějak sr...la od začátku, přišlo mi to docela osobní. Jakože si z ní všichni sedli na prdel....

Kokoska Haha, ta Kateřinina linka je vtipná, i to, jak vždycky přijde pozdě. Fakt by mě dostalo, kdyby to nakonec vyhrála s tím, že celou dobu kamuflovala. Ale vlastně v těch zpovědnicích to asi nemá zapotřebí, škoda, bylo by to vtipný. 

SunEclipse Nemáš na to nějaký odkaz? Já to s tou Miou a střihem zkoušla najít, ale nikde jsem na to nenarazila. To by ji v mých očích dost rehabilitovalo. :-)

Online Kokoska
34325 příspěvků moje polička 30. listopadu 2025 07:41

Garfie Katerina ma stesti, ze je v duchodu, jinak by po tom, co tu se svym usudkem predvadi, snad musela dat vypoved

Offline Garfie
28126 příspěvků moje polička 30. listopadu 2025 07:51

Kokoska Já myslím, že její kolegové se královsky baví!!! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. listopadu 2025 08:10

Kokoska Garfie já se samozřejmě taky bavím na její účet, ale zároveň si myslím, že v reálu to takhle nefunguje, že kriminalisté pracují se skutečnými důkazy, tady ta hra to je jenom fabulace za fabulací 

Online Kokoska
34325 příspěvků moje polička 30. listopadu 2025 08:17

Evaeva ja myslela, ze kriminaliste ty dukazy shani pro usvedceni pachatele a soud. Takze nejaky usudek, predvidavost, vyvozovani zaveru (pokud mozno spravnych) ze situace by meli zvladat. Ze to neni jednoduche, o tom zadna.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. listopadu 2025 08:28

Kokoska jo, jenže v životě můžou zkoumat třeba nějaké rodinné a pracovní vazby.... ta soutěž je prostě umělá, nic takového tam není. (A skoro bych řekla, že většinu zrádců odhalili proto, že jim je předhodila Mia) Tím se jí nechci nijak zvlášť zastávat, vůbec nevím, jakou v té kriminálce měla roli.