Zrádci

09. zaří 2025 17:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. prosince 2025 12:05

Zina já teda toužila pouze po herním zvratu. Jako dobro a zlo to vůbec neberu, je to hra.

Offline Pinot Noir
29647 příspěvků moje polička 01. prosince 2025 12:17

Evaeva reaguju na ten článek v odkazu od Kokosky. Anička tam zní hodně kysele. Je teda otázka, nakolik to zkreslil autor článku, aby přitáhl pozornost. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. prosince 2025 12:21

Pinot Noir zní, máš pravdu. Je asi těžké si to nebrat osobně, když s tím člověkem nemáš jiné vazby (jako třeba s kamarády u deskovky). 

Já se teda přiznám, že jsem včera u televize uvažovala, jestli Mia nemá trochu psychopatické rysy Ale samozřejmě je to pořád hra a vůbec jí nic nevyčítám.

Offline Sweet Potato
39960 příspěvků moje polička 01. prosince 2025 12:33

Pinot Noir Zní, a možná i je, ale takovéhle články beru s rezervou. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. prosince 2025 12:41

Sweet Potato mně přijde i divné to, že se jí Mia snaží kontaktovat. Taková snaha se očistit. (Od čeho?) Je jasné že poražení jsou naštvání, prohráli, těžko budou mít radost.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 01. prosince 2025 12:43

Evaeva To je jasný, že je to hra, proto jsem psala "podvědomě". Jinak jenom hra to je, ale ty emoce jsou reálný. Si třeba myslím, že si Daniela v průběhu hry myslela, že našla v Mie někoho, s kým se bude přátelit i po hře, a minimálně teď to tak určitě nepůsobí,

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. prosince 2025 13:28

Zina souhlas 

Offline Kokoska
34422 příspěvků moje polička 01. prosince 2025 15:47

Sweet Potato ono se musi brat s rezervou vsechno. Ted se vyrojila spousta clanku, jsou tam ruzně podane informace, ale na tom hrade nikdo z tech pisatelu nebyl. Ani myslim do zacatku vysilani s tema lidma nikdo nemluvil. Za tu dobu uz to muzou vsichni zucastneni videt a pocitovat trochu jinak, vzpominat si na to trochu jinak, neco zapomenout (deka ), proste za uplnou pravdu se to brat neda.

Evaeva oni si behem hry ruzne slibovali, ze zustanou v kontaktu i po skonceni, tak treba proto?

Offline Kokoska
34422 příspěvků moje polička 01. prosince 2025 15:50

Garfie Pinot Noir taky me D+Č uz moc nebavili. Sice jsem to vzdycky zkoukla, ale uz se o hre clovek dovedel minimum, vzdycky zabredli do nejakych reci o nicem, to skakani si do reci k tomu.

Offline Sweet Potato
39960 příspěvků moje polička 01. prosince 2025 17:34

Já jsem asi jediná na světě, kdo Č a D před Zrádci znal pouze podle jména (plus Danielu jako partnerku od OB). Jejich podcast mne bavil moc.

Offline Pinot Noir
29647 příspěvků moje polička 01. prosince 2025 17:55

Sweet Potato já o nich taky nevěděla nic víc, než že existují. A Čestmíra jsem zaregistrovala v nějakém pořadu o tom, že i muži můžou problém se vztahem k vlastnímu tělu a PPP. 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 01. prosince 2025 18:05

Já jsem znala hlavně Čestmíra díky jeho rozhovorům, jí jsme tak jako registrovala. Jejich podcasty mi přišly zajímavý, i když souhlasím, že když už pak nebyl ani jeden ve hře, tak to dost ztratilo. Co se mi líbilo až do konce, byly podcasty Vojty s Markusem, jednak ti dva samozřejmě dodali hodně věcí z pozadí, ale hlavně mě bavilo poslouchat, jak o té hře přemýšlejí, co tam chtěli dostat, atd.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. prosince 2025 20:43

Sweet Potato já si Danielu pamatuju ještě z Čt 24, byla mi hodně sympatická už tehdy. I pak, když vysvětlovala, proč odešla. Čestmíra nějak znám, ale vlastně nevím proč

Offline Fiction
1635 příspěvků moje polička 01. prosince 2025 21:21

Mne D+Č baví stále, není to tak, že bych seděla přikovaná u obrazovky, ale pouštím si je do sluchátek k nějaké práci..

Ještě k chování nekterých hráčů, k té lehké ukřivděnosti ... myslím si, že to někteří věrní brali "jakože hru na pravdu" a hodně osobně a hlavně, a  pro to mám velké pochopení, že musí být fakt hrozné, co si o sobě přečtou či vyslechnou v různých diskuzích a komentářích... jak jsou blbí, apod. 

Offline Garfie
28276 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 01:40

Sweet Potato Fakt? Já je znám oba docela dobře, hlavně v souvislosti s DVTV, které jsem od začátku sledovala (teď už teda moc ne). Akorát já je oba vnímala tak nějak civilně a teď mě vlastně dost překvapilo, jak je Daniela považovaná za "hvězdu", i z Markuse a Vojty to jde trochu cítit, i z Čestmíra, o těch hráčích nemluvě. 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 12:38

Garfie Ty jo, nevím, jestli za hvězdu, ale je to prostě známá tvář z víc důvodů - moderovala hlavní zprávy, byla na DVTV, zúčastnile se Stardance a vzala si Brzobohatýho. U Markuse a Vojty jsem to pochopila trochu jinak – ne že by si z ní sedli na zadek, že je celebrita, ale že je to prostě taková osobnost, několikrát zmiňovali její pronikavý pohled a fakt, že má přes metroosmdesát, tomu určitě taky napomáhají. Ještě teď koukám na wiki a je z těch 4 (Vojta, Čestmír, Markus ) nejstarší, mezi ní a Vojtou je skoro deset let, tak to byl možná taky trochu faktor.

Offline Garfie
28276 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 12:56

Zina Jojo, jen já ji vždycky vnímala víc jako novinářku, tak jako "v pozadí" nebo jak to říct. Fakt je, že tou svatbou a Stardance se asi dostala víc na ty přední stránky časopisů, věk bude hrát taky roli. Nemyslela jsem hvězda nějak negativně, mám ji ráda, ale že má takovu auru je tam prostě ze všech cítit a překvapilo mě to. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 02. prosince 2025 13:10

Garfie mne prijde Daniela hodne znama, pro me znamejsi nez OB. Vzdyt moderovala hlavni zpravy v dobe, kdy je sledovala pulka naroda. Ma fantasticky prednes a DVTV beru za taky velmi znamy pocin. Takze treba pro me je ona fakt "celebrita", ale v dobrem. Asi jako kdybych byla v realitishow treba s Kubalem , to bych se bala promluvit

Offline Garfie
28276 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 13:31

Jos Tak já nemám televizi, to možná taky hraje roli.

(pochopitelně její kariéru znám, ale v TV jsem ji vlastně asi nikdy neviděla)

Offline Jos
příspěvků moje polička 02. prosince 2025 15:38

Garfie to bude tim. Ja ve sve dobe CT sledovala pomerne dost. Byla to takova klasika. Pred sedmou jsme se sesli k veceri s rodici a po ni/behem se pustily hlavni zpravy. Ted uz taky spis ctu zpravodajstvi na netu a poradne nevim, kdo uz moderuje