Miru Mně se tahle AA zamlouvá, tuhle tělovou verzi určitě vyzkouším, bude-li kde. Mohla by být fajn k vrstvení na léto.
Guerlain
...mně právě taky.
Jako ty přípravky/"stabilizátory" vůní - to je podle mě jen marketingové oblbování na další nákupy(stačí se vůní pořádně sestříkat na namazanou pokožku),
ale tohle vypadá, že to je i pro pleť vyživující - podle toho, jak jsem viděla v reklamě, jak pak pokožka vypadá...
No, jukla jsem na složení a kladný je tam pouze glycerol. Ale obsahuje to oleje, takže proto ta lesklejší pokožka a tím pádem by to držet mohlo dobře.
Zvědavá jsem![]()
Miru Já tedy po zkušenostech s rychlým naskladněním Contre-Jour zrušila vzorek Perle Florabloom z DE. Tak jsem zvědavá, kdo některou tělovku první vyzkouší a popíše![]()
...taky jsem zvědavá!.
Shalimar Millésime Rose už je v Paříži v prodeji. ![]()
https://www.guerlain.com/fr/fr-fr/p/shalimar-shalimar-millesime-rose---eau-de-parfum-P062462.html
luciole Díky, jupí!
Ale na stránkách se ještě neukázala.
Fleur Jsem zvědavá, co napíšeš, na mně byla AA Florabloom Perle slabá=nic převratného.Po hodině jsem měla dojem, že chemicky zapáchá. Ze všech Florabloom(nevím, proč jich stvořili tolik) byla na papírku nejslušnější Forte
Vetiver ještě neměli.
AA Perle Nerolia Vetiver
vyzkoušela jsem dnes na kůži, je pěkná a drží dobře.
Neroli a hlavně pomerančový květ, krémové pižmo, vetiveru jen kapka. Lehce olejová textura se hned vsákne do kůže. Na léto určitě dobrá volba, i k vrstvení nebo jako lehká péče na tělo (trochu luxus).
Jen pro mě ne. Je sladká a to já v létě nemám ráda.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje