Prodám bílé COS šaty, vel. 34, pevná 100 % bavlna, balonová sukně, kapsy. V perfektním stavu.
500,-Kč plus zásilkovna/jiná dopravní společnost/ve všední dny můžu předat u Malostranského náměstí.

Prodám bílé COS šaty, vel. 34, pevná 100 % bavlna, balonová sukně, kapsy. V perfektním stavu.
500,-Kč plus zásilkovna/jiná dopravní společnost/ve všední dny můžu předat u Malostranského náměstí.

a ze zadu, nejsou vyžehlené, žehlička odchází do věčných lovišť...

Prodáno.
Prodáno.
Možná by se někomu líbil, jak se dnes říká "přechodový"
kabát z other stories už dávno, uvedená velikost je 42, ale je o něco menší, ideálně na 38/40, délka 111cm, 45 procent vlny, je zajímavý. Více fotek na vinted tady
Mam tam i o něco nadhodnocenou cenu, kvůli neustálým nabídkám nižší ceny od uživatelek. "Našinci" za 2500.

COS kokony, všechny velikost 34. Světlé krémové, nošené, stále pěkné, kdybyste někdo měnil za vel. 36, jdu do toho.
500 Kč za kus
plus zásilkovna/jiná dopravní společnost/ve všední dny můžu předat u Malostranského náměstí.
edit: tmavě modré i tmavě zelené prodané

smazána fotka zelených
Malenge brala bych ty tmavěmodré,moc ráda![]()
Maureen jsou tvé!
Prodano
Prodano
Prodano
Prodano
vyřízeno
jerry napsala jsem ti sz, ale nevidím ji v odeslaných ?
Nepřišla mi. Zkusím ti napsat, snad to půjde.
jerry tvoje sz mi přišla a všechno souhlasí , peníze jsem odeslala. Moc děkuji.
Asi bych potřebovala rychlokurz jak napsat SZ!
Tak Betty Pokud vidíš příspěvek osoby, které chceš napsat, klikni na její jméno. Uvidíš její profil a pod jménem a přístupy tlačítko Poslat SZ. Po prokliknutí už stačí jen vyplnit předmět, text zprávy a odeslat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.