Emi děkuji , ale když chci psát jako první ?
COSí jarmark
Tak Betty a proč ne chat? je lepší než SZ
Tak Betty To píšeš jako první, jen začneš u nějakého příspěvku od osoby, co jí chceš napsat.
Tak Betty Pokud vhodný příspěvek nevidíš, začneš nahoře na liště. Vedle Tvého jména je nastavení, soukromý chat a soukromé zprávy. Po prokliknutí soukromých zpráv si vybereš všechny zprávy. Nahoře je zelené tlačítko s textem + nová zpráva. Po prokliknutí uvidíš formulář, do kterého vyplníš předmět, adresáta a text zprávy. Adresát je na 2. řádku a častou chybou asi je, že ho člověk zapomene vyplnit. Stačí tam napsat začátek jména a budou se Ti nabízet uživatelé, kterým tak jméno začíná. Pak jen klikneš na toho správného.
Kalhoty velikost 36. Jednou oblečené. ![]()
700,-
V Praze možné osobní předání.

Koukaly jste na dnesni mail? COS vydava serii parfemu... tak ktera se obetuje? :)
razorblade v Pařížské už mají k dispozici discovery set :)
barbucha no jestli maj i testery na vyzkoušení? prodejný discovery sety ti asi načínat nebudou...
To je fakt. Jako slušná prodejna by testery mít měli... jestli hodlaj jen prodávat ty sety, tak beze mě teda. Uvidíme.
2x maxmaraweekend kabat, vlneny, bez podsivky. Modry it 46 (tj. nase 42), lososovy it 44 (nase 40). aa 500 + zasilkovna

moora já bych se, prosím, ujala toho modreho. Dekuji
clothilde poslala jsem SZ
Nechcete některá klasické cocon saty COS černá barva velikost 40? Treba cca za 1000kc? Jsou uplne nenošené, vytáhla jsem ze skříně, na fotce jsou jen notně zmuchlane, pardon
Muslik Tak to poklad ze skříně! Ráda se jich ujmu. Lze via Zasilkovna?
Muslik Tak to poklad ze skříně! Ráda se jich ujmu. Lze via Zasilkovna?
ano, ráda pošlu zasilkovnou. Napiseme si do soukr zprávy?
Mě ty saty mrzi, ja je proste nezapnu přes hrudnik :(
A cocon vel.42 někomu náhodou doma místo nezabírají?
JankaM Zkus vinted:D tam jich bývá dost, že si ještě vybereš:D
Cos odbornice, nevíte co by mohlo být toto bílé? Skáče mi to jako reklama v prohlížeči. Ale mezi šatama ani košilema jsem nenašla
Tak vyřešeno.
Nechce někdo?
Bunda COS, vel. S. V bezvadném stavu. 100% polyester
850,- plus zasilkovna.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje