Aha. No uvidíme. Já posílám jednou za uherskej rok něco a tak to vždycky zapomenu...
Oversized je a přes tričko apod. to samozřejmě jde. (mně se taky líbila ale jako obyčejně jsem zjistila že hnědou nemůžu nosit
)
Aha. No uvidíme. Já posílám jednou za uherskej rok něco a tak to vždycky zapomenu...
Oversized je a přes tričko apod. to samozřejmě jde. (mně se taky líbila ale jako obyčejně jsem zjistila že hnědou nemůžu nosit
)
Prodáno
barbucha super, poslala som ti SZ
barbucha Jako že oversized i tobě? To by asibylo moc.
Hnědou mám ráda.
No upnutou ji nemám, ale že by na mě nějak visela to bych taky neřekla, není střižená nějak širší, je to v tý velikosti jenom. Spíš jak jsem malá, tak je delší... ale ty jsi poloviční jak já, tak je to otázka
No můžu ji případně vzít na nějakej sraz když přijdeš, mně leze na nervy že mi tady visí, škoda jí...
barbucha Jestli ji do té doby, neudáš, ráda. Děkuju. Na sronový sraz bych tu měla být.
Oukej, to by mohlo klapnout ![]()
Posílám SZ
Jednou vzaté kalhoty COS v. 36. Materiál 70% vlna, 25 polyamid a 5 kašmír. 1000 Kč + Zásilkovna. Necítím se v nich:(

A fungl nové Arket 38 s rozparkem na nohavici. Mat. 96% bavlna a 4% elastan. Užší střih nohavic, ale hodně pružné. 700 Kč + Zásilkovna.

Kolektivní šaty COS edit. S, omlouvám se za uvedení špatné velikosti, ale padnou v pohodě i na větší, až 42 úplně v pohodě. Vzaté max. 5-7x, neseprané, 800 plus poštovné PRODÁNO

mitford sister to sú tie s V výstrihom vzadu?
Janulik03výstřih je spíš kulatý, ale mají větší výstřih na zádech, to ano
Janulik03 Jo, jsou to ty kolektivní .
Kabát (Promod), velikost 40, 62% vlny. Věnuju

mitford sister Jsou šaty stále volné? Jestli jo, tak se jich ráda ujmu, ať je nějaká změna od všech černých :).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.