Tady při hledání té nejlepší vanilky
:

ale jinak vypadá celkem normálně. Tohle je docela hezká fotka:

Tady při hledání té nejlepší vanilky
:

ale jinak vypadá celkem normálně. Tohle je docela hezká fotka:

No je fakt, že jsem asi nevybrala zrovna tu nejlepší fotku, jak vypadá "normálně". Ale já to nemyslela tak, že by mu ten knírek neslušel, pokud jde o mě, klidně si mohl nechat, jen mě prostě při vzpomínce na tuhle Thierryho tehdejší instagramovou fotku trkla ta podoba
.
Každopádně zásadní rozdíl zůstává, že zatímco Thierry Wasser se umí oblékat, z toho Víťy mám pořád dojem parodie švíháka.
Toho slizouna mi ani nepřipomínej 
. To je ještě horší než Víťa.
Ten je, co?
Čoveče úplně zmizely fotky z tý jejich svatby (taky výživný), nedaj se dohledat...
Mě u těch posledních Víťových fotek, co tu jsou, napadl někdo úplně jiný, a to se mi teprve zježily vlasy. ![]()
Edit: Myslím tím nad tou svatokrádeží. ![]()

Styď se, takové asociace! ![]()
Navíc to byly osmdesátky a tenkrát to bylo moderní (netvrdím, že hezké). A Freddie tak nejspíš maskoval ten šílený předkus. ![]()
Však já se stydím! ![]()
Ale no tak!![]()
Copak zase? ![]()
Tomuhle by byla možná i ta chcíplá liška prošla.![]()
Tak tomu bych zase věřila...
(snad se kaju dostatečně, ne?
)
Ale mě nepřijde, že měl tak hrozný předkus, s hladkými tvářemi mu to podle mě strašně seklo. Vždycky jsem si zpětně nad fotkama říkala - to byl ale krásnej chlap. Nemohla jsem pochopit ten knír později...
Aha, ten předkus, to byla Bledule...
Tomuhle by byla možná i ta chcíplá liška prošla.![]()
Prošla![]()
. Jemu by prošly i horší věci, ale jen proto, že u něj by bylo hned jasné, že jde o recesi.
Ovšem v jeho případě jsem toho názoru, že jemu ten knírek právě kvůli tomu děsnýmu předkusu
fakt prospěl. A hlavně teda sestřih nakrátko.
A pak na mě tedy ještě mj. vypadlo toto. ![]()

Akorát teď už jsme v naprosto špatném vlákně.
No takhle právě vůbec ne, brr![]()
. Jedině takhle https://www.youtube.com/watch?v=zO6D_BAuYCI . Akorát tady to bylo ještě bez knírku. Mně ten jeho pizizubčí předkus vadil opravdu hodně. Sorry. Ale ten hlas, ten hlas
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.