Hrůza a děs :-)

14. zaří 2014 21:50
Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 18:55
Reakce na wendulka:

Aha, tak pro některé jsme pořád ve správném tématu. 

Vidíš, a mě se právě tyhle fotky líbí moc a vůbec mi nějak nedošlo, že technicky vzato jde o předkus. 

Nicméně knír neknír, stačí ty zasněný kukadla, a koho by zajímal nějaký knír, že ano. No a ehm, samozřejmě... ještě je tu ten hlas.

Offline Sweet Potato
39952 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 19:44
Reakce na wendulka:

Tak zrovna tahle stylizace se mi líbí asi nejmiň.

Ale jinak byl prostě nej.

http://youtu.be/t99KH0TR-J4

Dámy, povšimněte si prosím toho mrknutí chvíli před koncem

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 20:41
Reakce na Sweet Potato:

No já to myslela tak, že tohle byla jediná stylizace, kde za mě ano bez kníru. S těmi delšími vlasy vypadal divně. Jinak ano, v tomhle klipu je to super od začátku do konce.

Offline unseen
542 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 21:53
Reakce na andulka01:

Ne všichni chlapi v kožichu jsou asexuální :-)

Řekl tu někdo chlapi v kožichu? 

Offline Sweet Potato
39952 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 23:03
Reakce na unseen:

No, ona o chlapech vlastně původně řeč vůbec nebyla...

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 14:34

Tilda Swintonová mi normálně přijde jako velmi zajímavá osobnost, kterou mám jinak ráda, proto s tím jdu sem místo do VIP zjevů. Při googlení jsem dnes nedopatřením narazila na fotku jedné její starší večerní róby. Cccococo co to je?

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 15:39
Reakce na wendulka:

Nielenže tie šaty sú hnusné samy o sebe, ale ešte v tých divokých farbách celá zaniká... toto fakt nebola dobrá voľba 

Offline slniecko admin
19469 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 15:48
Reakce na Sweet Potato:

No, ona o chlapech vlastně původně řeč vůbec nebyla...

A vadí to ?

1145 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 16:15

No ja neviem, ale vystavili by ste si takúto strašne nelichotivú fotku dobrovoľne na svojom blogu? Jednak to teda vyzerá, že nemá žiadny makeup a pôsobí hrozne unavene a k tomu vlasy jak s prepáčením poch....á slama... nehovoriac o efekte "zabudla som si nohavice" (podľa popisku má teda minišortky). Keby ju zrovna pustili z nemocnice a musí sa kanálami doplaziť domov, tak nepoviem, ale toto má byť inšpirácia?

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 21:28

Spatny make up a vyraz, velmi spatne vlasy i outfit. Ty kozacky jsou snad parodie na overknee boots.

Offline slniecko admin
19469 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 22:25
Reakce na jinx:

To sú "middleknee"

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 02:00

Chudák je celá nějaká hrbatá... nečesaná nemytá... a ta košile skutečně vypadá jako že ji zapomněla vrátit v nemocnici.

Že si takovou fotku dobrovolně vystaví? No, možná jindy vypadá ještě hůř  

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 05:30
Reakce na slniecko:

To sú "middleknee"

Barbucha - ona je tak divne nahrbena furt, resp. to asi delaji ty vlasy volne rozpustene na ramena, se divim, ze to nevidi. 

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 08:01

Já zase nechápu tento její model..

Nedávno jsem koukala na jejich blog. Proč někdo, kdo si kupuje designové kabelky a boty, nakupuje hnusný hadry z číny? Nafotit, vyhodit? Vím, že se tu řešily fake ve spojení s check chicks, zase na druhou stranu, to by se opravdu někdo takto veřejně prezentoval? A je normální, aby se 2 dospělé ženské oblékaly v jednom šatníku? Vzhledem k častým nákupům, u nich nejde o nějaký šetrný sharing.. 

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 09:25

Já zase nechápu to lpění na dlouhých vlasech.

Vídám to kolem sebe často. Ucourané, slabé, zničené vlasy, cancoury jak myší ocásky, ale stříhat se nebude!

Já/manžel/přítel/kdokoli má rád dlouhé. A ještě navíc se to musí nosit rozpuštěné!

Že to vypadá příšerně už nositelka nevnímá. Má to "dlouhé"

1145 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 10:01
Reakce na Dadoo:

Konkrétne v tomto prípade by asi pomohlo len úplne do hola. Pritom mávala v pohode vlasy, tá odfarbená slama k nej vôbec nesedí a ešte to má fakt zničené, že to sama nevidí... 

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 11:00
Reakce na jinx:

Barbucha - ona je tak divne nahrbena furt, resp. to asi delaji ty vlasy volne rozpustene na ramena, se divim, ze to nevidi. 

To jo. Kokršpaněl jí fakt moc nesedí. Hned jsem si vzpomněla na Kočku na rozpálené plechové střeše - jak tam laskavý dědeček hovoří o své snaše a vnoučatech jako o "bezkrkých stvůrách" 

Přitom by stačilo si ty vlasy stáhnout  Ovšem ty její outfity jsou dost děsný samy o sobě. Účes není to jediný, co by potřebovalo změnu 

Offline Sweet Potato
39952 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 19:14
Reakce na jinx:

To nahrbení asi nebude jen vlasama. On to bude patrně nějaký trend, kterému nerozumíme. Takhle se hrbí spousta modelek na produktových fotkách. 

Obzvlášť dobře vypadá v tom odrazu.:-))

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 20:18
Reakce na Sweet Potato:

Hrbení a špičky k sobě, to je děsná (asi) móda. A tahle slečna mi teda připadala vždycky dost málo pohledná.

Online SunEclipse
3449 příspěvků moje polička 20. listopadu 2016 20:33

koukám všechny tady slečnu/paní znáte...mně tedy není povědomá ani zdáli, ale to bude tím, že jediný blog, který čtu, je Marek Valiček :D