alebo

"Ale môže mi niekto vysvetliť, prečo ten chlapec nosí dámske kabelky?"
Nejspíš ze stejného důvodu jako nosí dámské liščí a jiné (to dvouocasé zvíře na tvé fotce neumím identifikovat - asi norek?) kožešinové šály.
Je to norok, vraj.
A priznám sa, že ma napadá len jediné vysvetlenie... ![]()
Asi tak![]()
Tohleto, prosím pěkně, doporučují na Zootu ženám, které chtějí znenápadnit své více vyvinuté přednosti :-D
Fakt, nenápadnost sama ![]()

No liška od Ylvis je sice taky děsná, ale musím uznat, že ten videoklip od nich je aspoň vtipnej, což o Víťovi jaksi říct nemůžu.
I když pokud by mi to dítě pouštělo doma vícekrát jako zřítelnice barbuše, tak by mi asi brzo hráblo
.
Já tě vidim!
Ale houby hráblo, nakonec by sis ji zamilovala, stejně jako já! ![]()
A vůbec nepochybuju, že by moje oblíbená dvojka - po seznámení s Víťou - rychle nepřičinila i nějakou ódu na dobře oblečený lidi ![]()
Kuk![]()
.
Tím chceš říct, že si u plotny s chutí prozpěvuješ?
Ring-ding-ding-ding-dingeringeding!
Gering-ding-ding-ding-dingeringeding!
Gering-ding-ding-ding-dingeringeding!
Wa-pa-pa-pa-pa-pa-pow!
Wa-pa-pa-pa-pa-pa-pow!
Wa-pa-pa-pa-pa-pa-pow!
Hatee-hatee-hatee-ho!
Hatee-hatee-hatee-ho!
Hatee-hatee-hatee-ho!
Joff-tchoff-tchoffo-tchoffo-tchoff!
Tchoff-tchoff-tchoffo-tchoffo-tchoff!
Joff-tchoff-tchoffo-tchoffo-tchoff!
Já to zkusila jednou napodobit a doma se mě hned ptali, zda se cítím být duševně v pořádku
.
Ale jinak jo, však jsem psala, že je s nima sranda.
Tak o tom též nepochybuju, že by si Víťu dali s chutí k obědu
.
Ne všichni chlapi v kožichu jsou asexuální :-)

nevidím kabel(k)u :-)
Tu má odloženou na saních :-)
"Ale môže mi niekto vysvetliť, prečo ten chlapec nosí dámske kabelky?"
Nejspíš ze stejného důvodu jako nosí dámské liščí a jiné (to dvouocasé zvíře na tvé fotce neumím identifikovat - asi norek?) kožešinové šály.
Ježiš, mně teď tou tvojí narážkou konečně došlo, koho mi to Víťa s tím jeho současným sestřihem nakrátko a výrazem v obličeji tak připomíná
. Až na to, že ten se neobléká jako kašpar. To jsem teda ale zrovna nechtěla vědět. Teď už se té asociace nezbavím
.
Koho?
(pokud jde o tyhle neurčité narážky, jsem tradičně zcela nedůvtipná)
To snad radši ani nechtěj vědět, ať ti kvůli Víťovi nekazím parfémové dojmy
.
Tak teď ale zvědavostí neusnu! ![]()
a kdo to je?
Thierry Wasser. Dvorní parfumér značky Guerlain a jeden z mých nejoblíbenějších tvůrců vůní. Tohle bylo takové krátké období v roce 2015, kdy si nechal narůst knírek. Já jsem si na tu fotku vzpomněla jen díky té narážce od jerry. Ale radost z toho teda nemám, že teď budu mít kvůli téhle fotce tyhle dva spojené dohromady
.
Jinak normálně vypadá takhle:

movember?
Jj, přesně to byl tehdy jeho důvod
.
mně taky přijde divná..to bude nevhodným nasvícením. Má nepřirozeně projasněný horní ret - světlo je asi moc zespodu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.