Som si prečítala aj jeho výblitok k tomuto outfitu a obávam sa, že to vážne myslí...
Hlavne, že má potrebu vopred upozorniť "hejterov" na to, akí sú idioti a pokrytci (jeho vlastné slová). Dokonalý gentleman...
Hrůza a děs :-)
V první vteřině jsem si myslela, že je to živý domácí mazlíček, pak mi to došlo a chtěla jsem to nějak okomentovat....ale fakt nevím jak, prostě nemám slov!! ![]()
on si totižto myslí, že problém je, že to je pravá kožušina. Nie, problém je, že s mŕtvou líškou okolo krku vyzerá ako idiot
on si totižto myslí, že problém je, že to je pravá kožušina. Nie, problém je, že s mŕtvou líškou okolo krku vyzerá ako idiot
Ta liška je v tom ale nevině!!
Lepšie by som to sama nenapísala
Keby som nevidela jeho blog a stretla ho len tak na ulici, myslela by som si, že celý jeho vzhľad je nejaká recesia alebo karnevalový kostým.
veď áno, sama sa mu okolo krku určite nehodila!
Šmajrá, ať mu někdo taktně naznačí, že mu na krku něco chcíplo!
![]()
![]()
![]()
Nezhlídla se jeho matka v těhotenství v nějaký fotce Martičky Gottwaldový? Ta taky ráda nosila tyhle chcíplotiny.
Třeba by se to ještě dalo nějakou terapií vyléčit...
copak liška, ta má aspoň hezkou barvu, ale ty rukavice... ta barva mi evokuje týden utopenou mrtvolu
božemujbožemujbožemuj!
liška je krásná, bohužel je ale chudinka mrtvá, kdyby byl frajer, nosí živou
Jako...
Taky jsem si říkala už u té předchozí fotky, kam na ty rukavice chodí. Jeden odstín horší než druhý. Lišku snad radši ani nekomentuju. Uaaa.
Ale aspoň mi Víťa připomněl můj milovaný film Láska jak trám. Zde jen malá ukázka, ale doporučuju celý.
V rámci prokrastinácie som mrkla do archívu blogu toho českého fašiangistu... Ako netvrdím, že tam nemá pár podarených outfitov. Ale môže mi niekto vysvetliť, prečo ten chlapec nosí dámske kabelky?
Natrafila som aj na pár ďalších kožušín a zakaždým to musí sprevádzať tak strašnými pindami...! Nemôžem si pomôcť, ale chlap v kožuchu alebo s chcíplinou okolo krku na mňa pôsobí fakt smiešne a asexuálne.

No liška od Ylvis je sice taky děsná, ale musím uznat, že ten videoklip od nich je aspoň vtipnej, což o Víťovi jaksi říct nemůžu.
I když pokud by mi to dítě pouštělo doma vícekrát jako zřítelnice barbuše, tak by mi asi brzo hráblo
.
český fašiangista ![]()
![]()
U nás to jeden čas taky dost frčelo. Jsou i horší. Při tomhle jsme se vyblbli všichni.![]()
"Ale môže mi niekto vysvetliť, prečo ten chlapec nosí dámske kabelky?"
Nejspíš ze stejného důvodu jako nosí dámské liščí a jiné (to dvouocasé zvíře na tvé fotce neumím identifikovat - asi norek?) kožešinové šály.
A v příštím postu nás čeká...

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje